Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

140 hoge sieraden van Bulgari onthuld op de Italiaanse ambassade in Parijs

140 hoge sieraden van Bulgari onthuld op de Italiaanse ambassade in Parijs

Op 6 juni presenteerde Bulgari op de Italiaanse ambassade in Parijs „Bulgari Eden the Garden of Wonders”, een spectaculaire collectie van meer dan 140 hoogwaardige sieradencreaties en high-end horloges. Verwondering en opwinding markeerden de avond georganiseerd door Jean-Christophe Babin, CEO van Bulgari Group en de Italiaanse ambassadeur in Frankrijk Teresa Castaldo.

Een catwalkshow met hoge sieraden met een betoverende ambiance opende de festiviteiten. Modellen waaronder Blesnya Minher, Faretta en Greta Hofer, vergezeld door speciale gast Carla Bruni, liepen over een gewelfde catwalk die de betoverende metamorfose van Bulgari's iconische Serpenti oproept. Tijdens een vierhandig diner gemaakt door Michelin-sterrenchefs Yannick Alleno en Emanuele Scarello, met een verrukkelijke ontmoeting van Franse en Italiaanse culinaire tradities, betraden Carla Bruni en Mario Biondi het podium met solo-optredens, plus een duet.

Op de A-lijst van VIP-gasten voor deze uitzonderlijke gala-avond stonden Olivia Wilde, Serenay Sarikaya, Tina Kunakey, Vincent Cassel, Adèle Exarchopoulos en François Civil onder anderen, vergezeld door Global Brand Ambassadors Anne Hathaway, Lalisa aka LISA en Priyanka Chopra Jonas.