Het huis van Andre Ethier in Arizona zou van jou kunnen zijn voor $5 miljoen

Andre Ethier, buitenvelder van de Los Angeles Dodgers, bezit een betoverend landgoed in Arizona dat een waar sportparadijs is. Het landgoed beschikt over een slagkooi, basketbalveld, voetbalveld en diverse andere sportfaciliteiten. Het landgoed kan van jou zijn als je bereid bent €5 miljoen neer te leggen, aangezien Ethier het onlangs te koop heeft gezet.

Dit prachtige huis bevindt zich in Gilbert, Arizona en beslaat 9.326 vierkante meter. Het beschikt over zes slaapkamers en zes badkamers, waaronder een indrukwekkende master suite met een tweelaagse kast voor 'haar', een schuifladder en zelfs een vitrine voor haar trouwjurk. Het hele huis is ontworpen met rustiek hout, lederen wanden en diverse interessante details die een ontspannen sfeer creëren.

Het landgoed van Andre Ethier beslaat 4,5 hectare, waardoor er ook buiten volop te doen is. Het terrein beschikt over twee waterpartijen, vier overdekte patio s, een prachtig zwembad en spabad met ingebouwde zwembadbar, een barbecueplek, vuurplaats en een in de grond verzonken trampoline. Naast het basketbalveld en voetbalveld, zijn er ook een speeltuin en een windmolen aanwezig om het hele gezin tevreden te stellen.

Er is ook een multifunctioneel gebouw van 5.628 vierkante meter op het terrein, waar je de slagkooi, een speelkamer, een fitnesscentrum en een keuken vindt. Daarnaast is er een tweelaagse garage die plaats biedt aan vier auto's.

Ethier kocht dit prachtige landgoed bijna 7 jaar geleden voor €2 miljoen, maar heeft sindsdien duidelijk tal van verbeteringen aangebracht. Als je wilt leven als een professionele honkbalspeler, is dit landgoed een uitstekende kans. Je kunt natuurlijk ook wachten tot er een huis van een andere MLB-speler op de markt komt.

Als toekomstige eigenaar van dit geweldige landgoed, zul je zeker genieten van alle voorzieningen en faciliteiten die het te bieden heeft. Het biedt niet alleen een comfortabele en luxueuze levensstijl, maar het is ook perfect voor het organiseren van evenementen en feesten met vrienden en familie.

De ruime woon- en eetkamers van het huis zijn perfect voor het ontvangen van gasten, terwijl de grote keuken alle benodigde apparatuur en ruimte biedt om heerlijke maaltijden te bereiden. De diverse zithoeken en loungeplekken, zowel binnen als buiten, maken het huis extra uitnodigend en gezellig.

Voor de sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief te blijven. Naast de slagkooi, het basketbalveld en het voetbalveld, kun je gebruikmaken van het fitnesscentrum om in vorm te blijven. Het zwembad is ideaal om in te zwemmen of om gewoon te ontspannen op warme zomerdagen.

De kinderen zullen zich zeker vermaken in de speeltuin en op de trampoline, terwijl de volwassenen kunnen genieten van een drankje bij de vuurplaats of de zwembadbar. Het multifunctionele gebouw biedt ook een speelkamer, waar je met vrienden en familie kunt ontspannen en plezier kunt maken.

Het landgoed biedt ook voldoende privacy, aangezien het zich uitstrekt over 4,5 hectare grond en omringd is door prachtige tuinen en landschapsarchitectuur. De locatie in Gilbert, Arizona, biedt daarnaast een aangenaam klimaat en toegang tot diverse lokale voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.

Het bezit van dit indrukwekkende landgoed in Arizona biedt een unieke kans om te genieten van een sportieve en luxueuze levensstijl. Het is een perfecte plek om te wonen, ontspannen en genieten van het leven met familie en vrienden.

Over Gilbert, Arizona

Gilbert, Arizona, is een snelgroeiende stad in het zuidoosten van de Phoenix-metropool en staat bekend om zijn veiligheid, sterke gemeenschap en gezinsvriendelijke omgeving. In de afgelopen jaren is Gilbert meerdere keren uitgeroepen tot een van de veiligste steden in de Verenigde Staten en wordt vaak geprezen om zijn hoge levenskwaliteit.

De stad biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden, waaronder parken, wandel- en fietspaden, sportfaciliteiten en golfbanen. De Riparian Preserve at Water Ranch is een populaire attractie en biedt gezinnen de mogelijkheid om te genieten van de natuur, te wandelen, vogels te spotten en te picknicken. Gilbert heeft ook verschillende culturele en kunstevenementen gedurende het jaar, zoals festivals, concerten en kunsttentoonstellingen.

Het historische centrum van Gilbert is een bruisend gebied met een mix van lokale boetieks, restaurants en bars. Je vindt er een verscheidenheid aan eetgelegenheden, variërend van gezellige cafés tot bekroonde eetgelegenheden. Gilbert'sFarmers Market, dat elke zaterdag wordt gehouden, biedt een uitstekende gelegenheid om verse, lokaal geteelde producten en ambachtelijke producten te kopen.

De stad heeft een sterke focus op onderwijs, met verschillende openbare en particuliere scholen die hoog scoren op academische prestaties. Bovendien biedt het nabijgelegen Chandler-Gilbert Community College hoger onderwijs en loopbaanopleidingen voor studenten in de regio.

Gilbert heeft een bloeiende economie met diverse bedrijven in sectoren zoals gezondheidszorg, technologie en financiën. De stad is strategisch gelegen nabij belangrijke snelwegen en de Phoenix Sky Harbor International Airport, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Arizona en het hele land te bereiken.

In Gilbert, Arizona, zul je ongetwijfeld kunnen genieten van de veilige, gemeenschapsgerichte omgeving, de uitstekende voorzieningen en de prachtige natuur die de stad te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...