Jennifer Lopez en Ben Affleck s huurhuis in Beverly Hills te koop voor 85 miljoen dollar

Het verhaal begint met één van de meest spraakmakende Hollywood-koppels, Jennifer Lopez en Ben Affleck. Deze twee sterren zijn bekend om hun veelvuldige verschijningen in de media, maar ook om het luxueuze huis dat ze huurden in Beverly Hills. Dit opmerkelijke pand staat nu te koop voor een indrukwekkende vraagprijs van 85 miljoen dollar.

Een kijkje in een wereld van weelde en overdaad wordt ons geboden door het laatste nieuws uit Beverly Hills. Het voormalige huurhuis van Jennifer Lopez en Ben Affleck, twee iconen uit de entertainmentindustrie, is op de markt verschenen met een prijskaartje dat zelfs voor de rijken der aarde behoorlijk stevig zal zijn: 85 miljoen dollar.

Deze oogverblindende woning, gelegen in een van de meest gewilde wijken van Los Angeles, is niet alleen groot in termen van oppervlakte, maar ook in termen van luxueuze voorzieningen. Het pand telt namelijk maar liefst 10 slaapkamers en 20 badkamers welke verspreid zijn over 38.000 vierkante voet. Omgerekend is deze oppervlakte vergelijkbaar met ongeveer 3.5 voetbalvelden.

Het interieur doet al snel denken aan een koninklijk paleis of vijfsterrenhotel. De binnenruimte van het huis is adembenemend en bestaat uit hoogwaardige materialen zoals marmeren vloeren en fijn gestucte plafonds. De zorgvuldig geselecteerde meubels en kunst maken het plaatje compleet en getuigen van een geraffineerde smaak die de glamour van Hollywood overtreft. De woning is daarnaast uitgerust met state-of-the-art technologie en bevat verschillende recreatieve ruimtes, waaronder een spelletjeskamer en een thuisbioscoop waar je films kunt kijken zoals de sterren dit doen.

Bij zo n indrukwekkend interieur mag ook een uitgebreide reeks aan faciliteiten niet ontbreken. Zo kunnen de bewoners zich in het zweet werken in de fitnessruimte, ontspannen in de spa, baantjes trekken in het buitenzwembad of een balletje slaan op de privé tennisbaan. Het pand biedt daarnaast ook nog een panoramisch uitzicht over de stad Los Angeles en de Stille Oceaan, alsof je elke dag wakker wordt bovenop de wereld.

Wie dacht dat het binnen in het huis goed toeven is, heeft het buitenterrein nog niet gezien. Het buitenleven op deze plek is absoluut buitengewoon, met weelderig aangelegde tuinen die rust en privacy bieden midden in de stad. De buitenkeuken met een pizzaoven nodigt uit tot culinaire avonturen onder de Californische zon. Meerdere zonnedekken en terrassen bieden volop ruimte om te ontspannen en het buitenleven ten volle te ervaren.

Het imposante pand heeft geen gebrek aan luxe functies die je verwacht bij een villa van deze statuur. Naast de gebruikelijke troeven van een miljoenenvilla, bevat het huis ook een garage waarin plaats is voor 20 auto's – genoeg ruimte dus voor een indrukwekkende collectie bolides. Er is een wijnkelder waarin 1000 flessen kunnen worden opgeslagen voor de echte wijnliefhebber en zelfs een privé nachtclub waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen zonder het terrein te hoeven verlaten.

Deze luxueuze residentie werd vroeger gehuurd door Jennifer Lopez en Ben Affleck tijdens hun relatie in de vroege jaren 2000. Het paar, dat onlangs terug bij elkaar kwam na 17 jaar uit elkaar te zijn geweest, woonden tijdelijk in dit prachtige pand. Hun verhaal voegt een extra laag toe aan de geschiedenis van deze plek, alsof de muren fluisteren over romantiek en herenigde liefde.

De villa valt op door zijn grootte, luxueuze voorzieningen en exclusieve locatie. Het is dan ook geen verrassing dat de vraagprijs zo hoog is. Met een prijskaartje van 85 miljoen dollar is het pand bedoeld voor de superrijken die zich dergelijke luxes kunnen veroorloven en die de wens hebben om in de voetsporen te treden van deze sterren.

Dit pand biedt een zeldzame kans om te ervaren hoe het is om te leven als een Hollywood-ster. De nieuwe eigenaren zullen niet alleen een huis kopen; zij verkrijgen toegang tot een levensstijl waarbij elke dag voelt als een scène uit een blockbuster. Wie weet, misschien bent u de volgende beroemdheid die deze prachtige villa bewoont, of misschien trekt u zich simpelweg terug in uw eigen koninkrijk van luxe en comfort – ver weg van de paparazzi'slens.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...