Luxueus wonen met Caraïbische vibes in Spanje

Onlangs werd het bassin van het grootste kunstmatige meer van Europa voor het eerst gevuld met kristalhelder water. Het spectaculaire meer is maar liefst 16.000 m² groot en oogt paradijselijk dankzij turquoise lagunes met parelwitte stranden en eilanden met wuivende palmbomen. The Lake is dé eyecatcher van het nieuwe Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Spaanse Costa Cálida dat zijn gasten wil laten genieten van Caraïbische vibes. Geen zorgen, want duurzame filtratiesystemen* zorgen voor een efficiënt beheer van water en energie.

Het paradijselijke meer biedt voor elk wat wils. Je kan bij de Beach Club relax in een strandstoel blijven hangen, of het water op met een kayak of SUP, of een partijtje beachvolley of petanque spelen bij het strand. Verder nodigen de immense tuinen en moderne faciliteiten van Santa Rosalía Lake and Life Resort uit om te sporten en te ontspannen in het groen. Het resort ligt voorts omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena. 

Rondom het meer van Santa Rosalía Lake and Life Resort worden luxueuze villa’s en appartementen gebouwd voor een heerlijk eigen paradijs. De eerste villa Almendro is afgewerkt en klaar voor bezichtiging. Hip Estates, reeds 25 jaar een referentie voor Spaans vastgoed, verkocht tal van woningen aan zijn Belgische klanten vanaf de lancering van het revolutionaire project vorig jaar. Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, ging onlangs een kijkje nemen naar het gevulde meer en de afgewerkte modelwoning:

Het meer is absoluut indrukwekkend. Santa Rosalía Lake and Life Resort is in alle opzichten een uniek en baanbrekend concept op het Spaanse vasteland en in het gehele Middellandse Zeegebied. Ook de architectuur en het design van de woningen zijn vooruitstrevend en er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Hier komen mensen echt puur om te genieten van het comfort en de natuur. De duurzaamheid van het project waarborgt de waarde op de lange termijn. Santa Rosalía Lake and Life Resort werd overigens bekroond als 'Best mixed use resort development in Spain' in de European Property Awards 2022. Het resort ligt op 30 minuten rijden van de nieuwe luchthaven van Murcia (Corvera Airport), op amper twee uren vliegen van Brussel, Antwerpen, Charleroi en Oostende. Wie interesse heeft in een tweede verblijf in het unieke Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida in Spanje kan contact nemen met Hip Estates via info@hipestates.com.
Een villa Almendro met 3 slaapkamers en 3 badkamers, privétuin met terras en privézwembad en dakterras met jacuzzi is beschikbaar vanaf €376.000.

Een appartement Mirador met 2 slaapkamers en 2 badkamers, terras, gemeenschappelijke tuin en zwembad is beschikbaar vanaf €231.900.

​* Crystal Lagoons is wereldleider op het gebied van duurzame filtratiesystemen voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. De technologie maakt een efficiënt beheer van water en energie mogelijk. The Lake maakt gebruik van een doeltreffend systeem voor het sproeien, opvangen en hergebruiken van water.

Over HIP ESTATES

​Het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates, BIV-erkend makelaar en gevestigd in Schilde, bestaat 25 jaar en heeft als missie ‘uw droom in Spanje’ waar te maken. Bestuurder Leen Vermeulen en vastgoedexpert Steven Theunis zijn zich uitstekend bewust van wat de koper van Spaans vastgoed vandaag wil, wat precies het aanbod in de markt is en welke de voorwaarden zijn om na de verkoop een tevreden klant te hebben. ​Dankzij 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen. ​

Hip Estates kan bogen op 25 jaar ervaring, bewezen verkoopprestaties en krachtige persoonlijke relaties in de Spaanse vastgoedwereld. ​Het kantoor werd meermaals bekroond: in 2021 als best verkopende agent gedurende 10 jaar bij Patrimi (Las Ramblas Golf Resort, Villamartin Golf Resort, La Finca Golf resort en Finistrat), in 2019-2020 als best verkopende agent voor La Finca Golf Resort en Lo Romero Golf Resort, in 2014 als best verkopende agent voor Las Colinas Golf & Country Club en in 2008 als best verkopende agent voor de golfterreinen ontworpen door Jack Nicklaus aan de Costa Calida (Alhama Signature, La Torre Golf, Saurines de la Torre, Mar Menor Golf, El Valle Golf).

Klantentevredenheid staat voorop voor bestuurder Leen Vermeulen. Wie bij Hip Estates aanklopt, ontvangt volledige en correcte informatie van een BIV-erkend makelaar over alles wat komt kijken bij het kopen in Spanje en kan rekenen op de beste begeleiding doorheen het hele aankoopproces.

Bezoek Website
One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...