140 hoge sieraden van Bulgari onthuld op de Italiaanse ambassade in Parijs

Op 6 juni presenteerde Bulgari op de Italiaanse ambassade in Parijs 'Bulgari Eden the Garden of Wonders', een spectaculaire collectie van meer dan 140 hoogwaardige sieradencreaties en high-end horloges. Verwondering en opwinding markeerden de avond georganiseerd door Jean-Christophe Babin, CEO van Bulgari Group en de Italiaanse ambassadeur in Frankrijk Teresa Castaldo.

Een catwalkshow met hoge sieraden met een betoverende ambiance opende de festiviteiten. Modellen waaronder Blesnya Minher, Faretta en Greta Hofer, vergezeld door speciale gast Carla Bruni, liepen over een gewelfde catwalk die de betoverende metamorfose van Bulgari'siconische Serpenti oproept. Tijdens een vierhandig diner gemaakt door Michelin-sterrenchefs Yannick Alleno en Emanuele Scarello, met een verrukkelijke ontmoeting van Franse en Italiaanse culinaire tradities, betraden Carla Bruni en Mario Biondi het podium met solo-optredens, plus een duet.

Op de A-lijst van VIP-gasten voor deze uitzonderlijke gala-avond stonden Olivia Wilde, Serenay Sarikaya, Tina Kunakey, Vincent Cassel, Adèle Exarchopoulos en François Civil onder anderen, vergezeld door Global Brand Ambassadors Anne Hathaway, Lalisa aka LISA en Priyanka Chopra Jonas.

Meer over Bulgari Eden the Garden of Wonders:

Bulgari Eden is een geur gecreëerd door het Italiaanse luxemerk Bulgari. Het maakt deel uit van de Le Gemme-collectie van het merk, die is geïnspireerd op kostbare edelstenen en hun unieke kenmerken.

Eden, ook wel bekend als de Tuin der Wonderen, is de naam van de geur die bedoeld is om de weelderige groenheid en levendige kleuren van een prachtige tuin op te roepen. Het wordt beschreven als een frisse en bloemige geur die de essentie van een perfecte zomerdag vastlegt.

De geur opent met topnoten van bittere sinaasappel en mandarijn, die worden aangevuld met een hart van jasmijn en magnolia. De basisnoten van muskus en cederhout voegen een warme en aardse kwaliteit toe aan de geur.

Bulgari Eden is verkrijgbaar als eau de parfum in verschillende maten, evenals in bodylotion, douchegel en andere bijpassende producten. Het is een populaire keuze onder degenen die frisse, bloemige geuren waarderen met een vleugje warmte en verfijning.

Hier zijn enkele feiten en details over de geur:

  • Bulgari Eden is gelanceerd in 2019 en is ontworpen door de Franse parfumeur Alberto Morillas, die eerder parfums heeft gecreëerd voor merken als Calvin Klein, Gucci en Kenzo.
  • De geur is verpakt in een glazen flacon die is ontworpen om de kleur en textuur van een edelsteen na te bootsen. De fles is transparant met een lichtgroene tint en heeft een gestructureerde afwerking die doet denken aan de textuur van een geslepen edelsteen.
  • Bulgari Eden wordt omschreven als een uniseks geur, wat betekent dat het door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.
  • De naam 'Eden' is geïnspireerd op de Bijbelse tuin van Eden, die wordt beschreven als een paradijselijke plek vol weelderige bomen, prachtige bloemen en sprankelende waterbronnen. De geur is bedoeld om deze weelderige, natuurlijke schoonheid te weerspiegelen.
  • Naast de topnoten van bittere sinaasappel en mandarijn, bevat Bulgari Eden ook noten van viooltjesblad, fresia en groene thee, die de frisse, groene kwaliteit van de geur versterken.
  • De basisnoten van muskus en cederhout zorgen voor een warme, houtachtige basis die de frisse top- en middennoten in balans brengt en de geur diepte en verfijning geeft.

Al met al is Bulgari Eden the Garden of Wonders een complexe en veelzijdige geur die bedoeld is om de schoonheid en weelderigheid van een tuin in volle bloei te vangen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...