Kanye en Kim zetten half voltooid Bel-Air Mansion te koop

In 2013 kochten Kanye West en Kim Kardashian een huis van $9 miljoen in Bel-Air, dat sindsdien in aanbouw is. Het spraakmakende stel woonde sindsdien bij Kim'smoeder, Kris Jenner, maar nu lijken ze eindelijk te willen verhuizen. Ze hebben hun zinnen gezet op een landgoed van $20 miljoen in Hidden Hills. Hierdoor is het huis dat ze vorig jaar hebben gekocht niet langer nodig, en daarom hebben ze besloten om het eigendom op de markt te brengen.

Het half voltooide herenhuis in Toscaanse stijl heeft een woonoppervlak van meer dan 8.000 vierkante meter en beschikt over verschillende extravagante voorzieningen. Het bevat onder andere vier vergulde toiletten ter waarde van $750.000 en een met Swarovski bezette koelkast ter waarde van een coole $1 miljoen. Voor de diva'sonder ons is er een eigen haar- en make-upsalon in de buurt, terwijl de man des huizes kan genieten van een bowlingbaan, een basketbalveld en een fitnessruimte.

Naast deze luxe voorzieningen heeft het herenhuis binnen- en buitenzwembaden en een bioscoop. Het uitzicht vanuit het huis is simpelweg adembenemend. Het is een eigendom dat zeker indruk maakt.

De vraagprijs die Kanye en Kim op hun eigendom in Bel-Air hebben geplaatst, is $11 miljoen. Ze hopen dat deze prijs recht doet aan de waarde van het huis en dat ze een koper vinden die de pracht en praal van dit unieke pand kan waarderen. Het is een kans voor iemand om een opvallend en luxueus huis te bezitten, dat ooit de droomwoning van een beroemdheid was.

Met hun oogverblindende landgoed in Hidden Hills en het besluit om hun half voltooide herenhuis in Bel-Air te verkopen, laat het beroemdheidspaar zien dat ze altijd streven naar het hoogste niveau van luxe en comfort. Het is een glimp in de wereld van Kanye West en Kim Kardashian, waar extravagantie de norm is en waar geen kosten worden gespaard om hun levensstijl te ondersteunen.

Naast de reeds genoemde voorzieningen en kenmerken van het huis, is er nog meer vermeldenswaardige informatie over dit opmerkelijke eigendom. Het herenhuis in Bel-Air heeft niet alleen een overvloed aan binnenruimte, maar ook een uitgestrekte buitenruimte die perfect is voor ontspanning en entertainment.

De buitenruimte beschikt over prachtig aangelegde tuinen, meerdere terrassen en een ruim zwembad, waarin het beroemdheidspaar en hun gasten kunnen genieten van de zonnige Californische dagen. Met een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels en het weelderige landschap, biedt deze buitenruimte een oase van rust en privacy.

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat het huis is gelegen in het exclusieve en prestigieuze Bel-Air, een buurt die bekend staat om zijn weelde en privacy. Het is een populaire bestemming voor beroemdheden en welgestelden, met luxe woningen en weelderige landgoederen die het landschap sieren.

Met de vraagprijs van $11 miljoen hopen Kanye West en Kim Kardashian een koper te vinden die geïntrigeerd is door de grandeur en unieke eigenschappen van het huis. Deze prijs weerspiegelt niet alleen de waarde van het onroerend goed, maar ook de exclusiviteit van het wonen in Bel-Air en de luxe voorzieningen die het huis te bieden heeft.

Als het huis uiteindelijk wordt verkocht, zal het interessant zijn om te zien wie de nieuwe eigenaar wordt van dit opvallende stukje vastgoed. Het is een kans om te leven als een beroemdheid en te genieten van de pracht en praal die Kanye West en Kim Kardashian hebben ervaren tijdens hun verblijf in Bel-Air.

Al met al vertegenwoordigt dit half voltooide herenhuis in Bel-Air een unieke gelegenheid om een luxueus en weelderig huis te verwerven, met extravagante voorzieningen en een adembenemend uitzicht. Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van comfort en exclusiviteit, biedt dit eigendom een ongeëvenaarde levensstijl in een van de meest gewilde buurten van Los Angeles.

Over Hidden Hills

Hidden Hills is een exclusieve woonwijk gelegen in Los Angeles County, Californië. Het staat bekend als een van de meest gewilde en luxueuze buurten in het gebied. De gemeenschap is omgeven door prachtige heuvels en biedt een schilderachtige en afgelegen omgeving, wat bijdraagt aan de allure en privacy van het gebied.

Hidden Hills is een gated community, wat betekent dat het alleen toegankelijk is voor bewoners en hun gasten. Dit draagt bij aan de veiligheid en exclusiviteit van de wijk. De wijk is de thuisbasis van talloze beroemdheden, waaronder musici, acteurs, sportsterren en andere welgestelde individuen.

Wat Hidden Hills echt uniek maakt, is de ruimtelijkheid van de percelen. De meeste woningen in de buurt hebben grote percelen, waardoor bewoners kunnen genieten van privacy en uitgestrekte buitenruimtes. Veel van de huizen hebben prachtige tuinen, weelderige landschapsarchitectuur en luxe voorzieningen, zoals zwembaden, tennisbanen en uitgebreide entertainmentfaciliteiten.

De architectuur van de huizen in Hidden Hills varieert, maar veel van hen zijn op maat gemaakt en tonen een combinatie van stijlen, variërend van mediterraans tot eigentijds. De eigendommen in deze exclusieve wijk worden vaak beschouwd als luxe toevluchtsoorden, weg van de drukte van de stad, terwijl ze toch dicht genoeg bij de voorzieningen en attracties van Los Angeles blijven.

Naast de weelderige huizen biedt Hidden Hills ook gemeenschapsfaciliteiten voor de bewoners. Dit kan onder andere een eigen park, paardrijfaciliteiten en wandelpaden omvatten. Deze voorzieningen dragen bij aan de levensstijl van de buurt en bieden bewoners de mogelijkheid om te genieten van recreatieve activiteiten en het buitenleven.

Over Kim Kardashian

Kim Kardashian is een bekende Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, ondernemer en model. Ze werd geboren op 21 oktober 1980 in Los Angeles, Californië. Kim Kardashian vergaarde aanvankelijk bekendheid door haar vriendschappen met andere beroemdheden en haar opvallende verschijning in de media. Ze werd al snel een veelbesproken figuur en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en invloedrijke persoonlijkheden ter wereld.

Kim Kardashian verwierf grote bekendheid met haar familie in de realityshow 'Keeping Up with the Kardashians', die in 2007 van start ging. De show gaf een kijkje in het leven van Kim en haar familie, inclusief haar moeder Kris Jenner, haar zussen Kourtney en Khloé, haar broer Rob en halfzussen Kendall en Kylie Jenner. Het succes van de show heeft Kim'sbekendheid verder vergroot en haar een enorme aanhang bezorgd.

Naast haar televisiewerk heeft Kim Kardashian ook haar eigen ondernemingen opgebouwd. Ze heeft verschillende succesvolle kleding- en schoonheidslijnen gelanceerd, waaronder de KKW Beauty- en SKIMS-merken. Met haar zakelijke inspanningen heeft ze een aanzienlijk fortuin vergaard en wordt ze beschouwd als een succesvolle onderneemster.

Kim Kardashian is ook een fervent voorvechter van verschillende sociale kwesties. Ze heeft zich ingezet voor onderwerpen als criminal justice reform en heeft zich actief ingezet voor het opkomen voor de rechten van gevangenen. Haar inspanningen hebben geleid tot succesvolle lobby-inspanningen en hebben haar betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties benadrukt.

Met haar uitgesproken stijl en invloed op sociale media heeft Kim Kardashian een enorme aanhang opgebouwd. Ze wordt beschouwd als een stijlicoon en heeft de modewereld beïnvloed met haar gedurfde keuzes en trendsettende looks. Ze heeft samengewerkt met verschillende mode- en schoonheidsmerken en heeft talloze covers van tijdschriften gesierd.

Kim Kardashian'spersoonlijke leven heeft ook veel aandacht gekregen in de media. Ze was eerder getrouwd met muzikant Kanye West, met wie ze vier kinderen heeft. Hun relatie en huwelijk waren vaak onderwerp van gesprek in de media. In 2021 werd bekendgemaakt dat Kim en Kanye aan een scheiding werkten.

Met haar enorme invloed op de popcultuur en haar zakelijke successen blijft Kim Kardashian een prominente figuur in de entertainmentindustrie. Ze heeft een groot aantal volgers op sociale media en blijft een belangrijke kracht in de modewereld en de populaire cultuur. Haar voortdurende werk en ondernemerschap laten zien dat ze een veelzijdige en invloedrijke persoonlijkheid is.

Over Kanye West

Kanye West is een invloedrijke Amerikaanse muzikant, producer, modeontwerper en ondernemer. Hij werd geboren op 8 juni 1977 in Atlanta, Georgia. Kanye West staat bekend om zijn innovatieve muziekstijl en zijn invloed op de hiphop- en popcultuur.

Vanaf het begin van zijn carrière heeft Kanye West de muziekindustrie op zijn kop gezet met zijn unieke benadering van hiphop. Zijn debuutalbum 'The College Dropout' uit 2004 werd alom geprezen en bekroond met meerdere Grammy Awards. Dit album markeerde het begin van Kanye'skenmerkende geluid, waarbij hij soulvolle samples combineert met diepgaande teksten.

West heeft in de loop der jaren meerdere succesvolle albums uitgebracht, waaronder 'Late Registration', 'Graduation', 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' en 'Yeezus'. Zijn muziek is vaak experimenteel en gaat verder dan de grenzen van traditionele hiphop, waarbij hij verschillende genres en geluiden combineert. Zijn invloed is te zien in de hedendaagse muziekwereld, waar hij talloze artiesten heeft geïnspireerd.

Naast zijn muzikale prestaties heeft Kanye West ook zijn stempel gedrukt op de mode-industrie. Hij heeft zijn eigen kledinglijn genaamd Yeezy gelanceerd, die bekend staat om zijn eigentijdse stijl en minimalistische ontwerpen. Zijn samenwerkingen met merken als Adidas hebben geleid tot populaire en gewilde collecties. Kanye heeft vaak de grenzen van mode opgezocht en heeft de modewereld opnieuw vormgegeven met zijn unieke visie.

Hoewel Kanye West bekend staat om zijn creatieve talenten, is hij ook een controversieel figuur geweest. Hij is vaak betrokken bij media-aandacht en heeft zich uitgesproken over verschillende onderwerpen, van politiek tot sociale kwesties. Zijn uitgesproken en soms controversiële uitspraken hebben tot discussie en verdeeldheid geleid.

Naast zijn muzikale en modecarrière heeft Kanye West ook zakelijk succes behaald. Hij heeft geïnvesteerd in verschillende ondernemingen en heeft zich gericht op verschillende bedrijfsactiviteiten, waaronder vastgoed en technologie.

Kanye West heeft een blijvende impact gehad op de muziek- en modewereld en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en vernieuwende artiesten van zijn tijd. Zijn artistieke visie, ondernemersgeest en controversiële persoonlijkheid maken hem tot een figuur die voortdurend de aandacht trekt en discussie oproept.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...