De ultieme wereldcruise - een episch 274-daags avontuur naar alle zeven continenten

Bereid je voor op een onvergetelijke zeilervaring. Royal Caribbean International heeft onlangs haar Ultieme Wereldcruise aangekondigd, die passagiers gedurende 274 dagen naar alle zeven continenten voert. Aan boord van het Serenade of the Seas-schip bezoeken reizigers maar liefst 150 bestemmingen in 65 landen en bewonderen ze 11 grote wereldwonderen, waaronder de Taj Mahal en de indrukwekkende bergtoppen van Machu Picchu.

De meeslepende reis begint op 10 december 2023 in Miami en keert terug op 10 september 2024. Royal Caribbean, dat al meer dan 50 jaar zeeroutes verkent, breidt haar populaire routes naar 270 bestemmingen in 72 landen op zes continenten uit met een bezoek aan het zevende continent, Antarctica. Daarnaast zijn er 57 nieuwe en exclusieve bestemmingen, waaronder Casablanca, Marokko, Qaqortoq, Groenland en Shimizu, Japan.

Tijdens deze wereldcruise zullen reizigers ook genieten van geliefde bestemmingen zoals de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Stadstops variëren van Rome tot Rio en Tokio, en natuurliefhebbers kunnen de fjorden van Noorwegen, de stranden van Frans-Polynesië en het Great Barrier Reef verkennen. Bezoeken aan culturele iconen zoals de Grote Piramide van Gizeh, de oude stad Petra, de Grote Muur van China en de Tempel van Artemis bieden de kans om verschillende culturen te ervaren en adembenemende uitzichten te bewonderen.

Voor deze unieke cruise levert Royal Caribbean een buitengewone service van begin tot eind. Business class vliegtickets, premium vervoer over de grond en vijfsterrenhotelaccommodaties zijn beschikbaar voor gasten voordat ze aan boord gaan. De avond voor vertrek wordt er een gala-avond georganiseerd. Aan boord van het 13 verdiepingen tellende schip verblijven gasten in comfortabele hutten, variërend van interieur (zonder raam) tot kamers met balkons en grotere suites. Alle kamers zijn voorzien van 24-uurs roomservice, nachtelijke turndownservice, een luxe drankpakket, Wi-Fi en wasservice.

Het schip biedt een scala aan faciliteiten om reizigers bijna een jaar lang bezig te houden, zoals diverse internationale eetgelegenheden, minigolf, een klimmuur, een zwembad en solarium, een spa- en fitnesscentrum, live-entertainment en een bar met glazen dak. Leden van de Crown & Anchor Society op Platinum-niveau en hoger ontvangen ook een bonus Seven New World Wonders wal-excursiepakket.

Reserveringen voor de Ultieme Wereldcruise 2023 van Royal Caribbean zijn nu telefonisch beschikbaar, met tarieven vanaf €124.161 per persoon (voor een binnenhut). Crown & Anchor Society Diamond-statusledleden en hoger hebben tot 26 oktober een exclusief aankoopvenster van één week. Als 274 dagen op het water niet haalbaar is, kunnen geïnteresseerden ook elk van de vier secties van de reis - Amerika, Azië-Pacific, de Middellandse Zee en Noord-Europa - afzonderlijk boeken.

Deze wereldcruise is een unieke kans voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde ervaring. Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International, zegt in een verklaring: 'Nu meer dan ooit hebben mensen besloten om de wereld rond te reizen en de verloren tijd in te halen. Royal Caribbean maakt dat tot een realiteit met de ultieme vakantie die mensen verwelkomt die op zoek zijn naar avontuur en verkenning om met ons over de hele wereld te proeven, te dansen en te dromen. Voor reizigers die zich afvragen waar ze naartoe moeten gaan, zeggen we overal.'

Met deze ongekende wereldcruise zet Royal Caribbean de lat hoog voor toekomstige cruises. Een episch 274-daags avontuur naar alle zeven continenten, een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en onvergetelijke ervaringen maken dit een once-in-a-lifetime kans voor reizigers die op zoek zijn naar het ultieme avontuur en de wereld in al haar pracht willen ontdekken.

Als je geïnteresseerd bent in de Ultieme Wereldcruise, maar je je afvraagt wat je kunt verwachten op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijke initiatieven, heeft Royal Caribbean ook hier aandacht aan besteed. Het bedrijf streeft ernaar de impact op het milieu te minimaliseren door middel van geavanceerde technologie en duurzame praktijken aan boord van hun schepen.

Enkele van de milieuvriendelijke initiatieven die Royal Caribbean hanteert, zijn onder andere geavanceerde afvalwaterzuiveringssystemen, energiebesparende maatregelen zoals LED-verlichting en energiezuinige apparatuur, en de inzet van geavanceerde emissiereductiesystemen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Bovendien werkt de cruisemaatschappij samen met lokale gemeenschappen en natuurbeschermingsorganisaties om ervoor te zorgen dat hun aanwezigheid op de bestemmingen niet schadelijk is voor het milieu en de lokale culturen.

De Ultieme Wereldcruise biedt niet alleen een onvergetelijke reiservaring, maar streeft er ook naar een duurzaam en verantwoord avontuur te zijn. Door te kiezen voor deze cruise, kunnen reizigers genieten van de schoonheid van onze planeet, terwijl ze er ook aan bijdragen deze te beschermen voor toekomstige generaties.

In een tijd waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar unieke en betekenisvolle ervaringen, biedt de Ultieme Wereldcruise van Royal Caribbean een ongeëvenaarde kans om de wereld te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een duurzame en milieubewuste reis. Het is een perfecte keuze voor diegenen die hun horizon willen verbreden, nieuwe culturen willen ontdekken en zich willen onderdompelen in de wonderen van onze prachtige wereld, terwijl ze er zeker van zijn dat ze een verantwoorde en duurzame keuze maken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...