Luxe Bay Harbor Island Estate met jacht ligplaats

In het prestigieuze Bay Harbor Islands in Florida staat een weelderig landgoed te koop voor een indrukwekkende vraagprijs van 23 miljoen dollar. Dit buitengewone eigendom, een toonbeeld van luxe en verfijning, biedt aan zijn toekomstige bewoners niet alleen een statige woonruimte maar ook een scala aan premium faciliteiten waaronder de mogelijkheid om een jacht aan te meren.

Het landgoed beslaat een royaal perceel met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante voet aan de oevers van de baai. Vanaf dit punt hebben bewoners direct toegang tot het glinsterende water, ideaal voor liefhebbers van het maritieme leven. De liefhebbers van zeilen of jachtvaren zullen de aanwezigheid van de privéaanlegsteiger bijzonder waarderen, die ruime parkeergelegenheid voor een jacht biedt en daarmee een naadloze overgang van land naar water mogelijk maakt.

De architectuur van het landhuis is een harmonieuze combinatie van moderne elegantie en comfortabele grandeur. De woning telt zes slaapkamers, zeven volledige badkamers en twee halve badkamers, verspreid over een riant woonoppervlak van maar liefst 10.000 vierkante voet. Elke ruimte binnen het huis is zorgvuldig ontworpen met een aandacht voor detail die zorgt voor zowel esthetische schoonheid als functionele luxe.

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd door een majestueuze foyer, die leidt naar een reeks verfijnde leefgebieden. Het interieur is rijkelijk uitgerust met op maat gemaakte afwerkingen, waaronder fijn houtwerk, steen en andere hoogwaardige materialen die samen een gevoel van exclusiviteit creëren. De residentie bevat ook een ultramoderne keuken die geen chef-kok onberoerd zal laten, met hoogwaardige apparatuur en een ontwerp dat zowel stijlvol als functioneel is.

Een van de prominente kenmerken van het landgoed is de royale hoofdslaapkamer, een ware toevluchtsoord voor de eigenaren. Deze kamer is voorzien van een extravagant ensuite badkamer met topklasse sanitair en een royale inloopkast, waardoor bewoners kunnen genieten van ongeëvenaard comfort en privacy.

Buiten vinden bezoekers een waar paradijselijke omgeving met een prachtig resortzwembad dat uitkijkt over de baai. Het zwembad is ontworpen om volledige ontspanning te bevorderen en gaat naadloos over in een spa, waardoor een luxe toevluchtsoord wordt gecreëerd dat een leven lang meegaat. Rondom het zwembad is er voldoende ruimte voor zonnebaden en buitenentertainment, waarmee de grens tussen binnen- en buitenleven effectief wordt vervaagd.

Het landgoed biedt ook een volledig uitgeruste fitnessruimte voor de bewuste gezondheidsfanaten, evenals een thuisbioscoop voor het ultieme entertainment. Elk aspect van dit huis is ontworpen om het toppunt van welzijn en plezier te bieden voor diegenen die zichzelf willen onderdompelen in een wereld van weelde.

Dit indrukwekkende landgoed bevindt zich in Bay Harbor Islands, een enclave bekend om zijn sfeer van exclusiviteit en privacy en de nabijheid van enkele van de beste scholen, winkelcentra, restaurants en culturele attracties van Zuid-Florida. Inwoners kunnen gemakkelijk genieten van de nabijgelegen Bal Harbour Shops, de bruisende metropool Miami en de serene stranden die maar een steenworp afstand liggen.

De verkoop van het landgoed wordt vertegenwoordigd door Jill Hertzberg en Jill Eber, het beroemde makelaarsduo bekend als 'The Jills' van Coldwell Banker Realty. Hun reputatie in het vertegenwoordigen van high-end eigendommen in Zuid-Florida maakt hen tot de perfecte ambassadeurs voor zo'n prestigieuze woning.

Dit aanbod is niet alleen een vastgoedinvestering maar belooft ook een levensstijl van ongeëvenaarde luxe voor de bevoorrechte koper die uiteindelijk de sleutels in handen krijgt. Het is een zeldzame kans om eigenaar te worden van een dergelijk buitengewoon domein, waar elk detail is opgevat als een lofzang op het goede leven.

De serene omgeving van Bay Harbor Islands is een van de vele trekpleisters van het estate. Dit gebied is een verborgen juweel binnen Miami-Dade County, gescheiden van het vasteland door een uitgestrekte waterweg en verbonden via een elegante brug. De eilanden vormen een rustig toevluchtsoord weg van de drukte van de stad, terwijl ze toch gemakkelijk bereikbaar blijven voor het bruisende leven dat Miami te bieden heeft.

Het landgoed zelf weerspiegelt een pure visie van luxe, waarbij elk aspect van het ontwerp en de inrichting bijdraagt aan een gevoel van ruimte en openheid. De woonruimtes zijn groots en toch intiem en bieden panoramische uitzichten over de waterwegen en de skyline van Miami in de verte. De natuurlijke lichtinval speelt hier ook een sleutelrol, met grote ramen en schuifdeuren die het zonlicht binnenhalen en een naadloze overgang tussen binnen en buiten creëren.

De verfijning van het interieur geeft elke kamer een eigen karakter. Van de luxe gastenkamers tot de multimediale kamer, elk gebied van het huis is ingericht met een oog voor detail en comfort. Bijzondere aandacht werd besteed aan de persoonlijke ruimtes, zoals de hoofdslaapkamer die niet alleen dient als een slaapvertrek maar ook als een privé-oase waar de gelukkige eigenaren zich terug kunnen trekken en ontspannen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in culinaire kunsten, biedt de high-end keuken een werkruimte die vergelijkbaar is met professionele standaarden. Uitgerust met top-of-the-line apparatuur, voldoende opslagruimte en een ruimtelijk eiland, is het de ideale plek voor het bereiden van heerlijke maaltijden of voor sociale bijeenkomsten.

Veiligheid en privacy zijn kernelementen bij het ontwerp van dit landgoed. Geavanceerde beveiligingssystemen zorgen ervoor dat bewoners zich veilig en beschermd voelen binnen hun domein. Daarnaast biedt de strategische ligging op de eilanden een extra laag van exclusiviteit, aangezien alleen bewoners en hun gasten toegang hebben tot de buurt.

Duurzaamheid is niet over het hoofd gezien in deze prachtige woning. Met milieuvriendelijke functies en energie-efficiënte systemen is het landgoed ontworpen met respect voor het milieu zonder in te leveren op luxe of comfort.

De buitenruimte van het eigendom is net zo indrukwekkend als het interieur. Naast het weelderige zwembad en de spa, beschikt de woning over een uitgebreide buitenterras en tuin. Meticuleus aangelegde groenvoorzieningen en elegante zitgedeelten bieden de perfecte omgeving voor het organiseren van evenementen, het genieten van een rustige avond buiten of het simpelweg koesteren van de warme Florida zon.

Potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in dit unieke landgoed moeten zich realiseren dat ze niet alleen investeren in een onroerend goed van wereldklasse maar ook in een levensstijl die is gekenmerkt door elegantie, comfort en exclusiviteit. Het is een investering in het creëren van blijvende herinneringen en het ervaren van een leven van luxe, elk detail zorgvuldig samengesteld om een uitzonderlijk thuis te creëren. Het Bay Harbor Island Estate is meer dan een woning; het is een belichaming van de meest verfijnde aspecten van modern wonen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...