Luxueuze vakantievilla in Costa Rica genieten van de zonsondergang in Costa Elena

Costa Rica is een topbestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een tropisch paradijs. Met zijn weelderig regenwoud, adembenemende stranden en rijke biodiversiteit is het land een wereld op zichzelf. Nu kunt u genieten van al deze pracht en praal met de comfort en luxe van de Sunset Villa in het exclusieve Costa Elena reservaat. Met prachtige uitzichten en ultramoderne voorzieningen is dit de perfecte locatie voor een luxueuze vakantie-uitje.

De Sunset Villa is meer dan gewoon een vakantiehuis. Deze architectonische schoonheid in Costa Rica biedt een ongeëvenaard uitzicht op de Stille Oceaan, ingeklemd tussen uitgestrekte bossen en het glinsterende water. Het huis heeft een uniek ontwerp dat de buitenomgeving naadloos naar binnen brengt, waardoor gasten prachtige uitzichten hebben vanuit bijna elke hoek van het huis. De royale woonruimte, met vijf slaapkamers en evenveel badkamers, biedt plaats aan wel tien gasten.

Het stijlvolle interieur van de Sunset Villa vormt een weerspiegeling van haar omgeving, met veel gebruik van hout en glas die de natuurlijke elementen van Costa Rica benadrukken. De ruime woonkamer met panoramische ramen biedt een adembenemend zicht op de oceaan en het omliggende bos. De grote glazen schuifdeuren kunnen helemaal open, waardoor binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overlopen.

De villa heeft een moderne keuken met kookeiland en alle nodige apparatuur. Eet in stijl aan de grote tafel, of geniet van een maaltijd in de buitenlucht op het overdekte terras. Na het eten kunt u ontspannen in de sfeervolle woonkamer of een duik nemen in het privézwembad.

Elke slaapkamer in de Sunset Villa heeft een eigen unieke sfeer. Sommige kamers hebben hoge plafonds met balken, terwijl andere zich kenmerken door stijlvolle wanddecoraties en strak modern meubilair. Alle kamers hebben ingebouwde kasten, een privébadkamer en een spectaculair uitzicht op de natuurlijke schoonheid van Costa Rica.

De Sunset Villa ligt in het hart van het 1000 hectare grote Costa Elena reservaat. Dit ongerepte gebied heeft een overvloed aan wilde dieren en exotische planten. Het reservaat staat ook bekend om zijn milieuvriendelijke benadering, met zonne-energie en regenwateropvangsystemen.

Gasten van de villa hebben toegang tot de faciliteiten van het reservaat, waaronder wandelpaden, surfstranden en recreatiegebieden. Met maar liefst 15 kilometer aan wandelpaden door het bos en langs de kustlijn, is het reservaat een paradijs voor natuurliefhebbers.

Het plezier stopt echter niet bij de grenzen van het reservaat. De villa ligt dicht bij de levendige stad Santa Teresa, een hotspot voor surfers en voedselliefhebbers. Hier vindt u uitstekende restaurants, trendy boetieks en een levendige nachtleven.

Het kopen van de Sunset Villa is niet alleen een kans om eigenaar te worden van een luxe vakantieverblijf, maar ook een investering in de bescherming van het Costa Ricaanse milieu. De prijs van de villa is inclusief een donatie aan de Costa Elena Foundation, een organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van de unieke biodiversiteit van Costa Rica.

Met zijn prachtige locatie, ultramoderne faciliteiten en milieuvriendelijke benadering is de Sunset Villa echt uniek. Of u nu wilt genieten van de rust en stilte van het bos, de golven wilt trotseren op een surfplank, of wilt genieten van de lokale cuisine, dit huis heeft het allemaal.

 

- Wat zijn enkele kenmerken van de Sunset Villa? De Sunset Villa is een luxueus vakantiehuis in het Costa Elena-reservaat in Costa Rica. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Stille Oceaan en het omliggende bos. Het huis heeft vijf slaapkamers, elk met eigen badkamer, een moderne keuken, grote woonruimtes en een privézwembad.
- Welke faciliteiten zijn beschikbaar voor gasten van de Sunset Villa? Gasten van de Sunset Villa hebben toegang tot alle faciliteiten van het Costa Elena reservaat, zoals wandelpaden, surfstranden en recreatiegebieden.
- Wat doet de Costa Elena Foundation? De Costa Elena Foundation is een organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van de unieke biodiversiteit van Costa Rica. Een deel van de aankoopprijs van de Sunset Villa gaat naar deze stichting.
- Wat kunnen gasten buiten het reservaat doen? Buiten het reservaat ligt de stad Santa Teresa, een hotspot voor surfers en voedselliefhebbers. Hier vind je uitstekende restaurants, trendy boetieks en een levendig nachtleven.
- Welke milieuvriendelijke maatregelen zijn genomen in het Costa Elena reservaat en de Sunset Villa? Het Costa Elena reservaat en de Sunset Villa maken gebruik van milieuvriendelijke technologieën zoals zonne-energie en regenwateropvangsystemen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de wereld met Booking.com: uw reisexpert In de kijker

Booking.com begon zijn reis in 1996 in een kleine kamer in Amsterdam, een tijd waarin het idee van online boekingen nog in de kinderschoenen stond....