Louis Vuitton herleeft jaren 50 met Parnasséa Lockit-collectie

Louis Vuitton laat de jaren 50 herleven met de introductie van de nieuwe Parnasséa Lockit-collectie. Deze unieke lijn tassen vormt een samensmelting van twee luxueuze leersoorten, een prachtige combinatie van het gedefinieerde nerf en de hand van het Taurillon-leer en de zachte, fluweelachtige textuur van het Veau Cachemire.

Elk item wordt gekenmerkt door een in reliëf gemaakt Louis Vuitton Paris palladium handtekening op de voorkant van de tas, glanzend palladium messing beslag inclusief een hangslot, beschermende studs aan de onderkant, en een afneembare en verstelbare schouderriem. Het doel hiervan is niet alleen om de kwaliteit en het vakmanschap van de collectie te benadrukken, maar ook om de rijke geschiedenis van het merk te vieren.

Om de collectie in de schijnwerpers te zetten en het profiel te verhogen, heeft Louis Vuitton de gerenommeerde actrice Michelle Williams geselecteerd als het gezicht van de campagne.

De nieuwe Parnasséa Lockit-tassen, met afmetingen van ongeveer 49 cm x 44 cm x 19 cm, zijn verkrijgbaar in elegante en opvallende kleuren zoals Galet, Magnolia, Framboise en Quetsche. Ze zijn uitsluitend verkrijgbaar in Louis Vuitton-winkels en hebben een prijskaartje van ongeveer €3.500, afhankelijk van de huidige wisselkoers.

Louis Vuitton haalt inspiratie uit de mythische verblijfplaats van de muzen, de Parnassus, voor de introductie van deze nieuwe collectie die vier tassen omvat: de Alma, Sofia Coppola tas en twee nieuwe ontwerpen, de Vivienne S-Lock en Capucines tassen. Vier soorten leer, Taurillon, Box Calfskin, Veau Cachemire en Veau Racine, worden in deze collectie geïntroduceerd.

Leer dat voorheen vooral geassocieerd werd met Hermès, wordt nu gebruikt in de Louis Vuitton Parnasséa-collectie. De Iconen: Alma en SC-tas en de nieuwe ontwerpen: Capucines en Vivienne, zijn stuk voor stuk fascinerende voorwerpen, geselecteerd voor hun soepelheid en boeiende nerf. Met de introductie van deze collectie is het wachten op de officiële release in juli 2023.

Dit is absoluut een spraakmakende collectie die met spanning wordt verwacht. De bijzondere leersoorten die voorheen vooral geassocieerd werden met Hermès, zoals het Box en Taurillon leer, krijgen een nieuwe identiteit in deze Louis Vuitton Parnasséa-collectie. De combinatie van deze huiden, geselecteerd vanwege hun souplesse en boeiende nerfstructuur, geven de iconische modellen - de Alma en SC-tas - en de nieuwe ontwerpen - de Capucines en Vivienne - een onmiskenbare allure.

Bijzonder favoriet is tot nu toe de Capucines. De plaatsing van de initialen op dit model straalt subtiliteit en verfijning uit. Wat echter op de loer ligt, is de prijsstelling van deze schoonheden. Gepland om in juli 2023 op de markt te komen, is er een grote verwachting en opwinding om deze tassen in het echt te zien en te ervaren.

Het moet ook worden opgemerkt dat de Parnasséa-collectie niet enkel een tijdelijke reeks is. Deze collectie zal permanent beschikbaar zijn, hoewel de kleuren seizoensgebonden zijn. Dit betekent dat klanten elk seizoen kunnen uitkijken naar nieuwe, frisse kleuren die de al prachtige ontwerpen aanvullen.

De Parnasséa Lockit-collectie is een treffend voorbeeld van Louis Vuitton's streven naar uitmuntendheid en vakmanschap, een kwaliteit die trouw blijft aan het erfgoed van het merk. Terwijl de tassen een eerbetoon zijn aan de stijl van de jaren '50, zorgen moderne innovaties en ontwerpen ervoor dat ze helemaal van nu zijn. Zo blijft Louis Vuitton zijn klanten verrassen en prikkelen, terwijl het merk trouw blijft aan zijn verleden en blijft streven naar de toekomst.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...