Prachtig onroerend goed te koop in Utah noemt Willow Ranch

Op zoek naar een nieuwe woning? Probeer dit uitstekende huis in Utah, in de buurt van Salt Lake City, meer precies op 2750 Meadow Creek Dr Park City, UT 84060. Het ontwerp ligt ver boven de gemeenschappelijke niveaus, gebouwd om prachtig te integreren tussen de unieke natuurlijke omgeving, met een hoge dosis luxe en privacy. De hoofdingang wordt bewaakt door twee formidabele deuren, handgemaakt en versierd.
De totale woonoppervlakte beslaat ongeveer 11.500 vierkante meter, terwijl het pand dat bij het herenhuis wordt geleverd ongeveer 7,5 hectare meet. Zoals de cijfers zeggen, is dit elegante huis absoluut enorm, bestaande uit 3 ½ baden, 5 complete badkamers, 5 gezellige slaapkamers plus een toevoegbare. Ze zijn allemaal stijlvol ingericht en imponeren gasten met elegantie en originaliteit. De meeste deuren en ramen zijn van Franse oorsprong en kijken uit op de lokale vijvers en watervallen.
De woonkamer is voorzien van gewelfde plafonds. De grote eetzaal biedt plaats aan 10 personen, die kunnen ontspannen bij de enorme open haard na het genieten van een heerlijke maaltijd. Het herenhuis wemelt van hout, wat bijdraagt aan de luxe, en iedereen die er een paar dagen in doorbrengt, zal versteld staan van hoe de ontwerpers erin slaagden een symbiose te creëren tussen de natuurlijke omgeving en een comfortabel huis. Het pand is te koop voor €9.995.000. Hoewel het bedrag niet voor angsthazen is, verdient het landgoed het en verrukt het de toekomstige eigenaar met geweldig entertainment, privacy, pracht en de mogelijkheid om een groot gezin te laten groeien.