Prachtig vastgoed in Scottsdale - Arizona - een luxe toevluchtsoord

Diep genesteld in de adembenemende landschappen van Scottsdale, Arizona, wordt een spectaculair onroerend goed onthuld dat ongetwijfeld voldoet aan de smaak van elke aspirant luxe huizenkoper. De exquise Scottsdale verblijfplaats, gebouwd op een groot perceel van 1,56 hectare, biedt niet alleen prachtige uitzichten op de omringende bergen, maar ook een scala aan luxueuze voorzieningen die zelfs de meest veeleisende koper, die luxe op zijn best zoekt, zal tevredenstellen.

Het is zeker worthnoting dat de woning doordrenkt is met rijke details. Het heeft een indrukwekkend hoofdhuis, samen met een gastenverblijf, losstaande fitnessruimte en een privébiografiezaal. Voeg hieraan toe een volledig uitgeruste keuken met commerciële apparatuur die elke topchef jaloers zou maken, evenals een formele eetkamer die plechtigheid en elegantie uitstraalt. De grandeur van deze eigenschap eindigt niet daar, aangezien het ook trots een woestijnbotanische tuin bezit, compleet met een wandelpad dat je dichter bij de natuur brengt.

Elke ruimte binnen het compound straalt weelderigheid en elegantie uit. De mastersuite is een toonbeeld van verfijning, inclusief een eigen haard vuurplaats voor die gezellige winteravonden, en een spa-achtige badkamer met een vrijstaand bad om in alle rust te kunnen genieten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden zijn de bibliotheek, de wijnkelder en de garage die ruimte biedt aan maar liefst vijf auto's.

Wat betreft buitenfaciliteiten, verwent dit prachtige Scottsdale vastgoed zijn bewoners met een overvloed aan voorzieningen. Van een ruim zwembad met watervalfunctie en kuuroord, een BBQ plek, tot een ontspanningsruimte met open haard - alles is gemaximaliseerd om sublieme momenten van rust en ontspanning te bieden. En voor de avontuurlijke bewoners is er zelfs een aparte ruimte voor paardenstalling, wat het nog meer geschikt maakt voor liefhebbers van het buitenleven.

De locatie van deze woning is ook indrukwekkend. Scottsdale ligt net buiten Phoenix, Arizona - de vijfde grootste stad in de VS en heeft veel te bieden in termen van recreatie, cultuur en levensstijl. Of je nu graag winkelt in luxe boetieks, golft op wereldberoemde golfbanen of geniet van de levendige nachtleven, Scottsdale zal je zeker bezighouden.

Om dit meesterwerk van elegantie echt te waarderen, moet men de prijs begrijpen. Met een verkoopprijs van $7,5 miljoen, is dit luxueuze huis in Scottsdale, Arizona, zeker een investering die de moeite waard is. Voor die prijs krijgt de koper niet alleen een prachtige woning, maar ook een ongeëvenaarde levensstijl die symbool staat voor succes en prestige.

Het is duidelijk dat de nieuwe eigenaar van deze bijzondere accommodatie kan genieten van het beste van twee werelden. Aan de ene kant kan hij of zij zich onderdompelen in de serene wildernis en de adembenemende uitzichten op de bergen. Aan de andere kant biedt het huis toegang tot de bruisende stadsleven door de nabijheid van Phoenix. Bovendien zal hij of zij ongetwijfeld het gevoel hebben exclusief en bevoorrecht te zijn, omdat de woning letterlijk alles biedt wat iemand nodig zou kunnen hebben om comfortabel te leven op het hoogste niveau van luxe en klasse.

 

- Wat maakt de woning in Scottsdale, Arizona zo luxueus? Het vastgoed in Scottsdale, Arizona is luxueus vanwege zijn weelderige voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken met commerciële apparatuur, een formele eetkamer, een mastersuite met haard, een wijnkelder, een privébioscoopzaal, een garage voor vijf auto's, een zwembad, kuuroord, BBQ plek, open haarden en een botanische tuin.
- Wat zijn enkele van de buitenfaciliteiten die de woning biedt? Enkele van de buitenfaciliteiten die dit pand biedt zijn een ruim zwembad met waterval en kuuroord, een BBQ plek, een ontspanningsruimte met open haard en een aparte paardenstallen.
- Waar ligt de woning precies? De woning ligt in Scottsdale, Arizona, net buiten Phoenix.
- Wat is het prijskaartje van deze luxe woning? Deze luxe woning heeft een vraagprijs van $7,5 miljoen.
- Welke levensstijl biedt de woning aan zijn nieuwe eigenaar? De nieuwe eigenaar van de accommodatie kan genieten van het beste van twee werelden - enerzijds de serene wildernis en adembenemende uitzichten op de bergen, en anderzijds toegang tot het bruisende stadsleven door de nabijheid van Phoenix.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...