Chopard introduceert de Alpine Eagle 33 mm

In de wereld van haute horlogerie staat de naam Chopard synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en een diepe toewijding aan esthetische perfectie. Met de recente uitbreiding van de prestigieuze Alpine Eagle collectie zet het Zwitserse horloge- en juwelenhuis deze traditie voort en brengt het zijn vakmanschap naar de polsen van hen die de voorkeur geven aan een fijnere esthetiek.

De nieuwe modellen in de Alpine Eagle collectie worden gekenmerkt door een elegante kast van 33 mm, speciaal ontworpen voor smalle polsen. Deze toevoeging is een rechtstreekse reactie op de vraag van liefhebbers van luxehorloges die een meer subtiele maat verkiezen zonder in te boeten aan de kenmerkende grandeur en functionaliteit van de collectie.

De Chopard Alpine Eagle 33 mm is een toonbeeld van sportieve elegantie, wat blijkt uit het gebruik van innovatieve materialen zoals het Lucent Steel A223, een bijzonder soort staal dat bekendstaat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en prachtige glans. Dit staal is niet alleen harder dan conventionele staalsoorten, maar ook nog eens recyclebaar, waarmee Chopard een stap verder gaat in hun streven naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de luxe-industrie.

Naast de stalen varianten presenteert Chopard deze lijn ook in ethisch verantwoord roségoud of in tweekleurige combinaties van staal en goud. Hierdoor kunnen liefhebbers van luxueuze accessoires kiezen voor een horloge dat past bij hun persoonlijke stijl én ethische waarden.

Een van de meest oogverblindende kenmerken van deze collectie zijn de vier modellen die bezet zijn met schitterende diamanten. Deze edelstenen zijn niet zomaar een toevoeging van luxe - ze zijn zorgvuldig gekozen volgens Chopard'srichtlijnen voor verantwoorde inkoop, wat betekent dat elk van de fonkelende stenen traceerbaar, ethisch verantwoord en met respect voor het milieu verkregen is.

Het design van de wijzerplaat is een hulde aan de majestueuze Alpen en is geïnspireerd door de iris van een arendsoog, een detail dat niet alleen de verbondenheid van het merk met de natuur benadrukt, maar ook haar streven naar uitmuntendheid in elk aspect van het productieproces.

De Alpine Eagle 33 mm is voorzien van het automatische Chopard 09.01-C uurwerk, dat volledig in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd is. Het feit dat dit uurwerk chronometer gecertificeerd is, getuigt van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die we van Chopard gewend zijn. Deze technische prestatie wordt verpakt in een tijdloos en elegant design dat trouw blijft aan de identiteit van de Alpine Eagle collectie.

Het luxe horloge met geïntegreerde band biedt naast de nieuwe 33 mm-opties ook varianten met een kastdiameter van 36, 41 of 44 mm. Hierdoor is er binnen de collectie voor elke liefhebber van fijnere horloges wel een passend model te vinden.

Le Petit Fils de L.-U. Chopard & Cie S.A., ofwel Chopard, is al sinds 1860 een toonaangevende naam binnen de luxe-industrie. Met hun hoofdkantoor in Genève en een speciale vestiging in Fleurier waar zij hun uurwerken vervaardigen, blijft het bedrijf, onder leiding van de familie Scheufele, innoveren en de grenzen van precisie en verfijning in haute horlogerie verleggen.

De Alpine Eagle 33 mm collectie van Chopard is meer dan een uitbreiding van een reeds succesvol assortiment; het is een statement van elegantie, duurzaamheid en technische superioriteit, waarmee het huis Chopard eens te meer bewijst waarom zij al meer dan anderhalve eeuw aan de top van de horloge- en juwelenindustrie staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...