Mario Carbone over de lancering van ZZ s Club in New York

Mario Carbone, een gerenommeerde chef-kok en een van de krachten achter het beroemde Major Food Group, heeft recentelijk zijn nieuwste culinaire avontuur onthuld — ZZ's Club. Gelegen in Hudson Yards, New York, belooft deze exclusieve members-only club een ontmoetingsplek te worden waar culinaire verfijning en hoge kwaliteit elkaar ontmoeten. Het concept is geïnspireerd door vergelijkbare exclusieve ledenclubs waar comfortabel samenzijn en uitmuntende gastronomie samenkomen om leden een unieke ervaring te bieden. ZZ's Club is toegankelijk via een lidmaatschap dat, hoewel prijzig, de hoogwaardige eetervaring en de luxe sfeer weerspiegelt die de club biedt.

Het interieur van de club, ontworpen door Ken Fulk, straalt een sfeer van verfijnde luxe uit met een nadruk op comfort en stijl. De ruimte is gevuld met kunstwerken en de setting is zowel intiem als elegant. Gasten kunnen zich verwachten aan een behandeling die parallel loopt met de hoge verwachtingen die de club schept met zijn uiterlijk en reputatie. De aandacht voor detail is niet alleen in de omgeving merkbaar maar ook in de keuken, waar Carbone zijn persoonlijke draai geeft aan een scala van klassieke gerechten.

Carbone staat bekend om zijn interpretatie van de Italiaanse keuken, gecombineerd met nostalgische Amerikaanse invloeden. Bij ZZ's Club blijft hij deze lijn volgen met een menu dat zorgvuldig is samengesteld om lidmaatschapshalers te verrassen en verleiden. Het menu bevat onder meer luxe zeevruchten, voortreffelijke steaks en andere hoogwaardige ingrediënten. Elke schotel is bedoeld om niet alleen de smaakpapillen te bekoren, maar ook om bij te dragen aan een memorabele eetervaring.

De bar van ZZ's Club gaat ook niet onopgemerkt voorbij. Het biedt een uitgebreide selectie van de beste dranken van over de hele wereld, waaronder zeldzame wijnen en top-shelf sterke dranken. Sommeliers en mixologen staan klaar om leden te voorzien van aanbevelingen of om een op maat gemaakte cocktailervaring te creëren. Deze uitzonderlijke drinkervaring gaat hand in hand met de maaltijden, waardoor een harmonie van smaken wordt bereikt die de stad New York waardig is.

Toch is de realisatie van ZZ's Club meer dan alleen een showcase van Carbones culinaire kunsten. Het is ook een belichaming van een langetermijnvisie van het Major Food Group. Het bedrijf, dat al succesvolle restaurants zoals Carbone, Sadelle's en The Grill beheert, benadrukt dat ZZ's Club een voortzetting is van hun engagement om uitzonderlijke eet- en drinkgelegenheden te introduceren die een heel eigen karakter hebben. Het opbouwen van een gemeenschap rondom een gedeelde waardering voor grote culinaire werken is iets wat het groep altijd al heeft nagestreefd.

De populariteit van exclusieve clubs gaat terug tot tijdperken waarin de elite samenkwam op discrete locaties om te genieten van goede gesprekken en uitstekend eten en drinken. ZZ's Club moderniseert dit concept door een eigentijdse aanpak en is ingesteld op het verwelkomen van een nieuwe generatie van individuen die de kunst van uitmuntendheid in de gastvrijheidsbranche op waarde weten te schatten. Hier is een lidmaatschap meer dan een toegangskaart; het is een belofte van een ervaring die verder reikt dan het gemiddelde.

Met het openen van ZZ's Club zet Mario Carbone wederom een stap in de verwezenlijking van zijn droom om een unieke plek te creëren die synoniem staat voor luxe en exclusiviteit. Terwijl leden zich te goed doen aan de heerlijkheden die de club biedt, ligt de echte essentie van de ervaring in de gemeenschap die binnen de clubmuren wordt gekoesterd. Het is een microkosmos waar de liefde voor gastronomische belevenissen wordt gedeeld en gevierd, een plaats waar elk lid de kans krijgt om deel uit te maken van iets dat groter is dan zichzelf.

De gastronomische wereld van New York is er een van constante evolutie en innovatie, en met de komst van ZZ's Club brengt Carbone dit naar een nog hoger niveau. De ambitie om een culinaire gemeenschap op te bouwen is een visionaire daad die de manier waarop men luxe eetervaringen beschouwt kan hervormen. In een stad die bekend staat om zijn diversiteit en rijke cultuur, biedt een ledenclub als ZZ's Club een uniek platform voor de verfijnde diners die verlangen naar een meer gepersonaliseerde en exclusieve benadering van uit eten gaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...