Subsix werelds eerste onderwaternachtclub op de Malediven

Op de Malediven is er een unieke onderwaterattractie te vinden genaamd Subsix. Deze onderwaterspeeltuin, gelegen op zes meter onder de waterlijn, maakt deel uit van het onderwaterresort Per Aquum Niyama. Om er te komen, moeten bezoekers een speedboot nemen vanaf het resort en het rif oversteken naar de 500 meter offshore locatie.

Bij aankomst kunnen gasten afdalen via een prachtige drielaagse trap naar de onderwaterbar, restaurant of club, terwijl kroonluchters de afdaling verlichten. Het uitzicht is adembenemend, met meer dan 90 soorten koraalriffen die het water rondom deze locatie bewonen.

Subsix is niet alleen een restaurant met prachtig uitzicht, maar biedt ook unieke activiteiten zoals door biologen geleide onderdompeling in het waterleven, wijnproeverijen, DJ-avonden en zelfs een wekelijkse Glow Party. Het is dan ook niet verrassend dat deze onderwaternachtclub perfect is voor exclusieve bruiloften, thema-avonden en intieme onderwaterlunches.

De locatie is zo surrealistisch dat het bijna aanvoelt als The Abyss, en het is dan ook geen wonder dat filmmakers mogelijk inspiratie opdoen voor hun volgende film op deze locatie. Het is een ervaring die niet gemist mag worden voor wie de Malediven bezoekt en misschien zelfs de reden waarom we Aquaman niet zo vaak zien.

Het onderwaterresort Per Aquum Niyama biedt nog veel meer dan alleen Subsix. Het resort heeft ook een prachtige bovengrondse spa, waar gasten kunnen genieten van behandelingen met uitzicht op de oceaan. Daarnaast kunnen bezoekers ook genieten van andere wateractiviteiten zoals jetskiën, kajakken, paddleboarden en snorkelen.

Maar als je op zoek bent naar iets unieks, dan is er de mogelijkheid om een privéduik te maken met de resident marine bioloog van het resort. Tijdens deze duik kunnen gasten de prachtige onderwaterwereld van de Malediven ontdekken en meer te weten komen over de diverse vis- en koraalsoorten.

Ook biedt het resort verschillende accommodaties, waaronder een eigen huis op het water genaamd "The Nest", dat over een eigen zwembad beschikt en een ononderbroken uitzicht op de oceaan biedt.

Per Aquum Niyama biedt een onvergetelijke ervaring voor wie op zoek is naar een luxueuze en unieke vakantie. Of je nu wilt genieten van de onderwaterattracties of gewoon wilt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving, dit resort biedt voor elk wat wils.

Over Per Aquum Niyama

Per Aquum Niyama is een luxueus resort gelegen op de Dhaalu Atol van de Malediven. Het resort heeft een eigentijdse en moderne uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor gasten die op zoek zijn naar een exclusieve en unieke vakantie-ervaring.

Het resort heeft in totaal 86 accommodaties, variërend van villa's aan het strand tot villa's boven het water met een eigen zwembad en directe toegang tot de oceaan. Elke accommodatie is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een flatscreen-tv, airconditioning, een minibar en gratis WiFi.

Naast de eerder genoemde faciliteiten zoals Subsix, de bovengrondse spa en de privéduik met de resident marine bioloog, biedt het resort ook een scala aan restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van diverse gerechten en drankjes. Zo biedt het restaurant Epicure gerechten uit de internationale keuken, terwijl het restaurant Tribal zich richt op lokale gerechten en ingrediënten.

Voor gasten die van sport en fitness houden, biedt het resort ook een fitnesscentrum, tennisbanen en diverse watersportactiviteiten zoals jetskiën, kajakken, paddleboarden en snorkelen.

Het resort is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, dankzij de aanwezigheid van de kinderclub, waar kinderen kunnen genieten van diverse activiteiten onder begeleiding van professionele medewerkers.

Per Aquum Niyama is een exclusief resort dat de perfecte bestemming is voor wie op zoek is naar een luxueuze en unieke vakantie-ervaring op de Malediven.

 • Subsix: 's Werelds eerste onderwaternachtclub op de Malediven, gelegen op zes meter onder de waterlijn. De onderwaterspeeltuin is perfect voor exclusieve bruiloften, thema-avonden en intieme onderwaterlunches. Gasten kunnen genieten van prachtig uitzicht op meer dan 90 soorten koraalriffen en unieke activiteiten zoals door biologen geleide onderdompeling in het waterleven, wijnproeverijen, DJ-avonden en zelfs een wekelijkse Glow Party.

 • Bovengrondse spa: Een prachtige spa met uitzicht op de oceaan, waar gasten kunnen genieten van diverse behandelingen.

 • Privéduik met resident marine bioloog: Gasten kunnen een privéduik maken met de resident marine bioloog van het resort, waarbij ze de onderwaterwereld van de Malediven kunnen ontdekken en meer te weten kunnen komen over diverse vis- en koraalsoorten.

 • Accommodaties: Per Aquum Niyama biedt verschillende accommodaties, waaronder:

  • The Nest: Een eigen huis op het water met een eigen zwembad en ononderbroken uitzicht op de oceaan.
  • Beach Pool Villa: Een villa aan het strand met een privézwembad en directe toegang tot het strand.
  • Ocean Pool Villa: Een villa boven het water met een privézwembad en uitzicht op de oceaan.
  • Beach Pool Suite: Een suite aan het strand met een privézwembad en directe toegang tot het strand.
  • Family Beach Pool Suite: Een suite aan het strand met twee slaapkamers, een privézwembad en directe toegang tot het strand.
 • Andere faciliteiten: Het resort biedt ook diverse andere faciliteiten, waaronder:

  • Verschillende restaurants en bars: Epicure, Tribal, Nest, Blu, Fahrenheit en Dune.
  • Watersportactiviteiten: Jetskiën, kajakken, paddleboarden en snorkelen.
  • Kinderclub: Een kinderclub waar kinderen kunnen genieten van diverse activiteiten onder begeleiding van professionele medewerkers.
  • Fitnesscentrum: Een fitnesscentrum met moderne apparatuur en uitzicht op de oceaan.
  • Tennisbanen: Twee tennisbanen met nachtverlichting.

Bezoek Website
Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...