Matthew Perry verkoopt zijn huis in Malibu voor $12,5 miljoen

Matthew Perry, die je misschien herkent als Chandler Bing van de immens populaire sitcom Friends, heeft zijn huis in Malibu op de markt gebracht.
Het gehele pand is verspreid over 2,5 hectare en ligt zeer dicht bij de oceaan. Dit is niet alleen handig, maar betekent ook dat eigenaren kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan.
Het huis zelf is heel opvallend, een geweldig voorbeeld van moderne architectuur. Er zijn in totaal vier slaapkamers en vijf badkamers, wat neerkomt op meer dan 5.500 vierkante meter woonoppervlak. Het interieur is ontworpen om te voldoen aan de meest verfijnde smaken, stijlvol en glamoureus met een elegante mix van texturen en kleuren.
Er is een open woonkamer met glazen schuifwanden die de plek een luchtig gevoel geven, en dit opent naar uitgebreide dekken en een prachtig zwembad.
Andere opvallende kenmerken zijn een speelkamer, thuisbioscoop, en goed uitgeruste designkeuken, terwijl de buitenkant een tuin en een vuurplaats naast het zwembad heeft, naast een geluidssysteem dat zowel de binnen- als de buitenkant van het huis bedient.
Het landgoed is te koop voor €12,5 miljoen.