Uniek landgoed in Aspen staat te koop voor 43 miljoen dollar

Vandaag zetten we de schijnwerpers op een bijzonder landgoed in Aspen, dat momenteel op de markt is voor maar liefst 43 miljoen dollar. Deze kolossale residentie, die een toonbeeld van trots en verfijning vormt, heeft alles wat je maar kunt wensen in een modern, luxe onderkomen.

Deze luxe woning, gesitueerd in een begerenswaardige regio van Aspen, Colorado, vertegenwoordigt het neusje van de zalm van high-end onroerend goed. Boordevol luxe voorzieningen en doordrenkt met een onweerstaanbare allure, is het landgoed een echte blikvanger in dit befaamde skiresort.

Het landgoed is aanzienlijk groter dan de gemiddelde Aspen-eigenschap. Met een oppervlakte van meer dan 29000 vierkante voet en gevestigd op een terrein van meer dan 4 hectare, biedt deze residentie genoeg ruimte voor ultieme privacy en comfort. Daarnaast biedt het pand zeven slaapkamers en elf badkamers, samen met een scala aan exclusieve voorzieningen zoals een bioscoopzaal, een volledig uitgeruste sportschool, een kunstgalerie, een skilift en nog veel meer.

Buiten de woning biedt het eigendom adembenemende panorama'svan Aspen en de omringende bergketens. Een groot zwembad, diverse patio s, en met kunst bezaaide tuinen dragen bij aan de charme van het buitenleven, terwijl de nabijheid van de stad meldden talrijke mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Dit extravagante Aspen-landgoed is te koop voor 43 miljoen dollar en bewijst te zijn een droomhuis voor diegenen die op zoek zijn naar luxe, comfort en stijl in een van de meest gewilde skiresorts ter wereld.

Bovenop alles wat reeds eerder vermeld werd, komt dit opmerkelijke landgoed ook met een personeelsverblijf en een gastenverblijf, waardoor het ideaal is voor het hosten van familiebijeenkomsten en andere grote evenementen. Daarnaast is de residentie toegankelijk via een eigen oprijlaan, die privacy en veiligheid garandeert.

De huidige eigenaren hebben een uitstekende smaak tentoongesteld door het interieurontwerp van de woning en hebben een aanzienlijke som geïnvesteerd in het onderhoud en de renovatie van het pand. Daarom is elke dollar van de vraagprijs in feite een investering in een onvergelijkbare levensstijl.

Het landgoed is niet alleen een architecturaal wonder, maar ook een testament van de tijdloze schoonheid en de serene rust van Aspen. Met haar rijke geschiedenis, adembenemende natuurlijke schoonheid en luxe voorzieningen is dit landgoed zonder twijfel een van de meest begeerlijke eigendommen in het hele gebied.

 

- Wat maakt dit landgoed bijzonder uniek? Het landgoed onderscheidt zich door zijn enorme omvang, overvloed aan luxe voorzieningen, en adembenemende panorama'svan Aspen en de omliggende bergen.
- Wat zijn enkele van de exclusieve voorzieningen op het landgoed? Enkele van de exclusieve voorzieningen zijn een bioscoopzaal, een volledig uitgeruste sportschool, een kunstgalerie, een skilift en nog veel meer.
- Hoeveel kost dit landgoed? Dit extravagante Aspen-landgoed is te koop aangeboden voor 43 miljoen dollar.
- Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft het pand? Het pand biedt zeven slaapkamers en elf badkamers.
- Heeft het pand privacy en veiligheid? Ja, de residentie is toegankelijk via een eigen oprijlaan, die privacy en veiligheid garandeert.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...