Rocky Mountaineer lanceert nieuwe luxueuze treinrit door het schilderachtige zuidwesten

Rocky Mountaineer staat bekend om zijn magische treinritten door de Rockies en heeft nu een nieuwe luxe trein met glazen koepel geïntroduceerd. De Canadese outfit in familiebezit biedt nu ook een onvergetelijke treinreis aan van The Rockies naar de Red Rocks in de Verenigde Staten, langs een historische spoorroute van Denver, Colorado, naar Moab, Utah.

De schilderachtige tweedaagse reis door het zuidwesten begint bij €1.250 per persoon, inclusief een hotelverblijf van één nacht in Glenwood Springs, Colorado, en biedt ongeëvenaarde uitzichten op de Rocky Mountains en rustgevende warmwaterbronnen. De ruime auto's met glazen koepel zijn buitengewoon comfortabel en bieden vijfsterrenservice en regionale lekkernijen.

De nieuwe treinrit is een geweldige kans om de charme en majesteit van old-school treinreizen nieuw leven in te blazen. Het bedrijf is van plan om 40 vertrekken te hebben tussen 15 augustus en 23 oktober 2021. Gasten die dezelfde ervaring willen hebben, maar dan in Canada, kunnen ook kiezen uit drie spoorroutes tussen Vancouver en de Canadese Rockies.

De nieuwe treinrit van Rocky Mountaineer biedt gasten de kans om het prachtige landschap van het zuidwesten van de Verenigde Staten te ontdekken, vanaf de comfortabele stoelen van de trein. De route voert door een spectaculair landschap met adembenemende uitzichten op de Rocky Mountains, canyons, woestijnen en historische stadjes.

De treinrit biedt niet alleen een onvergetelijke reiservaring, maar ook een culinaire ervaring. Gasten worden getrakteerd op vijfsterrenservice en kunnen genieten van regionale lekkernijen, die zorgvuldig zijn samengesteld door de chefs aan boord.

De nieuwe trein met glazen koepel is ontworpen om passagiers te laten genieten van het landschap, zonder afleiding van hobbelige ritten. Het SilverLeaf Plus-pakket biedt gasten toegang tot de loungeauto en kenmerkende cocktails, waardoor deze treinrit nog specialer wordt.

Rocky Mountaineer is een familiebedrijf dat zich richt op duurzaamheid en heeft veel geïnvesteerd in verse locomotieven om de charme van old-school treinreizen nieuw leven in te blazen. Met de nieuwe treinrit in de Verenigde Staten voegt het bedrijf een nieuwe dimensie toe aan zijn unieke reiservaringen.

Deze nieuwe treinrit van Rocky Mountaineer is een geweldige kans om het zuidwesten van de Verenigde Staten te ontdekken op een unieke en luxueuze manier. Boek nu je treinkaartje en laat je betoveren door de majestueuze landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer biedt verschillende treinritten aan die allemaal zijn ontworpen om passagiers te laten genieten van het prachtige landschap en de cultuur van de Canadese Rockies. Hieronder vindt u een overzicht van de treinritten die door Rocky Mountaineer worden aangeboden:

  • First Passage to the West: Deze treinrit voert van Vancouver naar Banff of Lake Louise en volgt de historische route die de pioniers namen tijdens de aanleg van de Canadian Pacific Railway. Onderweg kunt u genieten van adembenemende uitzichten op bergen, meren en rivieren, terwijl u leert over de geschiedenis en cultuur van de regio.

  • Journey through the Clouds: Deze treinrit voert van Vancouver naar Jasper en biedt uitzicht op de majestueuze bergpieken, gletsjers en watervallen van de Rocky Mountains. U kunt genieten van regionale gerechten en deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals wandelen, raften en wilde dieren spotten.

  • Rainforest to Gold Rush: Deze treinrit voert van Vancouver naar Jasper via Whistler en Quesnel en biedt uitzicht op de schilderachtige kustlijn van British Columbia en het ruige binnenland. U kunt genieten van de geschiedenis, cultuur en culinaire hoogstandjes van de regio, terwijl u reist door oude regenwouden en historische mijnbouwgebieden.

  • Coastal Passage: Deze treinrit voert van Seattle naar Vancouver via de schilderachtige kust van de Pacific Northwest en biedt uitzicht op de oceaan, bergen en eilanden. U kunt genieten van de regionale keuken en de cultuur van de regio, terwijl u reist door schilderachtige stadjes en dorpen.

Alle treinritten van Rocky Mountaineer bieden een unieke en luxe ervaring en zijn ontworpen om passagiers te laten genieten van de cultuur, geschiedenis en landschappen van de regio. U kunt genieten van comfortabele stoelen, heerlijk eten en drinken, en activiteiten die zijn ontworpen om u dichter bij de regio te brengen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen reis of een actieve vakantie, Rocky Mountaineer heeft iets te bieden voor iedereen.

Naast de treinritten in de Canadese Rockies biedt Rocky Mountaineer nu ook een nieuwe treinrit aan in het zuidwesten van de Verenigde Staten, van The Rockies naar de Red Rocks. Deze tweedaagse reis voert langs historische spoorroutes van Denver, Colorado, naar Moab, Utah, en biedt uitzicht op spectaculaire landschappen met adembenemende uitzichten op de Rocky Mountains, canyons, woestijnen en historische stadjes.

De nieuwe trein met glazen koepel is ontworpen om passagiers te laten genieten van het landschap, zonder afleiding van hobbelige ritten. Gasten kunnen genieten van vijfsterrenservice en regionale lekkernijen, samengesteld door de chefs aan boord.

Rocky Mountaineer heeft zich altijd gericht op duurzaamheid en heeft veel geïnvesteerd in verse locomotieven om de charme van old-school treinreizen nieuw leven in te blazen. Het bedrijf werkt ook samen met lokale gemeenschappen om de economie en cultuur te ondersteunen, en heeft een programma voor milieuduurzaamheid om de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen.

Of u nu op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring in de Canadese Rockies of het zuidwesten van de Verenigde Staten, Rocky Mountaineer biedt de perfecte combinatie van comfort, luxe en avontuur. Boek nu uw droomtreinkaartje en laat u betoveren door de majestueuze landschappen en unieke ervaringen.

Bezoek Website
Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...