Malibu woning van Friends-Ster Matthew Perry te Koop

Matthew Perry, wiens naam onlosmakelijk verbonden is met zijn rol als Chandler Bing in de beroemde sitcom 'Friends', heeft zijn luxueuze residentie in Malibu te koop gezet. Het uitgestrekte landgoed, dat zich uitstrekt over 2,5 hectare, geniet een benijdenswaardige locatie vlakbij de oceaan. Toekomstige eigenaren kunnen dus niet alleen genieten van gemakkelijke toegang tot het strand, maar ook van spectaculaire panorama'svan de Stille Oceaan.

De woning zelf, een majestueuze creatie van moderne architectuur, heeft vier slaapkamers en vijf badkamers, en biedt meer dan 510 vierkante meter aan luxueuze leefruimte. Het zorgvuldig ontworpen interieur belichaamt een elegant samenspel van kleuren en texturen, en straalt stijl en glamour uit om zelfs de meest verfijnde smaken tevreden te stellen.

Een van de opvallende kenmerken van de woning is de open woonkamer. Uitgerust met glazen schuifdeuren, biedt deze ruimte een gevoel van ruimtelijkheid, en opent naar uitgestrekte terrassen en een uitnodigend zwembad.

Naast de luxe binnenfaciliteiten zoals een speelkamer en een thuisbioscoop, biedt het huis een opmerkelijk goed uitgeruste designerkeuken. Het buitenleven wordt verrijkt door een goed onderhouden tuin en een sfeervolle vuurplaats bij het zwembad, en een geavanceerd geluidssysteem dat zowel binnen als buiten de woning een helder geluid levert.

Dit buitengewone landgoed, dat een uitzonderlijke levensstijl aan de kust van Malibu belooft, kan van u zijn voor de prijs van ongeveer €10,5 miljoen. Deze zeldzame gelegenheid om een stukje Hollywood-geschiedenis te bezitten, is zeker een investering waard voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en comfort.

Het luxueuze residentieel domein in Malibu, dat ooit toebehoorde aan Matthew Perry - beter bekend als Chandler Bing uit de populaire sitcom 'Friends' - biedt een reeks exclusieve kenmerken. Het is niet enkel de nabijheid van de oceaan die deze woning zo aantrekkelijk maakt, maar ook de zorgvuldig geplande voorzieningen die het wooncomfort naar een hoger niveau tillen.

Elke ruimte in de woning is ontworpen met een uitgesproken oog voor detail. De woonkamer, omgeven door glazen schuifdeuren, biedt een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte oceaan. Deze ruimte stroomt naadloos over naar de buitenruimte, met zijn uitgebreide dekken en het prachtige zwembad, en creëert zo een harmonieuze verbinding tussen binnen en buiten.

De woning biedt meer dan alleen een stijlvolle leefruimte. Voor de liefhebbers van thuisentertainment is er een aparte speelkamer en een thuisbioscoop voorzien, perfect voor gezellige filmavonden. De keuken, ontworpen door vooraanstaande interieurontwerpers, is uitgerust met hoogwaardige toestellen en afwerkingen, ideaal voor de culinaire enthousiasteling.

De tuin, een oase van rust, is zorgvuldig aangelegd om een serene sfeer te creëren. Bij het zwembad is een sfeervolle vuurplaats voorzien, een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Dankzij een geavanceerd geluidssysteem kan er zowel binnen als buiten genoten worden van muziek, waardoor elke ruimte in het huis zijn eigen sfeer krijgt.

Kortom, deze uitzonderlijke residentie is niet alleen een luxueus verblijf, maar biedt ook een levensstijl van wereldklasse. Het een kans voor degenen die waarde hechten aan ongeëvenaard comfort en elegantie. De nieuwe eigenaar zal ongetwijfeld genieten van deze prachtige woning, die een perfecte mix is van modern ontwerp, high-end voorzieningen en een onvergelijkbare locatie.

  • Locatie: Het huis is strategisch gelegen in Malibu, dicht bij de Stille Oceaan. Dit biedt de eigenaren niet alleen gemakkelijke toegang tot het strand, maar ook adembenemende uitzichten.

  • Grootte van het pand: Het pand beslaat een uitgestrekt gebied van 2,5 hectare, met een aanzienlijke woonoppervlakte van meer dan 510 vierkante meter.

  • Architectuur: Het huis toont een voortreffelijk voorbeeld van moderne architectuur, en is zorgvuldig ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn.

  • Kamers: Het huis beschikt over vier slaapkamers en vijf badkamers, waardoor het geschikt is voor een gezin of voor mensen die vaak gasten ontvangen.

  • Interieurontwerp: Het interieur van het huis is stijlvol en glamoureus, met een elegante mix van texturen en kleuren die zowel uitnodigend als indrukwekkend zijn.

  • Woonkamer: De open woonkamer, uitgerust met glazen schuifwanden, geeft een gevoel van ruimtelijkheid en vloeit naadloos over naar de buitenruimte.

  • Faciliteiten: Het huis heeft een speelkamer, thuisbioscoop en een goed uitgeruste designkeuken. Het buitenleven wordt verrijkt door een goed onderhouden tuin, een sfeervolle vuurplaats bij het zwembad en een geavanceerd geluidssysteem dat zowel binnen als buiten de woning een helder geluid levert.

Over Matthew Perry

Matthew Perry is een Canadees-Amerikaanse acteur, vooral bekend om zijn rol als Chandler Bing in de populaire televisiesitcom 'Friends'. Perry werd geboren op 19 augustus 1969 in Williamstown, Massachusetts, VS.

Hij begon zijn acteercarrière op jonge leeftijd en verdiende zijn eerste grote rol in de sitcom 'Second Chance' in het midden van de jaren '80. Maar zijn echte doorbraak kwam in 1994 toen hij werd gecast als Chandler Bing in 'Friends'. Perry'skarakter werd al snel een van de favorieten van de fans, en hij kreeg brede erkenning en lof voor zijn komische timing en uitvoering van het personage.

Naast 'Friends', heeft Perry ook in een aantal films en andere tv-shows gespeeld, waaronder 'Fools Rush In', 'The West Wing', 'Studio 60 on the Sunset Strip', 'Mr. Sunshine' en 'Go On'. Ook verscheen hij in een terugkerende rol in de CBS sitcom 'The Odd Couple', die hij ook mede-ontwikkelde en produceerde.

Naast zijn acteerwerk is Perry openlijk over zijn worstelingen met verslaving in het verleden, en heeft hij gewerkt aan het bevorderen van besef en begrip van verslavingsproblemen.

Perry heeft meerdere prijzen en nominaties ontvangen voor zijn werk in de film- en televisie-industrie, en blijft actief als acteur. Zijn werk in de entertainmentindustrie, evenals zijn inzet voor verslavingsbewustzijn, heeft hem tot een gerespecteerd figuur in Hollywood en daarbuiten gemaakt.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...