Luxe Penthouse in Beverly West nodigt uit tot exclusief wonen

Gelegen in de prestigieuze wijk van Los Angeles, heeft het luxueuze Beverly West-gebouw een spectaculair penthouse te koop op de 20e verdieping. Dit residentiële aanbod is een toonbeeld van exclusiviteit en verfijning, en belooft zijn bewoners een weergaloze levensstijl in het hart van de Californische metropool.

Het penthouse bestaat uit een ruime woonoppervlakte van maar liefst 6.400 vierkante voet. Binnen de woning zijn er drie slaapkamers en vijf badkamers, wat ruimte biedt voor comfortabel wonen en gastvrijheid. Daarnaast beschikt het penthouse over een privé-elevator die direct naar de ingang van het appartement leidt. Deze unieke voorziening benadrukt het exclusieve karakter van het penthouse en biedt een extra laag privacy en gemak.

Het interieur van het penthouse is ontworpen met een prioriteit voor kwaliteit en esthetiek. De grote ramen lopen van de vloer tot het plafond en bieden daarmee een panoramisch uitzicht op de stad en de heuvels van Los Angeles. De leefruimtes zijn geaccentueerd met elegant houten vloeren, hoge plafonds en moderne haarden die voor een gezellige sfeer zorgen.

De open keuken is een droom voor elke chef-kok, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende werkruimte. Het naadloos ontwerp en de state-of-the-art keukengerei maken dit tot een ideale plek om gastronomische maaltijden te bereiden en te genieten met familie of vrienden.

Dit penthouse omvat ook een indrukwekkende hoofdslaapkamer met een eigen balkon, waardoor bewoners elke ochtend kunnen ontwaken met een betoverend uitzicht. De en-suite badkamer, compleet met een marmeren afwerking en luxe sanitair, biedt de perfecte setting voor ontspanning en zelfzorg.

Beverly West staat bekend om zijn uitzonderlijke faciliteiten en diensten. Bewoners van het penthouse kunnen profiteren van een reeks luxe gemakken, zoals een 24-uurs conciërgeservice, een fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur, een zoutwaterzwembad en een pilatesstudio. De beveiliging van het gebouw is van topniveau met 24-uurs surveillance, wat zorgt voor een veilige en beschermde woonomgeving.

De locatie van Beverly West is ideaal en bevindt zich vlak bij de Los Angeles Country Club. Dit biedt toegang tot wereldklasse golfbanen en is een gewilde bestemming voor recreatie en sociale activiteiten. Bovendien is het penthouse strategisch gepositioneerd, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de luxe winkelbuurt van Rodeo Drive, diverse culturele instellingen en topgastronomie.

Met zijn onovertroffen design, adembenemende uitzichten en eersteklas locatie, belichaamt dit penthouse ware luxe in Beverly West. Het is een uitzonderlijke woongelegenheid die geschikt is voor diegenen die privacy, comfort en klasse hoog in het vaandel dragen.

Naast deze geraffineerde kenmerken en voorzieningen valt er nog veel meer te vertellen over het leven in Beverly West en het exceptionele penthouse dat nu op de markt is. Het pand biedt meer dan alleen een thuis; het is een ervaring die luxe naar een hoger niveau tilt. De kopers die dit penthouse aanschaffen, kunnen niet alleen een buitengewoon huis verwachten, maar ook een levensstijl die past bij de elite van Los Angeles.

Beverly West, een elegant wolkenkrabbercomplex, heeft de lat hoog gelegd voor luxe wonen in Los Angeles. Elke residentie binnen dit gebouw is zorgvuldig ontworpen om een unieke balans tussen comfort, privacy en grandeur te waarborgen. Met slechts 35 units in dit exclusieve gebouw, biedt elk appartement, waaronder het 20e verdieping penthouse, een gevoel van intieme exclusiviteit die ongeëvenaard is in de stad.

De architectuur van Beverly West is een samensmelting van modern design met subtiele hints van klassieke schoonheid, wat resulteert in een tijdloze uitstraling die naadloos integreert met de omringende skyline. De bouwmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun duurzaamheid en esthetische waarde, waardoor elk detail bijdraagt aan het algehele gevoel van luxe.

Binnen in het penthouse wordt elke kamer gekenmerkt door een royale hoeveelheid natuurlijk licht en ruimte. De minutieus ontworpen vloerplannen zorgen voor een naadloze overgang van binnen- naar buitenruimtes, wat essentieel is voor het Californische klimaat en levensstijl. De grote terrassen en balkons die bij de unit horen, bieden niet alleen prachtige uitzichten, maar ook de mogelijkheid om te entertainen of eenvoudigweg te relaxen in de open lucht.

De penthouse suite is meer dan een residentie; het is ook een weerspiegeling van de identiteit en status van haar bewoners. Degenen die hier wonen, zijn vaak leiders in hun industrieën en zoeken een thuisbasis die hun succes en levensstijl weerspiegelt. In ruil daarvoor biedt Beverly West discretie en een servicegerichte benadering die tegemoetkomt aan elk denkbaar comfort en gemak.

Buiten de muren van het privé-penthouse heeft Beverly West een scala aan gemeenschappelijke ruimtes die ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van haar bewoners. Van de elegante lobby tot de rustige tuinen en lounges, elk aspect van het gebouw is bedoeld om een serene en verwelkomende ruimte te creëren. Voor degenen die fysiek actief willen blijven, zijn de fitnessruimte en de pilatesstudio voorzien van persoonlijke trainers en wellness-experts.

De ligging van het penthouse biedt ook een strategisch voordeel voor degenen die dicht bij het zakelijk hart van de stad willen zijn. Gemakkelijke toegang tot belangrijke bedrijfsdistricten en entertainmentcentra maakt het mogelijk om professionele verplichtingen snel te vervullen, zonder in te boeten aan persoonlijke tijd en comfort.

Als het om beveiliging en privacy gaat, is er geen compromis mogelijk in Beverly West. Met een doordachte benadering van veiligheid, inclusief biometrische toegangscontrolesystemen en een toegewijd beveiligingsteam, kunnen bewoners met een gerust hart genieten van hun leefomgeving.

Het 20e verdieping penthouse van Beverly West is daarmee niet alleen een weelderige woning, het is een investering in een levensstijl die gekenmerkt wordt door prestige, comfort en veiligheid. Voor de toekomstige eigenaren biedt dit uitzonderlijke penthouse een kans om een deel van de Los Angeles elite te worden en een leven te leiden dat weinigen kunnen evenaren. Het samengaan van luxe, locatie en lifestyle maakt dit penthouse tot een van de meest begeerde eigendommen in Los Angeles.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...