Super villa van Katy Perry staat de koop in Beverly Hills

Beverly Hills, een stad die bijna mythische proporties aan lijkt te nemen wanneer het aankomt op luxe en exclusiviteit, heeft onlangs een vastgoedevenement van jewelste mogen verwelkomen. Het verhaal dat de muren van de super villa van Katy Perry zouden kunnen vertellen is ongetwijfeld even kleurrijk en boeiend als de carrière van de popster zelf. Het huis, een fysieke weerspiegeling van succes en smaak, heeft de markt opgeschud met zijn entree.

Katy Perry, wier stem en podiumaanwezigheid miljoenen hebben geboeid, zal nu menig hart harder laten kloppen met iets anders dan haar muziek; haar adembenemende residentie in Beverly Hills. Wie binnen de entertainmentindustrie een statussymbool wil bezitten kan zijn of haar slag slaan. En hoewel de prijs voor velen wellicht buiten bereik ligt, is het een interessante gedachte dat iemand binnenkort het genoegen mag gaan smaken te wonen waar ooit een internationale ster haar thuis noemde.

De villa van Katy Perry is meer dan zomaar een huis. Het is een toevluchtsoord dat zich nestelt achter imposante poorten en waar privacy en rust heer en meester zijn. De lange oprijlaan leidt naar een plek die weggestopt ligt van de buitenwereld, omgeven door tuinen en terrassen die niets minder dan paradijselijk te noemen zijn. Men zou bijna vergeten dat men zich nog steeds binnen de bruisende energie van Los Angeles bevindt.

De architectuur van het huis is een liefdesspel tussen moderne strakheid en klassieke charme. Het biedt een overgang tussen het levendige buitengebeuren en de intieme binnenruimtes. Grote ramen verbinden natuurlijk licht met open plekken, waardoor elke ruimte in de villa een gevoel van vrijheid en expansie ademt. Het uitzicht dat vanuit praktisch elk punt in het huis te bewonderen valt, voegt daar een bijna schilderachtige dimensie aan toe.

Eenmaal binnen wacht de bezoeker een ervaring van ruimtelijkheid en luxe. Elke slaap- en badkamer heeft een eigen karakter en beschikt over technologie die doet denken aan futuristische filmscenario s. De master bedroom alleen al is een wereld op zich, met een balkon dat een uitgestrekt uitzicht biedt, een inloopkast zoals menig modeminnend hart sneller van gaat kloppen en een badkamer die alle elementen van een top spa verenigt.

Voor de gastronomisch ingestelde zijn de mogelijkheden binnen deze villa eindeloos. De keuken is uitgerust met professionele apparatuur die zelfs de meest veeleisende chef-kok tevreden zou stellen. Van daaruit vloeit de ruimte over in een eetkamer die voorbestemd lijkt voor onvergetelijke avonden, waarbij gasten dineren onder de wereldberoemde Californische sterrenhemel.

Het exterieur is een show van even grote klasse. Een infinity pool, geflankeerd door ligstoelen en cabana s, belooft verkoeling en ontspanning op de meest stijlvolle wijze. De tuin is een meesterwerk van landschapsarchitectuur met een veelvoud aan planten en zorgvuldig gecreëerde privéhoekjes die zorgen voor momenten van reflectie en rust.

Extra'sals een thuisbioscoop, een state-of-the-art gym en een gastenverblijf maken het plaatje compleet. Een geavanceerd beveiligingssysteem staat garant voor de veiligheid van de bewoners en hun privacy.

De locatie Beverly Hills spreekt natuurlijk tot de verbeelding. De nabijheid van Rodeo Drive, exclusieve clubs en sterrenrestaurants, maar ook van prestigieuze scholen, maakt het plaatje compleet. Het is de plek waar dromen werkelijkheid worden en, voor wie de middelen heeft, een ongeëvenaarde levensstijl binnen handbereik ligt.

De verkoop van Katy Perry'svilla overstijgt dan ook het materiële. Het is een toegangspas tot een wereld waar schoonheid, luxe en een vleugje sterrenstatus hand in hand gaan. Voor de nieuwe eigenaar ligt er meer klaar dan slechts een stulpje; het is een uitnodiging tot het leven van een droom die maar voor weinigen is weggelegd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...