Luxe villa KRZ House in Javea - een architectonisch meesterwerk

Vivienda KRZ House is een indrukwekkende villa gelegen in de prachtige regio van Javea, Alicante, Spanje. Deze exclusieve eigendom is ontworpen door het bekroonde architectenbureau Dibarq en werd voltooid in 2019. Het staat als een toonbeeld van moderne architectuur en luxe, biedt verfijnde elegantie en een ongeëvenaarde levensstijl voor mensen met een voorkeur voor verfijning en rust.

De villa is strategisch gepositioneerd in een rustige omgeving die privacy garandeert, terwijl het toch de bewoners de gemakken van een stedelijke omgeving biedt. De locatie is een perfecte balans tussen de rust van de natuur en de nabijheid van de kosmopolitische attracties die de streek te bieden heeft. De woning biedt dan ook een idyllisch toevluchtsoord voor degenen die zich willen onderdompelen in de weelde van high-end wonen in een serene omgeving.

Met een vloeroppervlak van bijna 300 vierkante meter, biedt de villa een royaal woonoppervlak dat verdeeld is over twee verdiepingen. Het design van het huis is doordesemd van een minimalistische esthetiek die de aandacht trekt met zijn strakke lijnen en sobere kleurenpalet. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen en hout draagt bij aan de warme sfeer en zorgt voor een flatterende verbintenis met de omringende natuur.

Het interieur van KRZ House is een oase van luxe en comfort. De open leefruimte stroomt naadloos over in de buitenruimtes, waardoor binnen- en buitenleven één worden. Grote glazen schuifdeuren en ramen omarmen het natuurlijke licht en bieden een adembenemend uitzicht op de pittoreske omgeving. De woonkamer vormt het hart van de villa en is uitgerust met hoogwaardige meubels die zowel elegant als functioneel zijn.

De keuken laat niets te wensen over en is uitgerust met top-of-the-line apparatuur, wat het koken tot een waar genoegen maakt. Het biedt een perfecte ruimte voor zowel het bereiden van maaltijden als voor sociale interacties, dankzij een ruime eethoek die uitnodigt tot gezellig samenzijn.

Er zijn in totaal drie slaapkamers in de villa, elk met hun eigen unieke charme en ontworpen voor maximale privacy en comfort. De hoofdslaapkamer beschikt over een en-suite badkamer en een inloopkast, terwijl de andere slaapkamers ook zijn uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen. De badkamers in de villa getuigen van luxe, met elegante armaturen en een strak design dat rust en verwennerij uitstraalt.

Buiten de villa is waar de magie van het mediterrane leven echt tot zijn recht komt. De buitenterrassen zijn ruim en bieden een verscheidenheid aan plekken om te ontspannen en te genieten van de zon. Het zwembad is een centraal element en nodigt uit tot verkoeling op warme dagen, terwijl de omliggende tuin zorgt voor een weelderig groen contrast met het blauw van het water.

De architectuur gaat hand in hand met duurzaamheid, waardoor de villa niet alleen mooi maar ook milieuvriendelijk is. Door gebruik te maken van duurzame materialen en energie-efficiënte systemen, levert KRZ House een bijdrage aan een groenere planeet zonder in te leveren op luxe of comfort.

Vivienda KRZ House is meer dan alleen een huis; het is een kunstwerk dat woongenot herdefinieert. Het staat symbool voor de harmonie tussen mens en natuur en biedt een ware ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven. Met zijn strakke lijnen, doordachte indeling en luxueuze voorzieningen, is het de ultieme droomwoning voor hen die het allerbeste in het leven verlangen.

Terwijl Vivienda KRZ House op zichzelf al een indrukwekkende plek is, voegt de omliggende stad Javea nog meer waarde toe aan het leven in deze villa. Javea, gelegen aan de Costa Blanca, is bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en bruisende culturele scènes. Het biedt een levensstijl die het beste van de mediterrane sfeer en modern comfort combineert, met een scala aan activiteiten en voorzieningen die het leven in de villa nog aangenamer maken.

Sportliefhebbers zullen blij zijn met de nabijgelegen golfbanen, tennisclubs en watersportfaciliteiten. De Montgó berg biedt daarnaast mogelijkheden voor wandelen en mountainbiken en de jachthaven van Javea is ideaal voor zeilliefhebbers. Daarnaast zijn er talloze restaurants die lokale delicatessen serveren, bars om 'savonds te ontspannen, kunstgalerijen, markten en boetieks die bijdragen aan een levendige levensstijl.

In de architectuur van de villa zijn ook slimme technologieën geïntegreerd die de bewoners gemak en veiligheid bieden. Domotica systemen stellen de bewoners in staat om verlichting, verwarming, airconditioning en beveiligingssystemen te beheren via smartphone of tablet, wat bijdraagt aan het comfort en de efficiëntie van het huis.

Toch is het niet alleen de technologie die KRZ House onderscheidt. Het huis is ontworpen met oog voor detail en respect voor de natuurlijke omgeving. Zo zijn er systemen voor regenwateropvang en zonne-energie-installaties die helpen om de ecologische voetafdruk van de villa te minimaliseren. Bovendien is de oriëntatie van het huis zo gekozen dat het optimaal gebruik maakt van de zonne-inval en natuurlijke ventilatie, wat bijdraagt aan het thermisch comfort binnen.

De bouw van deze villa is een meesterlijk staaltje van vakmanschap, waarbij elk aspect van het ontwerp gericht is op het creëren van een ruimte die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook bevorderlijk voor de gezondheid en het welzijn van haar bewoners. Of het nu gaat om de natuurlijke lichtinval, de keuze van niet-toxische bouwmaterialen of de naadloze integratie met de buitenruimte, KRZ House is gebouwd met een diepgaand begrip van wat het betekent om harmonieus en gezond te leven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...