Caroline Wozniacki verkoopt luxe huis op Fisher Island voor $42,5 miljoen

Caroline Wozniacki, een voormalige professionele tennisspeelster uit Denemarken, en haar echtgenoot David Lee, een gepensioneerde Amerikaanse professionele basketbalspeler, hebben hun adembenemende woning op het exclusieve Fisher Island in Miami voor $42,5 miljoen verkocht. Deze verkoop onderstreept de aantrekkelijkheid van dit privé-eiland, dat bekend staat om zijn luxueuze levensstijl en privacy voor de rijken en beroemdheden.

Het echtpaar had hun huis op Fisher Island oorspronkelijk gekocht voor $13,5 miljoen in 2018. De verkoopprijs van $42,5 miljoen weerspiegelt dus een significant rendement op hun investering in slechts een paar jaar tijd. Met een totaal woonoppervlak van 7.715 vierkante voet beschikt de residentie over vijf slaapkamers, vijf en een half badkamers, en biedt het een ongelofelijk uitzicht op de Atlantische Oceaan, Miami Beach en de skyline van Miami.

De woning ligt in het Palazzo Del Sol-gebouw, een van de nieuwste en meest prestigieuze ontwikkelingen op Fisher Island. Dit gebouw is ontworpen met een focus op luxe en exclusiviteit, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een privé ontsnapping. Wozniacki en Lee'svoormalige thuis biedt een breed scala aan hoogwaardige voorzieningen, waaronder een privézwembad van ruim 2.000 vierkante voet en een uitgebreid terras dat geschikt is voor het ontvangen van gasten en het genieten van de warme Floridiaanse zon.

De binnenkant van het huis is net zo indrukwekkend als de buitenkant, met een modern en minimalistisch ontwerp dat luxe en comfort combineert. De grote ramen van de vloer tot het plafond laten natuurlijk licht binnenstromen en bieden bewoners een panoramisch uitzicht op de ongerepte omgeving. De ruime hoofdslaapkamer is een ware toevluchtsoord, compleet met een eigen balkon, terwijl de ensuite badkamer voorzien is van hoogwaardige afwerkingen en accessoires.

De keuken is uitgerust met state-of-the-art apparatuur, waardoor het een droom is voor iedere thuiskok. Bovendien biedt de woning een aanzienlijke hoeveelheid leefruimte, waaronder een woonkamer en eetkamer die perfect zijn voor zowel ontspannen als entertainen. De eigentijdse stijl van het interieur wordt gecomplementeerd door elegante meubels, die bijdragen aan het algehele gevoel van verfijning in het huis.

Fisher Island zelf is alleen toegankelijk per boot, helikopter of veerboot, wat het een exclusieve enclave maakt die privacy en veiligheid biedt aan zijn inwoners. Het eiland biedt tal van luxe voorzieningen, zoals een privéstrandclub, golfbaan, tennisbanen, spa- en wellnessfaciliteiten, en gastronomische restaurants. Het bezit van onroerend goed op dit eiland brengt verschillende privileges met zich mee, waaronder lidmaatschap van de Fisher Island Club, dat toegang biedt tot alle bovengenoemde faciliteiten.

De verkoop van het huis van Caroline Wozniacki en David Lee volgt op een trend waarbij diverse beroemdheden en vermogende individuen kiezen voor Fisher Island als hun residentie van keuze. Dit komt door de combinatie van luxe, gemak en ongeëvenaarde privacy die het eiland biedt. De eilandomgeving, samen met de prachtige woningen, maken het een van de meest begeerde woonlocaties.

De vastgoedtransactie werd afgehandeld door The Jills Zeder Group, onderdeel van Coldwell Banker Realty, een prominent vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in high-end eigendommen in Zuid-Florida. Het team van deskundige makelaars heeft diepgaande kennis van de lokale luxe vastgoedmarkt, wat essentieel is voor het vinden van de juiste koper voor dergelijke prestigieuze eigendommen.

De verkoop van de residentie van Wozniacki en Lee is meer dan alleen het overdragen van een prestigieuze woning; het markeert ook de voortdurende populariteit en exclusiviteit van Fisher Island. Hier sluit de elite zich af van de buitenwereld, genietend van de rust en luxe die deze privé-omgeving te bieden heeft. Met de succesvolle verkoop van hun huis, hebben Wozniacki en Lee een nieuw hoofdstuk in hun leven ingeluid, terwijl ze nog steeds profiteren van de waardestijging van hun onroerend goed op dit gerenommeerde eiland.

Na de verkoop van hun huis op Fisher Island kunnen Caroline Wozniacki en David Lee terugkijken op de tijd die ze daar hebben doorgebracht met tevredenheid. Ze hebben genoten van de ongeëvenaarde schoonheid en het comfort dat het eiland te bieden heeft. Het echtpaar kan zich nu concentreren op nieuwe avonturen, wetende dat hun voormalige huis in de capabele handen is van de nieuwe eigenaren, die ongetwijfeld ook zullen genieten van alles wat deze unieke locatie te bieden heeft.

Met nieuwe eigenaren aan het roer zal het huis op Fisher Island ongetwijfeld blijven fungeren als een oase van luxe en ontspanning. De blijvende aantrekkingskracht van Fisher Island, met zijn prachtige landschappen, eersteklas voorzieningen en exclusieve levensstijl, zal blijven lokken naar degenen die het beste in het leven zoeken. Voor veel gelukkigen is deze enclave meer dan een huis; het is een symbool van status en succes. En met het vertrek van Wozniacki en Lee opent zich een nieuwe pagina in de geschiedenis van deze prestigieuze gemeenschap.

Fisher Island blijft een toonbeeld van hoogwaardig wonen, waar luxe en natuur samensmelten tot een serene levenservaring. Elk aspect van het eiland is ontworpen met het oog op verfijning, van de manicuurde tuinen en waterpartijen tot de architectuur van de residenties die er zorgvuldig op zijn afgestemd.

De verkoop van Wozniacki en Lee'shuis markeert niet alleen een mijlpaal in de vastgoedmarkt van Fisher Island, maar ook de voortdurende evolutie van deze exclusieve gemeenschap. Naarmate Fisher Island verder groeit, is het mogelijk dat we steeds meer nieuws horen over recordbrekende transacties en de ontwikkeling van nog meer indrukwekkende eigendommen. Het eiland trekt een internationaal publiek aan, variërend van zakenmagnaten en entertainmentfiguren tot sportsterren en wereldleiders, allemaal op zoek naar privacy en luxe buiten de schijnwerpers.

Voor potentieel geïnteresseerde kopers die willen investeren in onroerend goed op Fisher Island, is het belangrijk om te beseffen dat de toegang tot de vastgoedmarkt hier exclusief en concurrerend is. Een woning op dit eiland is niet alleen een fysieke investering, maar ook een investering in een levensstijl en een erkend symbool van prestige. Kopers moeten voorbereid zijn op een substantiële financiële commitment, maar zij die dit pad bewandelen, krijgen toegang tot een levenswijze die slechts voor enkelen weggelegd is.

Terwijl de verkoop van de Wozniacki-Lee residentie tot een einde kwam, was het slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor de gelukkige nieuwe eigenaren. Fisher Island zal blijven floreren als een van de meest luxueuze privé-enclaves ter wereld, en zijn gemeenschap zal blijven groeien met degenen die de waarden van exclusiviteit, vrede en privacy hoog in het vaandel dragen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...