De Louis Vuitton Monogram Majestueux-collectie

Louis Vuitton heeft in de loop van de tijd heel veel herontwerpen van de Monogram-collectie uitgebracht, met behoud van zijn geschiedenis en individualiteit in de tussentijd. We hebben zojuist de gloednieuwe Monogram Majestueux-collectie gevonden, met hagedis-, grosgrain-, python- en struisvogelleer naast het stereotiepe monogramcanvas.
Deze prachtige collectie tassen omvat drie verschillende eenheden - een handige draagtas, een tijdloze portemonnee en een prachtige schoudertas.
De Majestueux schoudertas, bijvoorbeeld, is een zeer grote en gemakkelijk mee te nemen tas, bestaande uit een overvloed aan leersoorten. De schouderriem is gemaakt van natuurlijk hagedissleer, grosgrain leer is duidelijk aan de zijkanten en sleutelhouder, de binnenriem en flappen in struisvogelleer terwijl de voering is gemaakt van geitenleer. De tas heeft twee buitenvakken naast een prachtig gloeiende gouden messing metalen S-lock-sluiting. Deze prachtige schoudertas is verkrijgbaar in twee prachtige tinten, groen en bordeauxrood. Het kan worden gekocht voor €5.800 per stuk bij Louis Vuitton Stores.
De Majestueux Tote is een buitengewoon mooie tas, vervaardigd uit een nogal interessante combinatie van leer - grosgrain leer voor de zijkanten, handvatsluiting en sleutelhouder, struisvogelleer voor de binnenriem en flappen, natuurlijk hagedisleer voor de Toron-handgrepen van de tas en geitenleer voor de binnenkant van de tas de voering. Dit stuk is eigenlijk verkrijgbaar in twee verschillende maten: een grotere tas van MM-formaat, van 6,6 inch x 11,4 inch x 19,6 inch en een kleinere, maar behoorlijk functionele PM-versie, van 5,9 inch x 9,8 inch x 17,7 inch.
Net als de schoudertas is de PM tote ook verkrijgbaar in twee kleuren, bordeaux en groen, terwijl de MM alleen in bordeauxrood is. Ze kunnen worden gekocht bij Louis Vuitton Stores voor €7.200 de PM en €8.000 de MM. De laatste maar zeker niet de minste in deze gelimiteerde collectie is de Majestueux Wallet, een mix van struisvogel-, hagedis-, canvas- en pythonleer.
Het belangrijkste concept achter dit stuk is het tweevoudige ontwerp dat een opzichtig exotisch interieur onthult. De portemonnee is multifunctioneel, met 5 grote platte vakken voor briefgeld en bonnen, aparte compartimenten voor munten en bankbiljetten, evenals sleuven voor 9 creditcards. Bovendien zijn deze modellen verkrijgbaar in drie kleuren: naturel, bordeaux en groen. Ze kunnen ook worden gekocht bij Louis Vuitton Stores, voor €4.100 per eenheid.

De Louis Vuitton Monogram Majestueux-collectie
De Louis Vuitton Monogram Majestueux-collectie
De Louis Vuitton Monogram Majestueux-collectie
De Louis Vuitton Monogram Majestueux-collectie