Luxe Woongenot aan het Strand met Penthouse II bij 57 Ocean

Penthouse II bij 57 Ocean is een voorbeeld van weelderige woonpracht op een van de meest gewilde locaties in Miami Beach. Dit luxueuze penthouse vertegenwoordigt het toppunt van weelde en stijl met zijn panoramische uitzichten over de oceaan en hoogwaardige afwerkingen. Gelegen aan Millionaire'sRow, staat dit exclusieve eigendom symbool voor een leven in overvloed en elegantie.

Het penthouse is een waar meesterwerk van architectuur, ontworpen door de bekroonde architect Bernardo Fort-Brescia van Arquitectonica. Het interieurontwerp, gecreëerd door het vermaarde Braziliaanse bedrijf Anastassiadis Arquitetos, straalt een serene en verfijnde sfeer uit. De natuurlijke materialen en de kleurenkaart die zijn geïnspireerd door de zee en het zand van Miami Beach vormen een naadloze overgang tussen binnen- en buitenleven.

De bewoners van het penthouse kunnen genieten van ruim 3.000 vierkante voet aan buitenterrassen, inclusief een privézwembad en een zomerkeuken - ideaal voor entertainment of om te ontspannen in de zwoele Florida-zon. Binnen biedt het uitgestrekte 7.500 vierkante voet woongedeelte een open indeling die perfect is voor zowel gezellig samenzijn als voor privé-momenten. Het pand telt vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een grote woonkamer met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan.

De master suite is een toevluchtsoord van comfort en luxe, met een ruime slaapkamer, een aangepaste kleedkamer, en een spa-achtige badkamer die voorzien is van de beste materialen en armaturen. Rijke houten vloeren lopen door de hele ruimte, versterkt door natuursteen en Italiaans marmer, waardoor een gevoel van tijdloze klasse en verfijning wordt uitgestraald.

Naast de prachtige woonruimtes biedt 57 Ocean ook toegang tot eersteklas voorzieningen die de residenten een vijfsterren resortervaring bieden. Denk aan twee infinity pools, een fitnesscentrum en spa, een kinderclub, en directe toegang tot het uitgestrekte zandstrand. Met 24-uurs beveiliging en conciërgediensten, wordt in alle behoeften van de bewoners voorzien, wat bijdraagt aan een gevoel van exclusiviteit en privacy.

Voor degenen die de schoonheid van de natuurlijke omgeving willen verkennen, biedt het gebied van 57 Ocean talloze mogelijkheden voor recreatie- en ontspanningsactiviteiten. Fietsen langs de beroemde boardwalk, genieten van wateractiviteiten zoals surfen en zeilen, of de nabijgelegen parken en tuinen verkennen, dit alles is gemakkelijk bereikbaar voor de bewoners van het penthouse.

57 Ocean is niet zomaar een plaats om te wonen; het is een levensstijl die naadloos opgaat in de natuurlijke schoonheid en de bruisende cultuur van Miami Beach. Penthouse II is de sleutel tot een strandfront extravaganza, waar elke dag voelt als een vakantie en elke avond de belofte in zich draagt van onvergetelijke momenten onder de sterrenhemel.

Nu het toneel is gezet voor de onmiskenbare allure van Penthouse II bij 57 Ocean, zullen we verder ingaan op de unieke kenmerken die dit eigendom onderscheiden en het meer dan een thuis maken - het is een symbool van status en verfijning.

De keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en is ontworpen voor de culinaire liefhebber, met royale werkbladen en een centraal eiland dat het hart van het huis vormt. Het is de perfecte plek om gasten te ontvangen of een intiem diner voor twee te bereiden, met de glinsterende oceaan als achtergrond.

Elk aspect van Penthouse II is zorgvuldig overwogen om comfort en gemak te maximaliseren, terwijl esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Smart-home technologie is geïntegreerd door het hele penthouse, waardoor bewoners hun omgeving met de grootste gemak kunnen beheren – of het nu gaat om het aanpassen van de verlichting, het klimaat of de beveiligingssystemen.

Voor fervente verzamelaars biedt het penthouse voldoende ruimte om kunst tentoon te stellen, met speciaal ontworpen muren die zowel als canvas dienen als de kostbare werken beschermen. Natuurlijk licht stroomt vrijelijk door de ruimtes, waardoor de kunstwerken tot leven komen en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëren.

De locatie van 57 Ocean zelf is een ander element dat bijdraagt aan de waarde van Penthouse II. Het gebouw is strategisch gelegen nabij de bruisende hotspots van Miami Beach, waaronder luxe winkels, vaak bezochte restaurants en culturele bezienswaardigheden. Toch, ondanks de nabijheid van deze attracties, behoudt het pand een gevoel van rust en afzondering.

In de moderne wereld, waar exclusiviteit en toegang tot het beste van wat het leven te bieden heeft van het grootste belang zijn, is Penthouse II bij 57 Ocean een zeldzame vondst. Het combineert de sereniteit van het kustleven met de dynamiek van de stad, en creëert zo een leefruimte die even veelzijdig als prachtig is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...