Rams Cooper Kupp zet zijn luxe huis in Oregon te koop

Het leven van een American footballspeler in de National Football League (NFL) is vaak een bron van fascinatie voor velen. Met torenhoge salarissen, ongekende roem en de bewondering van fans wereldwijd, leiden zij een bestaan dat ons vaak doet verlangen en fantaseren. Eén van deze spelers wiens levensstijl tot de verbeelding spreekt, is Cooper Kupp, de talentvolle wide receiver van de Los Angeles Rams. Recentelijk heeft hij zijn luxe huis in Happy Valley, Oregon, op de markt gebracht. Dit biedt ons een zeldzame inkijk in het leven van een NFL-ster en de mogelijkheid om in zijn voetsporen te treden, althans qua woonruimte.

Kupp’s residentie, gelegen op een schilderachtige heuvel, is de belichaming van weelde en raffinement. Het uitgestrekte uitzicht vanaf het landgoed overweldigt meteen bij aankomst; het lijkt wel een levend schilderij dat de natuurlijke schoonheid van Oregon in al haar glorie omlijst. Met een prijskaartje van ongeveer $2,5 miljoen straalt het huis een exclusiviteit uit die men mag verwachten van een sportster op Kupp'sniveau.

Bij binnenkomst valt onmiddellijk op hoe ruimtelijk en luxueus het huis is. De woonkamer, hoog en open, creëert een gevoel van vrijheid en grandeur, een kenmerk dat zeldzaam is zelfs in vele andere luxe woningen. Houten balken sieren het plafond en de raampartijen die de ruimte omlijsten, banen een weg voor het natuurlijke licht dat genereus naar binnen stroomt. Met vier slaapkamers en vijf-en-een-halve badkamer is er geen gebrek aan ruimte voor een groeiend gezin of voor het entertainen van gasten op een comfortabele wijze.

In de keuken, het hart van ieder thuis, vindt men alleen het beste van het beste qua apparatuur en afwerking - een droom voor culinaire liefhebbers en professionele chefs. Een pronkstuk van de woning is zonder twijfel de apart ontworpen wijnkelder, compleet met temperatuurregeling. Dit is een plek waar flessen uit 'swerelds beste wijnstreken op hun best bewaard kunnen worden.

Voor de filmliefhebber of sportenthusiasteling biedt deze woning een prachtige thuisbioscoop. Comfortabele zetels en een groot projectiescherm maken het mogelijk om favoriete films en games in optimale omstandigheden te ervaren. Alsof dat nog niet genoeg is, draagt het centrale stofzuigersysteem, de ingebouwde speakers en het omgekeerde osmosewaterzuiveringssysteem bij aan een leven van gemak en technologisch comfort.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de buitenruimte. Er is net zoveel aandacht besteed aan het exterieur als aan het interieur, wat blijkt uit het uitgestrekte terras, de buitenkeuken ideaal voor zomeravonden, de gezellige vuurplaats en een verwarmd zwembad met hot tub. Hier kan men tot rust komen na een lange dag of juist de perfecte setting creëren voor sociale evenementen.

De redenen voor de verkoop van dit juweel zijn niet publiekelijk bekend, maar de interesse van potentiële kopers zal ongetwijfeld groot zijn. Met meer dan 6.000 vierkante voet aan woonruimte, prachtige uitzichten en eersteklas voorzieningen, valt dit huis echt op in de vastgoedmarkt. Het weerspiegelt alle luxe, elegantie en comfort die horen bij de levensstijl van een NFL-superster.

Samenvattend, voor eenieder die droomt van een leven in uitbundige luxe, is het huis van Cooper Kupp een kleine glimp van hoe het zou kunnen zijn. Niet slechts een dak boven het hoofd, maar een domein dat status en succes uitademt. Voor degenen met de middelen om een dergelijke investering te doen, biedt dit een unieke kans om werkelijk te wonen zoals een kampioen, omringd door de pracht en praal van de natuurlijke omgeving van Oregon.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...