Super villa van Katy Perry staat de koop in Beverly Hills

Super villa van Katy Perry staat de koop in Beverly Hills

Zangeres Katy Perry is misschien nog steeds een Californisch meisje nadat ze in oktober 2020 naar Montecito is verhuisd, maar ze neemt afscheid van haar geliefde Beverly Hills. De popster plaatste onlangs haar prachtige residentie in de met beroemdheden gevulde bewaakte enclave van Hidden Valley Road te koop voor ongeveer 19,5 miljoen amerikaanse dollar. Ze woont nu fulltime in haar geboorteland Santa Barbara met haar partner, Orlando Bloom, en hun dochter Daisy.

Perry kocht het landgoed in Beverly Hills in 2017 voor €18 miljoen, blijkt uit eigendomsgegevens. Die zijn trouwens publiek raadpleegbaar in de VS, niet zoals in Belgie. Buren zijn onder meer andere toppers zoals Nicole Kidman, Jennifer Lawrence, Penelope Cruz en Adele, die zich waarschijnlijk aangetrokken voelen tot de prestigieuze gemeenschap vanwege zijn hoge beveiligingsniveau en bewaking. Het pand bestaat uit iets meer dan een hectare en is gevuld met weelderige tuinen, waaronder een kwart met bomen. Het huis met vijf slaapkamers en zes badkamers strekt zich uit over 5.427 vierkante meter. Net als Perry's persoonlijke stijl is het huis helder, kleurrijk en eigentijds, met onberispelijke ontwerpelementen.

Het is gedaan in een moderne Hollywood Regency-stijl met veel natuurlijk licht dat door de grote ramen in bijna elke kamer naar binnen stroomt. Het is moeilijk te geloven dat Perry ooit afscheid zou nemen van dit huis, omdat het een ongelooflijk ruime primaire slaapkamer heeft met een open haard, extra zithoek en dubbele deuren die uitkomen op een privétuinterras lezen wij bij de makelaar. De achtertuin is een idyllisch toevluchtsoord, met een spa en een overloopzwembad dat lijkt over te gieten op de heuvel, beetje zoals een monet kunstwerk. Het meerlaagse dek rond het zwembad heeft een onderhouden gazon met stenen treden en volwassen bomen die de hele uitgestrekte groene ruimte in de schaduw stellen. We zouden nog uren er over kunnen schrijven maar uiteindelijk ben jij hier om naar de fotos te kijken en binnen te gluren ;)