Luxe Villa van TV-Producent Marcy Carsey in Brentwood te koop

In het chique Brentwood, een van Los Angeles' meest begeerde buurten, staat een luxueuze villa die ooit toebehoorde aan Marcy Carsey, een van televisie'smeest invloedrijke producenten. Carsey is vooral bekend als de medeoprichter van het productiebedrijf Carsey-Werner, dat verantwoordelijk is voor enkele van de grootste hits op de Amerikaanse televisie, waaronder 'The Cosby Show', 'Roseanne', en 'That '70s Show'. Haar voormalige residentie is nu beschikbaar op de vastgoedmarkt, wat een zeldzame kans biedt om een stukje Hollywoodgeschiedenis in bezit te krijgen.

De villa, een toonbeeld van weelde en goede smaak, bevindt zich op een royale kavel van ongeveer 1,57 hectare. Het biedt een prachtig uitzicht over het glooiende landschap van Brentwood en de Stille Oceaan in de verte. Oorspronkelijk gebouwd in 1936, heeft dit huis een rijke geschiedenis die door de jaren heen met zorg is gepreserveerd.

Het huis zelf bestrijkt meer dan 900 vierkante meter aan woonruimte en is een meesterwerk van traditionele architectuur, waarin het verleden naadloos overgaat in het heden. Tijdens de subtiele renovatie, uitgevoerd onder leiding van ontwerper Michael Smith - wiens klantenlijst onder andere voormalig president Barack Obama bevat - zijn de originele aspecten van het huis liefdevol behouden en gecombineerd met moderne luxe.

De woonruimtes binnenin ademen rust en verfijning. Met een totaal van vijf slaapkamers en acht badkamers is er voldoende ruimte voor gastenverblijven of voor het onderbrengen van een groot gezin. De hoofdslaapkamer is een ware oase van comfort, compleet met een sierlijke open haard en toegang tot een privé balkon met een ongeëvenaard uitzicht. Verder telt de woning verschillende woonkamers, elk met hun eigen unieke charme en sfeer, waaronder een formele woonkamer met een klassieke open haard en elegante ingebouwde boekenkasten.

Aan het culinaire welzijn is ook gedacht, met een professionele keuken die is uitgerust met de meest exclusieve apparatuur. Deze ruimte is ideaal voor zowel intieme familiediners als voor grootschalige sociale evenementen. Aangrenzend aan de keuken vindt men een knusse eetkamer die baadt in natuurlijk licht.

Het interieur wordt verder verfraaid door authentieke details zoals met de hand bewerkte houten balken, klassieke tegelwerken en sierlijke ijzerwerken die getuigen van het vakmanschap en de aandacht voor detail die in het hele pand te vinden zijn. Het samenspel van natuurlijke materialen en verfijnde afwerkingen creëert een sfeer die zowel luxe als warmte uitstraalt.

De allure van deze woning strekt zich uit tot de buitengebieden. De volgroeide tuinen zijn een paradijs voor zowel natuurminnaars als voor wie rust zoekt, met diverse terrassen en zithoeken die uitnodigen tot ontspanning. Het zwembad en de spa bieden een verfrissende ontsnapping tijdens warme Californische dagen en de buitenkeuken is perfect voor al fresco diners onder de sterrenhemel. De tennisbaan zal sportliefhebbers aanspreken en de gastenverblijven garanderen privacy en comfort voor bezoekers.

Voor de liefhebbers van klassieke auto's is er een speciale garage beschikbaar, waar kostbare voertuigen veilig kunnen worden gestald. Het beveiligingssysteem van het huis is van het hoogste niveau en garandeert privacy en gemoedsrust voor de bewoners.

Dit schitterende pand wordt aangeboden voor $19,5 miljoen, een prijs die recht doet aan de geschiedenis, luxe en exclusiviteit van de villa. Het is duidelijk dat Carsey'svoormalige huis niet alleen een woonplek is, maar een echte levenservaring biedt die doordrongen is van cultuur, stijl en een buitengewone aandacht voor kwaliteit.

Naast de bovengenoemde kenmerken van deze bijzondere villa, is er nog een scala aan bijkomende aspecten die het vermelden waard zijn. Zo omvat de grond van de villa ook een prachtige wijngaard, waar uitstekende druivensoorten groeien die perfect zijn voor de wijnliefhebber die zijn eigen label wil starten of gewoon wil genieten van persoonlijke wijnproductie.

Bovendien is de locatie van het pand ongeëvenaard. Brentwood staat bekend om zijn veiligheid, privacy en nabijheid tot kwalitatief hoogwaardige voorzieningen, waardoor het een ideale locatie is voor degenen die de voorkeur geven aan een rustig leven met gemakkelijke toegang tot culturele, culinaire en sociale attracties van Los Angeles.

De geschiedenis van het huis draagt ook bij aan de charme. Door de jaren heen heeft het verschillende beroemde bewoners gehad, waardoor het niet alleen een thuis is maar ook een stukje Hollywood-nostalgie. Er wordt gefluisterd dat beroemdheden en maatschappelijke figuren vaak gast waren in deze villa, wat bijdraagt aan het unieke karakter van het pand.

Het is dan ook geen verrassing dat dit soort vastgoed zelden op de markt komt. Het is een kans voor degenen die zich willen onderdompelen in de luxe levensstijl van de Hollywood-elite, terwijl ze tegelijkertijd investeren in een pand dat zowel een emotionele als financiële waarde heeft.

Terwijl potentiële kopers de mogelijkheid overwegen om deze iconische residentie te bemachtigen, is het duidelijk dat de villa meer is dan een huis. Het is een statement van klasse, een kunstwerk en een heiligdom dat de essentie van de Californische droom belichaamt. Het nieuwe eigendom van deze villa zal zonder twijfel genieten van de grandeur en het prestige dat dit exceptionele pand te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...