Luxe villa Carvalhal - strandhuis Comporta 107 in Portugal

In het charmante Portugese dorpje Carvalhal, dat deel uitmaakt van de idyllische kustregio Alentejo, staat een adembenemend strandhuis dat bekend staat als Comporta 107. Dit prachtige pand is een toonbeeld van modern design en comfort, perfect gesitueerd om volop te genieten van de natuurlijke schoonheid die deze locatie te bieden heeft.

De architectuur van de villa is ontworpen met het oog op eenvoud en verfijning, waarbij de rust van de omgeving centraal staat. De heldere, witte buitenkant contrasteert mooi met de natuurlijke materialen en texturen die gebruikt zijn in en rond het huis. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de traditionele bouwstijl uit de streek, maar dan met een hedendaagse interpretatie, waardoor de woning naadloos aansluit bij de natuurlijke duinen en het groen van de omgeving.

Het interieur van Comporta 107 is eveneens een toonbeeld van stijl en functionaliteit. De leefruimtes zijn ruim en open, waardoor natuurlijk licht kan binnenstromen en een gevoel van verbondenheid met de buitenomgeving wordt versterkt. Stijlvolle meubels en decoraties voegen een gevoel van luxe toe, terwijl de comfortabele omgeving uitnodigt tot ontspanning.

De villa beslaat een royale 500 vierkante meter en biedt voldoende ruimte voor een groot gezin of een groep vrienden. Met een indeling die comfort, privacy en gemeenschappelijke ruimtes in balans brengt, is het de perfecte plek voor zowel sociale bijeenkomsten als momenten van rust en solitude.

Een van de hoogtepunten van Comporta 107 is de prachtige master suite die een weids uitzicht biedt over de omliggende zandduinen. De suite is voorzien van een en suite badkamer die dezelfde sfeer van elegantie en eenvoud uitademt als de rest van het huis.

De buitenruimtes van de villa zijn ook met zorg vormgegeven. Er zijn verschillende terrassen en patio'sdie zorgen voor ideale plekjes om buiten te dineren, te ontspannen of simpelweg te genieten van het uitzicht. Bovendien kan er op warme dagen verkoeling worden gezocht in het zwembad, dat harmonieus is geïntegreerd in het landschap en lijkt te overlopen in de omgeving.

Veiligheid en privacy zijn van het grootste belang in Comporta 107. Het domein is omringd door een hoog hek en er is een uitgebreid beveiligingssysteem geïnstalleerd. Hierdoor kunnen bewoners en gasten ongestoord genieten van hun verblijf, wetende dat hun veiligheid gewaarborgd is.

De locatie van het pand is ideaal voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. De regio staat bekend om zijn ongerepte stranden, kristalheldere wateren en uitgestrekte rijstvelden. Deze elementen vormen samen een serene en pittoreske achtergrond voor Comporta 107.

Daarnaast biedt de regio Comporta tal van activiteiten voor avonturiers en natuurliefhebbers. Van paardrijden langs het strand tot kitesurfen en vogelspotten – er is voor ieder wat wils. Ook voor gastronomieliefhebbers is er genoeg te beleven, met verschillende lokale restaurants die authentieke Portugese gerechten serveren, bereid met verse ingrediënten uit de streek.

Comporta 107 Beach House is niet alleen een adembenemende plek om te verblijven, het is ook een weerspiegeling van een leefstijl waarin rust, natuur en luxe samenkomen. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve vakantiebestemming of een tweede huis in een van de meest begeerde delen van Portugal.

Verdergaand op de architectuur en design van Comporta 107, is het van belang te benadrukken hoe de principes van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn geïntegreerd in het ontwerp. De gebruikte bouwmaterialen zijn veelal lokaal verkregen en recyclebaar, wat het ecologische voetafdruk van de villa verkleint. De nadruk ligt op het verminderen van energieverbruik door middel van slimme oplossingen zoals passieve verwarming en koeling, het gebruik van zonnepanelen en regenwateropvangsystemen.

De tuin rondom de villa is aangelegd met inheemse plantensoorten die goed bestand zijn tegen het lokale klimaat en weinig onderhoud vereisen. Dit draagt bij aan de biodiversiteit en helpt bij het behouden van een natuurlijke habitat voor de lokale fauna.

De kwaliteit van leven wordt in Comporta 107 verder verhoogd door de toevoeging van een eigen wellnesscentrum. Dit centrum, vaak omgeven door glazen wanden die een ononderbroken zicht op de natuur bieden, is uitgerust met een sauna, spa en fitnessfaciliteiten. Zo kunnen bewoners genieten van ontspanning en persoonlijke verzorging zonder het comfort van hun eigen huis te verlaten.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in lokale cultuur en kunst, biedt Comporta 107 een ideale uitvalsbasis om de rijke tradities van de Alentejo-regio te verkennen. Kunstgaleries, ambachtelijke markten en muziekfestivals zijn allemaal binnen bereik en geven een unieke kijk op de Portugese levenswijze.

Ondanks de afgesloten privacy en rust die Comporta 107 biedt, ligt het slechts op een uur rijden van de bruisende stad Lissabon. Hierdoor kunnen gasten gemakkelijk uitstapjes plannen naar de hoofdstad om te genieten van de historische monumenten, levendige uitgaansgelegenheden en culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Bovendien bevindt Comporta 107 zich in de nabijheid van verschillende wereldklasse golfbanen. Golfenthousiasten kunnen hun hart ophalen op de vakkundig aangelegde banen, waar ze hun spel kunnen perfectioneren in een setting van ongekende schoonheid.

Gezinnen die in Comporta 107 verblijven, zullen blij zijn met de verscheidenheid aan educatieve en recreatieve activiteiten voor kinderen in de omgeving. Van natuurreservaten tot avonturenparken, er zijn genoeg mogelijkheden voor jonge ontdekkingsreizigers om te leren en te spelen in een veilige en stimulerende omgeving.

Ten slotte is het de service en gastvrijheid die Comporta 107 onderscheidt. Een toegewijd team staat klaar om de ervaring van de gasten onvergetelijk te maken. Conciërgediensten kunnen alles regelen, van privétransfers en -excursies tot chef-koks aan huis die lokale delicatessen bereiden. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, zodat de bewoners zich volledig kunnen ontspannen en zich kunnen onderdompelen in de luxueuze Portugese manier van leven.

Comporta 107 is niet zomaar een vakantiehuis; het is een exclusief toevluchtsoord waar luxe en natuur elkaar ontmoeten. Voor diegenen die verlangen naar een oase van rust in combinatie met onberispelijke service en een ongeëvenaarde omgeving, biedt dit strandhuis Villa Carvalhal alles wat nodig is voor een onvergetelijk verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...