Voormalige Mega huis in Beverly Hills van Aaron Spelling is te koop

Dit indrukwekkende megaherenhuis in Beverly Hills, gebouwd door de beroemde Beverly Hills-producer Aaron Spelling, staat opnieuw te koop voor maar liefst €160 miljoen. Het weelderige pand is gelegen in het felbegeerde Holmby Hills-gebied van Los Angeles, slechts een paar blokken verwijderd van iconische straten zoals Sunset Boulevard, Rodeo Drive en het centrum van Beverly Hills. Het huis beschikt over maar liefst 123 kamers, waaronder 14 slaapkamers en 27 badkamers, en was bij de bouw een van de grootste huizen in de Verenigde Staten, groter dan het Witte Huis zelf.

In 2011 kocht de Britse erfgename en socialite Petra Ecclestone het pand voor €85 miljoen, toen ze slechts 22 jaar oud was. Na een renovatie van €20 miljoen, waaronder enkele eigenaardigheden zoals meerdere cadeauverpakkingskamers, een bloemensnijkamer, een kapperszaak, een dubbele inloopkast van 42 x 28 voet en zelfs een poppenverzamelkamer, staat het huis opnieuw te koop voor €160 miljoen. Het pand beschikt over talloze voorzieningen die elke miljardair zou waarderen, waaronder een ultramoderne sportschool, een schoonheidssalon met massage- en zonnebanken, een wijnkelder en proeflokaal, een bowlingbaan en een nachtclub. Buiten beschikt het huis over een cirkelvormig motorveld met parkeergelegenheid voor maximaal 100 auto's, een prachtig zwembad en spa, een kampioenschapstennisbaan en verschillende prachtige formele tuinen.

Het landgoed heeft een eigen bioscoop met 18 stoelen, een formele eetkamer die plaats biedt aan 30 gasten, een enorme keuken en meerdere woonkamers en salons, elk ingericht met prachtige meubels en kunstwerken. Het interieur is prachtig afgewerkt met op maat gemaakte details zoals marmeren vloeren en zuilen, vergulde plafonds, handgesneden houtwerk en ingewikkelde mozaïeken.

Het landgoed is ook beveiligd met een ultramodern beveiligingssysteem en heeft een eigen watervoorziening, waardoor het een veilige en zelfvoorzienende oase is in het hart van de stad.

Het landgoed heeft al enkele beroemde eigenaren gehad, waaronder de producent Aaron Spelling en de zangeres en actrice Barbra Streisand. Het is ook te zien geweest in vele populaire tv-shows en films, waaronder The Bachelor en The Godfather.

De verkoop van dit weelderige landgoed is een van de duurste vastgoedtransacties in de VS en trekt de aandacht van miljardairs en vastgoedbeleggers van over de hele wereld. Het is een unieke kans om een ​​iconisch stukje Hollywood-geschiedenis te bezitten en te genieten van de ultieme luxe en privacy.

Het huis is gebouwd in 1991 en heeft een Franse chateau-stijl, met een groot aantal aangepaste details en luxe voorzieningen, waaronder Italiaans marmer, antieke open haarden, 24-karaats gouden hardware en zijden wandbekleding. Het interieur is ontworpen om elegantie en verfijning uit te stralen, met ruime kamers en hoge plafonds. Het huis heeft ook een formele eetkamer, woonkamer, bibliotheek, kantoor, biljartkamer, familiekamer, een professionele screening room en een spa met sauna, stoombad en massagekamer.

Buiten is er een 75-voet zwembad met een waterval en een glijbaan, omringd door prachtige tuinen en een buitenkeuken. Het pand heeft ook een grote gastenwoning, die zelf 7 slaapkamers en 10 badkamers heeft, evenals een apart zwembad.

Het Spelling Manor heeft een kleurrijke geschiedenis, naast de vroegere eigenaren Aaron en Candy Spelling, is het ook bewoond geweest door Formula One-magnaat Bernie Ecclestone, de vader van Petra Ecclestone. Het huis was ook te zien in de reality-tv-show "Keeping Up With the Kardashians".


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...