Prachtige Londense herenhuis aan Chalcot Square nu te koop

Nergens anders ademt een wijk de charme en historische grandeur uit zoals in Primrose Hill, Londen. Een van de kenmerkende herenhuizen van die buurt, gelegen aan het populaire Chalcot Square, staat momenteel te koop. De woning, ooit thuisbasis van invloedrijke kunstenaar Patrick Caulfield, is in al zijn glorie hersteld en biedt kopers een unieke kans om een stukje Londense cultuurhistorie in handen te krijgen.

Het genoemde pand ligt aan het beroemde Chalcot Square, in het hart van Primrose Hill. Het is een straat gedecoreerd met pastelkleurige huizen die doen denken aan een pittoreske scène uit een kostuumdrama. Met prachtige architectonische details en verrijkt met historische resonantie, barst deze woning van karakter en aantrekkingskracht.

Het huis zelf is uitgehouwen uit een rij smalle, Victoriaanse herenhuizen en biedt een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen valt. Over drie verdiepingen verdeeld, heeft dit prachtige huis vier slaapkamers, drie badkamers en een gastentoilet. Het interieur maximaliseert de woonruimte met hoge plafonds en open woonruimtes die moeiteloos in elkaar overlopen. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en straalt een moderne esthetiek uit die contrasteert met de traditionele architectonische kenmerken van het huis. Het heeft ook een toegewijde eetruimte - een zeldzame vondst in dergelijke historische woningen.

Een sfeervolle hal leidt naar de bovenverdiepingen, waar de hoofdslaapkamer zich bevindt samen met een luxe en-suite badkamer. De slaapkamers zijn ruim en prachtig ingericht, terwijl panoramische ramen uitzicht bieden op de idyllische omgeving.

De tuin aan de achterkant van het huis verdient speciale aandacht; deze intieme ruimte is een perfect toevluchtsoord van de drukte van de stad en heeft de potentieel om een fabelachtig buitenleven te creëren.

Dit charmante herenhuis is verder ideaal gelegen, op loopafstand van Regents Park en Camden, twee van Londen'smeest levendige gebieden vol met winkels, restaurants en cafés. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is er veel te ontdekken in de buurt, waaronder de ZSL London Zoo, de Roundhouse en vele galeries en theaters.

De huidige vraagprijs voor deze prachtige woning is 7,25 miljoen pond. Voor wie op zoek is naar een stukje Londense charme, is dit een kans die je niet mag missen.

Vervolg realisatie: In vergelijking met andere woningen op Chalcot Square verkeert dit huis in uitstekende staat. De huidige eigenaren hebben het pand zorgvuldig onderhouden en de woning behoudt veel van zijn originele karaktertrekken, waaronder prachtige cornicing, traditionele open haarden en origineel loodglas.

 

- Waar is het herenhuis gelegen? Het herenhuis is gelegen aan het beroemde Chalcot Square, in het hart van Primrose Hill, Londen.
- Hoeveel slaapkamers heeft het huis? Het huis heeft vier slaapkamers.
- Welke bekende persoon woonde ooit in dit huis? De invloedrijke kunstenaar Patrick Caulfield woonde ooit in dit huis.
- Wat is de vraagprijs voor het huis? De vraagprijs voor het huis is 7,25 miljoen pond.
- Welke kenmerkende originele elementen zijn bewaard gebleven in het huis? Enkele van de originele elementen die bewaard zijn gebleven in het huis zijn prachtige cornicing, traditionele open haarden en origineel loodglas.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...