Comme des Garçons SHIRT en ASICS komen samen om de EX98-sneaker opnieuw uit te brengen

Comme des Garçons SHIRT, een submerk van het iconische Japanse modehuis Comme des Garçons, heeft samengewerkt met schoenenfabrikant ASICS om een vernieuwde versie van de EX98-sneaker voor te stellen. Deze laatste heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met andere merken om innovatieve en modieuze sneakers te creëren, en deze nieuwe release is geen uitzondering.

ASICS, een populaire fabrikant van sport- en lifestyle-schoenen, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en unieke ontwerpen. Het bedrijf heeft in het verleden samengewerkt met verschillende modespelers, waaronder Off-White en Vivienne Westwood. Deze nieuwste samenwerking met Comme des Garçons SHIRT brengt een nieuwe kijk op de klassieke EX98-sneaker, waarbij de traditionele sneaker wordt getransformeerd tot een gestileerde en trendy schoen die zowel op straat als op het modeterrein gedragen kan worden.

Het bijzondere aan deze nieuwe samenwerking is niet alleen het unieke design, maar ook het gebrachte eerbetoon aan de originele EX98. De nieuwe versie behoudt het silhouet van het origineel, maar krijgt een nieuw kleurenpalet en ontwerpdetails die het een opvallende en moderne look geven. De bovenste constructie van de sneaker is een mix van mesh en leer, met een uitgebreid kleurgebruik die de schoen een levendig en dynamisch karakter geeft.

Het nieuwe ontwerp van de sneaker omvat ook een witte basis met accenten in groene, rode en zwarte tinten, die een aanvulling vormen op het iconische ASICS-strepenlogo en extra karakter toevoegen aan de schoen. Daarnaast heeft de schoen een stevige rubberen buitenzool voor extra duurzaamheid en comfort, terwijl het logo van Comme des Garçons SHIRT op de achterkant van de hiel is gestikt, wat een subtiele, maar onmiskenbare hint naar de samenwerking is.

Het is echter niet alleen de visuele aantrekkingskracht van de sneaker die indruk maakt. De EX98 is ook ontworpen met prestaties in het achterhoofd. Het bevat alle kenmerkende technologieën van ASICS, zoals een GEL-dempingssysteem en een DUOMAX-tussenzool, die beide zorgen voor uitstekende schokabsorptie en stabiliteit.

De heruitgave van de EX98-sneaker door Comme des Garçons SHIRT en ASICS is een perfect voorbeeld van hoe mode en sport elkaar kunnen treffen om iets unieks te creëren. Deze sneaker, met zijn vernieuwde look en verbeterde functies, is bedoeld om een statement te maken op straat, in de sportschool of waar je ook bent.

Naast de opnieuw uitgebrachte EX98, hebben Comme des Garçons SHIRT en ASICS ook plannen om meer samenwerkingen in de toekomst te doen. Hoewel details nog dun zijn, geeft het succes van hun eerste samenwerking te kennen dat ze iets spannends voor ons in petto kunnen hebben.

Zoals te verwachten, was de reactie op deze hernieuwde EX98 uiterst positief. Liefhebbers van beide merken waardeerden de combinatie van het unieke design van Comme des Garçons SHIRT met de sportieve functies van ASICS, en zagen het als een bewijs van hoe creatief en veelzijdig deze samenwerking kan zijn.

 

- Wie heeft er samengewerkt om de EX98-sneaker opnieuw uit te brengen? Comme des Garçons SHIRT en ASICS
- Wat zijn enkele van de unieke kenmerken van de nieuwe EX98-sneaker? Het heeft een mix van mesh en leer in de bovenste constructie, een witte basis met accenten in groene, rode en zwarte tinten en het logo van Comme des Garçons SHIRT op de achterkant van de hiel.
- Wat zijn enkele van de technologieën die zijn opgenomen in de EX98-sneaker? Het bevat ASICS' GEL-dempingssysteem en DUOMAX-tussenzool voor uitstekende schokabsorptie en stabiliteit.
- Gaan Comme des Garçons SHIRT en ASICS in de toekomst meer samenwerken? Ja, ze hebben plannen om meer samen te werken in de toekomst.
- Wat was de reactie op de opnieuw uitgebrachte EX98-sneaker? De reactie was uiterst positief, met fans die de unieke designelementen en sportieve functies van de sneaker waardeerden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...