Chopard introduceert de Alpine Eagle 33 mm

Het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard heeft de iconische Alpine Eagle collectie uitgebreid met zes nieuwe modellen met een elegante kast van 33 mm voor een smallere pols. De stijlvolle horloges hebben een sportief-chic factor en zijn uitgevoerd in duurzaam en ultrabestendig staal (Lucent Steel A223), ethisch verantwoord roségoud of een tweekleurige combinatie van staal en goud. Vier modellen zijn bezet met fonkelende diamanten.

De markante wijzerplaat van de Alpine Eagle is geïnspireerd op de iris van een arendsoog. De vier verschillende kleuren van de wijzerplaat weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van de Alpen. Het automatisch Chopard 09.01-C uurwerk is chronometer gecertificeerd en volledig in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd. Het luxe sporthorloge met een geïntegreerde band is ook verkrijgbaar met een kastdiameter van 36, 41 of 44 mm.

Le Petit Fils de L.-U. Chopard & Cie S.A., beter bekend als Chopard, is een Zwitserse fabrikant en verkoper van luxe horloges, sieraden en accessoires. Chopard, opgericht in 1860 door Louis-Ulysse Chopard in Sonvilier, Zwitserland, is sinds 1963 eigendom van de familie Scheufele uit Duitsland. Chopard staat vooral bekend om het maken van Zwitserse horloges en sieraden van hoge kwaliteit, en tot haar klanten behoorde Tsaar Nicolaas II van Rusland. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Genève en heeft een vestiging in Fleurier, kanton Neuchâtel, waar uurwerken worden gemaakt.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...