Weelderig landgoed Seven Isles Point in Fort Lauderdale te koop

Het Seven Isles Point landgoed, gelegen in Fort Lauderdale, Florida, is een indrukwekkend landgoed dat luxe, comfort en privacy combineert. Achter de poort en muren biedt dit prachtige landgoed een adembenemend uitzicht en een weelderige omgeving.

Bij het betreden van dit landgoed wordt men verwelkomd door een prachtige marmeren foyer, die leidt naar een majestueuze woonkamer met twee verdiepingen en een gebogen raamwand die uitkijkt op de loggia aan het water. Kolommen en bogen begeleiden de weg naar de formele eetkamer, die wordt verfraaid door een charmante open haard.

De clubkamer, met een natte bar en een open haard, leidt naar de keuken en familiekamer van de dine-chef. Aangrenzend bevindt zich een zwembadcabana met kleedkamer en bad. Het landgoed heeft een oppervlakte van 10.218 vierkante meter en beschikt over 5 slaapkamers, evenals 7 volledige badkamers en een gastentoilet.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van dit landgoed is de hoofdslaapkamer, gelegen op de eerste verdieping naast de bibliotheek. Deze suite beschikt over een zitkamer, fitnessruimte en ochtendbar, evenals aparte baden in spa-stijl en garderobekamers voor hem en haar.

Dit extravagante landgoed in Fort Lauderdale staat momenteel te koop voor een prijs van €13.605.402. Het biedt een weelde aan luxe en comfort, met uitgebreide voorzieningen en een adembenemend ontwerp. Het is een kans om te genieten van een exclusieve levensstijl in een van de meest gewilde gebieden van Florida.

Buiten de prachtige interieurkenmerken biedt het Seven Isles Point landgoed ook een overvloed aan buitenruimtes om van te genieten. Het uitgestrekte perceel omvat weelderige tuinen, een privézwembad en een schilderachtige loggia aan het water. Hier kunnen bewoners ontspannen en genieten van de serene omgeving en het schitterende uitzicht op het water.

De locatie van dit landgoed in Fort Lauderdale voegt nog meer aantrekkingskracht toe aan zijn charme. Fort Lauderdale, ook wel bekend als het 'Venetië van Amerika', staat bekend om zijn prachtige waterwegen, jachthavens en luxe levensstijl. Het biedt ook toegang tot de prachtige stranden van Zuid-Florida, levendige uitgaansgelegenheden, exclusieve winkels en een bloeiende kunst- en cultuurscene.

Het Seven Isles Point landgoed is niet alleen een oase van luxe, maar biedt ook optimale privacy en beveiliging. Het is gelegen in een exclusieve gemeenschap en is omgeven door weelderige groene landschappen en een rustige omgeving. Bewoners kunnen genieten van een afgelegen en vredige leefomgeving, terwijl ze toch profiteren van de nabijheid van alle voorzieningen en attracties van Fort Lauderdale.

Met een prijskaartje van €13.605.402 is dit prachtige landgoed een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een luxueus toevluchtsoord in Fort Lauderdale. Het biedt een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, comfort en privacy, en belichaamt de exclusieve levensstijl die dit gewilde deel van Florida te bieden heeft.

Over Fort Lauderdale

Fort Lauderdale is een levendige stad gelegen aan de zuidoostelijke kust van Florida, Verenigde Staten. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, uitgestrekte waterwegen en een bruisende levensstijl. Fort Lauderdale wordt ook wel het 'Venetië van Amerika' genoemd vanwege de vele kanalen en waterwegen die door de stad lopen.

De stad heeft een rijke maritieme geschiedenis en is tegenwoordig een belangrijke bestemming voor jachten en cruiseschepen. Het beschikt over uitstekende jachthavens en biedt talloze watersportmogelijkheden, zoals varen, vissen en duiken.

Fort Lauderdale heeft echter meer te bieden dan alleen de prachtige kustlijn. Het is een dynamische stad met een bloeiende economie en een levendige culturele scene. Het heeft een indrukwekkende selectie van winkels, boetieks, restaurants en uitgaansgelegenheden, waaronder Las Olas Boulevard, een iconische straat vol met boetieks, galeries en restaurants.

De stad staat ook bekend om zijn kunst en cultuur, met diverse musea, kunstgalerijen en jaarlijkse evenementen zoals het Fort Lauderdale International Film Festival en het Las Olas Art Fair.

Fort Lauderdale is ook gunstig gelegen ten opzichte van andere populaire bestemmingen in Zuid-Florida. Het ligt op korte afstand van Miami, met zijn bruisende stadsleven en wereldberoemde stranden, en de prachtige natuurlijke schoonheid van de Everglades.

Met zijn warme klimaat, prachtige stranden en levendige levensstijl trekt Fort Lauderdale zowel toeristen als nieuwe bewoners aan. Het biedt een unieke mix van ontspanning, entertainment en luxe, waardoor het een gewilde bestemming is voor diegenen die willen genieten van de geneugten van het leven aan de kust van Florida.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...