Kat Von D gotisch herenhuis staat te koop

Kat Von D gotisch herenhuis staat te koop

De beroemde ster van L.A. Ink, Kat Von D, heeft onlangs besloten haar duizelingwekkende herenhuis met gotisch thema in Los Angeles te verkopen. Ze kijkt naar verluidt uit naar het vinden van een nieuwe plek om samen met haar toekomstige echtgenoot te wonen, de beroemde DeadMau5. Het herenhuis in Spaanse stijl uit de jaren 1920 in de Hollywood Hills zal naar verwachting ongeveer €2,5 miljoen opleveren. Het strekt zich uit over 4.148 vierkante meter en omvat vier slaapkamers, vier badkamers en een half bad, omheinde ingang, keuken van de chef en een coquette pension.

De gevel is ook heel interessant, omdat het is ontworpen als een kasteelachtige constructie. Binnen de grote tuin zijn er ook een spa en een vuurplaats. Het woord „verbijsterend” is te zwak om de stijl van het interieur uit te drukken. De tv-ster en metalmuziekverslaafde Kat Von D heeft ervoor gezorgd dat alles tatoeages, gothic en mysterie schreeuwt. De woonkamers zijn bijvoorbeeld gegarneerd met rood- en paars fluweel gestoffeerde stoelen, druipende kaarsen met geharde was die uit de open haard op de vloer morst, een dramatische kandelaar, miniatuurreplica's van herten op de mantel en griezelige schilderijen overal, met afschuwelijke gezichten.

Er zijn ook veel religieuze taferelen afgebeeld door het hele huis. Voor de records was Kat Von D eerder verloofd met de oprichter van West Coast Choppers, Jesse James, een ex-echtgenoot van Sandra Bullock, en had het herenhuis in Los Angeles in 2011 gekocht voor €2,175 miljoen. Ze plant nu een eenmalige bruiloft, met haar toekomstige echtgenoot, DeadMau5, gebaseerd op een onderwaterthema. Het „verste van de traditionele” beschreven bruiloft zal naar verluidt plaatsvinden, volgens het tijdschrift People, op 10 augustus in Los Angeles, getuige van 200 vrienden.