Huur Leeds Castle voor 1 miljoen tijdens de Olympische Spelen van 2012

Als u een van degenen bent die het meeste van de Olympische Spelen van Londen 2012 willen meemaken, dan moet u ook een prachtige plek bedenken om uw nachten door te brengen; het Leeds Castle is bijvoorbeeld de juiste plek om dat te doen, voor een minimum van £62.500 per nacht. Gelegen in een prachtige omgeving, in Maidstone, Kent, kan dit landgoed van 500 hectare worden gehuurd door sportfans tijdens het evenement.
Het paleis is gebruikt door Elton John en Luciano Pavarotti als achtergrond voor hun concerten, en omdat het de gastplaats is van vredesgerelateerde discussies voor het Midden-Oosten en Noord-Ierland, wordt het paleis nu beheerd door een liefdadigheidsinstelling. Het werd gebouwd in 1119, maar werd gerenoveerd om te voldoen aan de wensen van Catharina van Aragon door Hendrik VIII. Zoals de naam al zei, is het een echt kasteel, dus de uitgestrektheid ervan moet voldoende zijn. De feestzaal met 100 zitplaatsen, de golfbaan met negen holes, de 40 slaapkamers, het helikopterplatform en het doolhof bewijzen het imposante karakter.
Er is ook een chauffeur beschikbaar, evenals een butler en chef-koks met een Michelin-ster. Het huren van het kasteel geeft je niet alleen een plek om te verblijven, maar biedt ook zitplaatsen op de eerste rij op de Olympische Spelen, plus een breed scala aan dingen om te doen, zoals steekspel, vissen, valkerij en prachtige ballonvaarten. De verblijfsperiode van 17 dagen en 16 nachten biedt ook de kans om met een stoomtrein te rijden, en om dit zo gedenkwaardig mogelijk te maken, zullen de gasten ter ere van hen een unieke vlag worden ontworpen en gemaakt. Leuk, hè? Tegenwoordig is er geld nodig om het kasteel in zijn oude glorie te herstellen; dus besloot de huidige CEO van het kasteel, Victoria Wallace, dat verhuur een geweldig idee zou zijn om de benodigde £14 miljoen te genereren, hoewel ze verklaarde dat de bestuursraad flexibel is over hoe het kasteel moet worden gebruikt.
Het feit dat je tijdens de Olympische Spelen bij een koninklijk historisch kasteel werd ondergebracht, is geweldig, een once-in-a-lifetime kans.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...