Aspen Snowmass eert 75-jarig jubileum met Aerofusion Horloge

Hublot viert het 75-jarig jubileum van Aspen Snowmass met de limited edition Aerofusion Aspen Snowmass. Als officiële resortpartner en tijdwaarnemer van het skistadje heeft Hublot een horloge ontworpen met een zwarte keramische kast van 45 mm en een sneeuwwitte bezel. De skeletvormige wijzerplaat is versierd met titanium details, geïnspireerd op het zilvermijnerfgoed van het gebied, en heeft een Espenboomblad op de tweede hand.

Het horloge heeft een uniek Unico automatisch chronograaf ontwerp en wordt aangedreven door het HUB1155 kaliber uurwerk, dat een gangreserve van 42 uur en 50 meter waterbestendigheid biedt. Het monochrome ontwerp wordt aangevuld met een zwarte rubberen en witte kalfsleerband. Hublot's'Art of Fusion' filosofie wordt geïllustreerd door het gebruik van innovatieve materialen en technologieën om unieke horloges te creëren.

Het Aerofusion Aspen Snowmass-horloge is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Aspen Snowmass, maar ook een technologisch hoogstandje van Hublot. Het horloge is voorzien van een HUB1155-kaliber uurwerk, dat een gangreserve van 42 uur biedt en waterbestendig is tot 50 meter. Het wordt geleverd met een zwarte rubberen en witte kalfsleerband om de monochromatische esthetiek van het horloge te completeren.

Het is ook vermeldenswaard dat Hublot een 'Art of Fusion' benadert bij het ontwerpen van horloges. Ze combineren functionele aspecten, architectuur en design op een unieke manier om innovatieve uurwerken te creëren. De Manufacture beschikt over een eigen laboratorium voor metallurgie en materialen en een gieterij, waardoor ze innovatieve materialen kunnen ontwikkelen en produceren met behulp van de nieuwste technologieën. Dit heeft geresulteerd in revolutionaire composieten zoals keramiek en saffier met unieke kleuren, en kostbare legeringen zoals krasvast Magic Gold.

Het Aerofusion Aspen Snowmass-horloge is beperkt tot slechts 25 stuks en is verkrijgbaar bij geselecteerde Hublot-winkels en bij de Aspen-locaties van Aspen Snowmass. Het is een uniek horloge dat niet alleen een eerbetoon is aan de geschiedenis van Aspen Snowmass, maar ook een hoogtepunt van technologische innovatie en vakmanschap van Hublot.

Het Aerofusion Aspen Snowmass horloge van Hublot is gemaakt ter ere van het 75-jarig jubileum van het Aspen Snowmass skistadje en is een prachtige mix van stijl en functie. Als officiële resortpartner en officiële tijdwaarnemer van Aspen Snowmass heeft Hublot zich ingespannen om een ​​limited edition horloge te creëren dat de rijke geschiedenis en prachtige omgeving van het skistadje viert.

De 45 mm zwarte keramische kast van het horloge wordt geaccentueerd door een witte bezel, terwijl de skeletvormige wijzerplaat is afgewerkt met titanium details als eerbetoon aan het zilvermijnerfgoed van het gebied. De Espenboomblad op de tweede hand is een subtiele knipoog naar het iconische landschap van Aspen Snowmass.

De Aerofusion Aspen Snowmass is uitgerust met het HUB1155-kaliber uurwerk van Hublot en biedt een gangreserve van 42 uur en is waterbestendig tot 50 meter. De zwarte rubberen en witte kalfslederen bandjes dragen bij aan de monochromatische esthetiek van het horloge.

Hublot heeft een reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van horloge-innovatie en heeft talloze 'in-house' uurwerken gecreëerd, waaronder de Unico automatische chronograaf en de Meca-10, Tourbillon en MP-11 kalibers met ongeëvenaarde gangreserves. Het merk is ook bekend om zijn gebruik van innovatieve materialen zoals krasvast Magic Gold, keramiek en saffier met unieke kleuren, en heeft een eigen laboratorium voor metallurgie en materialen.

Materiaal:

  • Zwarte keramische kast
  • Sneeuwwitte bezel
  • Titanium details op de skeletvormige wijzerplaat
  • Espenboomblad op de tweede hand
  • Zwarte rubberen en witte kalfsleren band


Afmetingen:

  • Kastgrootte van 45mm


Type horloge:

  • Limited edition (25 stuks)


Kenmerken:

  • 'The Black Diamond Anniversary' gevierd
  • Aerofusion Aspen Snowmass-model
  • Hub1155-kaliber uurwerk
  • Gangreserve van 42 uur
  • Waterbestendig tot 50 meter.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...