In dit mini paleis op Mallorca kun je leven als een echte koning

Een echt paleis op de Spaanse Balearen is op zoek naar zijn volgende eigenaar. Het paleisachtige landhuis dateert uit 1960 en bevindt zich in Palma, de hoofdstad van Mallorca, en het onderscheidt zich op verschillende vlakken. Het uitgestrekte landgoed, gelegen in de chique wijk Son Armadams en gebouwd op een halve hectare grond, strekt zich uit over vijf verdiepingen en heeft negen slaapkamers en zes badkamers. Niet mis voor een mini paleis.

In de decennia sinds de oorspronkelijke bouw is het zorgvuldig gerestaureerd om de oorspronkelijke grandeur en karakter weer te geven. Bovendien bieden een aantal terrassen enkele van de meest in het oog springende uitzichten in de omgeving, van de sprankelende Middellandse Zee tot een 14e-eeuws fort op een heuveltop dat bekend staat als Bellver Castle of Castell de Bellver.

Het is een van de laatst overgebleven paleizen in Palma, een unieke kans volgens Claire Le Gal van Mallorca Sotheby's International Realty. De 11.000 vierkante meter grote woning staat momenteel op de markt voor €10,7 miljoen. Een zeldzame combinatie van geschiedenis en moderniteit volgens de makelaar.

Binnen vind je torenhoge gewelfde plafonds, sierlijk lijstwerk, houten luiken en gipsbogen die het leven in het paleis op topniveau vieren. Inmiddels is het verblijf naar de 21e eeuw gebracht met een garage voor twee auto's, zes extra parkeerplaatsen, een groot zwembad en een spa- en wijnkelder.

Er is ook een automatisch irrigatiesysteem, centrale verwarming, airconditioning en een open haard. De rest van de spread bestaat uit twee woonkamers, twee eetkamers, een keuken en een bibliotheek. Wat de slaapkamers betreft, zijn er twee ingericht als suites en hebben ze een eigen buitenruimte. Interesse? Check dan even de website van sotheby voor meer info via onderstaande link.

Bezoek Website
One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...