Bodega werkt samen met ASICS voor de Gel NYC After Hours -collectie

Bodega, een gerenommeerd lifestyle- en streetwear merk, is onlangs samengegaan met ASICS, het wereldwijd erkende sportartikelenmerk, om een visionaire samenwerking te brengen in de vorm van hun nieuwste schoenenlijn - de ASICS Gel NYC 'After Hours'. Deze samenwerking is een eerbetoon aan New York City, de stad die nooit slaapt, en zijn kosmopolitische sfeer die doordringt in zijn sprankelende nachtleven.

De collectie 'After Hours' bestaat uit twee verschillende schoenenmodellen, elk ontworpen met een uniek kleurenpalet dat contrasteert en toch een harmonieus geheel vormt. Het eerste model wordt gekenmerkt door donkerdere tinten met hints van paars en roze, terwijl het tweede model lichtere blauwe en groene tonen vertoont. De variëteit in kleurstellingen geeft een knipoog naar de veelzijdigheid van het New Yorkse nachtleven en is bedoeld om het onderscheidende karakter van elke drager te benadrukken.

Het esthetische ontwerp van de schoenen is geïnspireerd op de architectonische grandeur en de bruisende energie van de stad. Het schoeisel heeft een veelzijdig silhouet dat aantrekkelijk is voor zowel alledaagse stedelijke avonturiers als modebewuste individuen. De schoenen zijn voorzien van ASICS' kenmerkende GEL-technologie, die optimale demping en comfort biedt, terwijl ze zich aanpassen aan de loopstijl van de drager.

Deze speciale editie van het schoeisel benadrukt de filosofie van Bodega om onderscheidende en hoogwaardige producten te creëren, terwijl ze de normen van traditionele sneakerdesigns uitdagen. Aan de andere kant toont de samenwerking ook de toewijding van ASICS aan innovatie en technische superioriteit, zoals blijkt uit hun doorlopende exploratie van nieuwe mogelijkheden in schoenendesign en -productie.

De collectie werd voor het eerst publiekelijk onthuld op 9 september 2023 en heeft sindsdien de aandacht van zowel sneakerfans als moderedacteuren getrokken. De verkoop van deze schoenen gaat van start op 16 september, met wereldwijde beschikbaarheid via zowel online als fysieke Bodega-winkels, evenals geselecteerde ASICS-verkooppunten.

De nauwe samenwerking tussen Bodega en ASICS, evenals hun gecombineerde inspanningen om dit innovatieve schoeisel te produceren, markeert een belangrijk moment voor beide merken. Het geeft niet alleen hun vastberadenheid aan om voortdurend kwaliteitsproducten te leveren, maar het illustreert ook de potentieel grensverleggende samensmelting van straatcultuur en sportinspiratie in hedendaagse mode. Deze collectie is dan ook een waardevolle toevoeging aan de huidige sneakermarkt, waarbij elke release wordt gekenmerkt door zowel originaliteit als functionaliteit.

De ASICS Gel NYC 'After Hours' belooft een must-have-item te zijn voor elke sneakerliefhebber, gezien de unieke combinatie van design, technologie en comfort, samen met de eindeloze mogelijkheden om verschillende looks te creëren die passen bij de veelzijdigheid van de moderne individuele stijl.

Over het geheel genomen presenteert deze samenwerking tussen Bodega en ASICS een perfecte mix van urban style en technische innovatie, gecombineerd in een schoen die bedoeld is om de stadse dynamiek en de non-stop levensstijl van haar drager weer te geven. Het staat symbool voor de tijdloze allure van New York City en haar onmiskenbare invloed op wereldwijde modetrends.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...