Luxe NYC duplex penthouse met daktuin te koop

In de altijd bruisende stad New York is een uitzonderlijke residentie op de markt gekomen die de ultieme combinatie biedt van luxueus wonen en een ongeëvenaard panoramisch uitzicht. Een duplex penthouse, gesitueerd in de prestigieuze wijk Tribeca, biedt kopers niet alleen een adembenemend stadszicht maar ook de rust van een privé daktuin.

Het betreffende penthouse bevindt zich aan Franklin Street, waar het als een kroonstuk boven de omgeving uitrijst. Met een vraagprijs van $65 miljoen straalt deze woning exclusiviteit en verfijning uit. De duplex toont een samenspel van modern design en comfort, en is ontworpen door de vermaarde architect Tadao Ando, bekend om zijn minimalistische en toch indrukwekkende stijl. Samen met de interieurontwerpers van Gabellini Sheppard Associates hebben zij een meesterwerk gecreëerd dat eer doet aan het gebouw en de buurt.

Op een oppervlakte van ongeveer 930 vierkante meter beschikt dit luxueuze verblijf over alle denkbare voorzieningen. Vijf slaapkamers, zes badkamers, twee poederkamers, en diverse leefruimtes verspreid over twee verdiepingen bieden ruimte en privacy voor de bewoners en hun gasten. Elke kamer toont de zorgvuldige aandacht voor detail en afwerkingsniveau dat je mag verwachten bij een woning in deze prijsklasse.

De woonkamer is het toonbeeld van elegantie met plafondhoge ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en bezoekers trakteren op een ongeëvenaard stadszicht. De open haard draagt bij aan de sfeervolle ambiance die past bij een locatie van dit kaliber. De royale eetkamer is de perfecte plaats voor het entertainen van gasten, terwijl de bibliotheek een meer intieme setting biedt voor rustige momenten. De keuken is een droom voor iedere chef-kok, met hoogwaardige apparatuur en voldoende werkruimte om culinaire meesterwerken te bereiden.

Een bijzonder element van het penthouse is de privé daktuin. Deze groene oase in de lucht biedt bewoners een serene plek midden in de stad waar ze kunnen ontspannen, mediteren of gewoon genieten van het uitzicht. Dit dakterras is zorgvuldig ontworpen in samenwerking met landschapsarchitecten en bevat naast weelderige beplanting ook een buitenkeuken en voldoende ruimte om gasten te ontvangen.

De master suite is een ander pronkstuk van het penthouse. Deze ruime kamer biedt niet alleen comfort en luxe, maar ook directe toegang tot een eigen terras. Bovendien omvat de ensuite badkamer een vrijstaand bad en een regendouche, waardoor bewoners zich in een spa wanen. De kleedkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een uitgebreide garderobe en de aankleding van de suite is van absolute topkwaliteit.

Wat het luxe-gevoel nog verder versterkt, zijn de vele gemakken en diensten die het gebouw biedt. Bewoners kunnen gebruikmaken van een 24-uurs portierservice, een binnenzwembad, een fitnesscentrum, een kinderspeelkamer, en een geautomatiseerd parkeersysteem. Deze faciliteiten maken het leven in het duplex penthouse niet alleen comfortabel, maar ook zeer veilig en praktisch.

Voor potentiële kopers die interesse hebben in dit unieke stukje onroerend goed, is het belangrijk op te merken dat het pand volgens de verkooplijst meer dan 120 bouwkundige prijzen heeft gewonnen. Dit benadrukt de architecturale en ontwerpexcellentie van het penthouse, en plaatst het in een categorie op zichzelf binnen de vastgoedmarkt van New York City.

Dit duplex penthouse belichaamt wat velen zien als de ultieme stadswoning. Met een perfecte balans tussen privacy en openheid, binnen- en buitenruimtes, alsook de onberispelijke diensten en voorzieningen, is dit een eigendom waarvan de waarde alleen maar kan toenemen. Terwijl het zich laat voorstaan op zijn exclusiviteit, biedt het toch een warme en uitnodigende sfeer die elke bewoner zal waarderen. Het is niet alleen een huis, maar ook een statement – een weerspiegeling van succes, smaak en een buitengewone levensstijl.

Met zijn indrukwekkende omvang, prachtige ontwerp en ongeëvenaarde voorzieningen, blijft het duplex penthouse aan Franklin Street een opmerkelijke verschijning die de aandacht trekt van elke voorbijganger. Zowel liefhebbers van architectuur als degenen die op zoek zijn naar een luxueuze levensstijl, zullen begrijpen waarom dit penthouse zo'n aantrekkelijke investering is. Het vertegenwoordigt niet alleen een plek om te wonen, maar symboliseert ook een niveau van raffinement en prestige dat slechts weinigen zich kunnen veroorloven.

Deze residentie is meer dan een huis; het is een kunstwerk, een plaats waar elke dag geleefd kan worden tussen de sterren, letterlijk en figuurlijk. Voor degenen die de financiële middelen hebben, is dit een unieke kans om eigenaar te worden van een stukje New Yorkse hemel, met alle voordelen die daarbij horen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...