Ontdek de nieuwe collectie luxe horloges van Chopard

Met precies de juiste mix van klasse en luxe, staat Chopard'slaatste collectie uitstekende prestaties en hoogwaardige materialen afgerond met een op maat gemaakte aandacht voor detail. Gegarandeerd 100%-authentieke onderdelen samengebracht met de nieuwste technologie en uitzonderlijk goud of staal maken deze collectie ongeëvenaard wat prijs, service en prestaties betreft.

Met een design dat is geïnspireerd door de Tweede Wereldoorlog, maakt de 'L.U.C collection' van Chopard naam als een van de meest glanzende exemplaren in de tijdmeterwereld. Alle horloges in dit assortiment zijn gecertificeerd voor cOSC-nauwkeurigheid, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat het een legendarische prestatie levert. Elk model is voorzien van een maatwerkmotor en computergestuurde assemblage, waardoor er geen twee horloges exact hetzelfde zijn. In deze collectie vindt u ook 'L.U.C XP'; een verzameling die is aangekleed met uiterst dun 18K witgouden gevallen, waardoor ze hun weg vinden naar de meest veeleisende horlogecollecties.

De exclusieve 'Happy Sport' collectie biedt een frisse stap voor Chopard, met een rijke, uitgesproken stijl. Gemaakt van 18K roodgoud of staal met name stenen en edelstenen, deze collectie zal al zeker opvallen in elke kamer. De Happy Sport horloges zijn voorzien van eigentijdse smartwatchesfuncties, zoals het programmeren van herhalingen en tijdsmeldingen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor avontuurlijke modemeters. Aangedreven door het 'Flyback-mechaisme', hebben deze horloges een unieke beweging met een lange levensduur.

De 'Imperiale' collectie van Chopard brengt de stijl van het verleden naar de technologie van vandaag. Deze uitzonderlijk ontworpen horloges combineren 18 K witgoud met diamanten en edelstenen om een ​​klassieke elegantie te creëren. Dat wordt afgerond met een high-tech mechanisch uurwerk, waardoor het Imperiale horloge werkelijk een tijdsmetersfeest is.

Veel horloges in de Chopard-collectie hebben een unieke beweging die is verrijkt met een diamanten inlegpatroon, waardoor ze net zo fraai aanvoelen als ze eruitzien. De gepersonaliseerde opties, waaronder aftermarket-banden en banden met siersteenklitten, laten u iets creatiefs doen met uw horloge. Service en garantie, onderhoud en verzorging, investeringswaarde en verpakking vormen het absolute topniveau van deze lijn van hoge kwaliteit horloges.

Naast de technische prestaties worden Chopard-horloges gekenmerkt door de fabrieksverpakking; een luxueuze doos die elk exemplaar omlijst. Het openen van de doos voelt als het openen van een schatkist, met allemaal prachtige stukken die zijn samengebracht voor een zeer ruime prijs. Chopard heeft een lange geschiedenis als het gaat om het produceren van high-end horloges en hun komst met een nieuwe lijn is een verwennerij voor iedereen die van luxueuze tijdmeters houdt.

  • Zwevende Diamanten: Het kenmerkende aspect van de Happy Sport Collectie is de integratie van zwevende diamanten. Deze zijn vrij om zich tussen twee saffierkristallen te bewegen, wat een speels en dynamisch effect geeft bij elke beweging van de pols.

  • Uitgebreide Stijlvariaties: De collectie bevat een breed scala aan stijlen, van elegant en ingetogen tot gedurfd en opvallend. Of het nu gaat om edelstenen, Romeinse cijfers of andere decoratieve elementen, elk horloge heeft een unieke flair.

  • Hoogwaardige Materialen: Elk horloge uit de Happy Sport Collectie is vervaardigd uit de beste materialen zoals 18-karaats goud, roestvrij staal en diamanten van topkwaliteit.

  • Technische Prestaties: Ondanks hun modieuze uitstraling, zijn deze horloges ook zeer functioneel. Ze zijn uitgerust met automatische of quartz uurwerken en zijn waterbestendig.

  • Verwisselbare Banden: Veel modellen in de collectie bieden de mogelijkheid om de horlogeband te verwisselen, zodat u de look van uw horloge kunt aanpassen aan uw outfit of stemming.

  • Prestigieus Erfgoed: De Happy Sport Collectie wordt geproduceerd door Chopard, een Zwitsers merk met een rijke geschiedenis in het maken van luxe horloges en sieraden. Deze collectie combineert de traditie en vakmanschap van Chopard met moderne esthetiek.

  • Duurzaamheid en Verantwoord Ondernemen: Chopard is toegewijd aan ethisch verantwoorde en duurzame praktijken. De diamanten en edelmetalen die worden gebruikt in de Happy Sport Collectie zijn afkomstig uit verantwoorde bronnen.

- Ontdek de nieuwe collectie luxe horloges van Chopard
- Ontdek de laatste collectie van Chopard-horloges, gemaakt volgens de meest innovatieve technologie uit Zwitserland en ongeëvenaard vakmanschap; met precies de juiste mix van klasse en luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...