Exclusief Hawaiiaans landgoed - duurste huis in Aloha-staat

Dit adembenemende landgoed van 10.641 m², gelegen nabij het prachtige Four Seasons Resort Hualalai op Hawaï, is mogelijk het duurste huis ooit aangeboden in de Aloha-staat. Met een vraagprijs van maar liefst €33 miljoen biedt dit indrukwekkende pand een luxueuze levensstijl voor degenen die het zich kunnen veroorloven.

Het landgoed bestaat uit acht riante slaapkamers en negen badkamers, verdeeld over twee aangrenzende percelen. Het hoofdgebouw staat op het ene perceel, terwijl het andere perceel verschillende pod-achtige gebouwen herbergt. Deze zijn verbonden door houten loopbruggen en geometrisch geplaatst, wat het geheel een resortachtige uitstraling geeft.

De faciliteiten omvatten een fraaie mediaruimte, speelkamer, vuurplaats, kantoor, jacuzzi en een prachtig infinity zwembad. Het adembenemende uitzicht op de Stille Oceaan, de lavasteenbergen van het Big Island en de nabijgelegen golfbaan omringd door kokospalmen, maakt dit landgoed een waar Hawaiiaans paradijs.

Toekomstige eigenaren genieten van alle voordelen van het nabijgelegen Four Seasons Resort, inclusief toegang tot de Hualalai- en Keolu-golfbanen, een privéstrand, kanoclub, sportclub en zwemfaciliteiten van het resort. Kortom, alles wat het Four Seasons te bieden heeft voor haar bevoorrechte gasten.

Harold Clark van Luxury Big Island is de makelaar voor dit unieke aanbod. Hij benadrukt dat dit een zeldzame kans is, aangezien er niet vaak woningen aan het water op het Big Island van Hawaï te koop worden aangeboden.

Als kers op de taart bevindt dit exclusieve Hawaiiaanse landgoed zich in een van de meest gewilde en prestigieuze buurten van het Big Island. De ligging nabij het Four Seasons Resort Hualalai zorgt voor een uitzonderlijk niveau van veiligheid, privacy en vijfsterrenservice, wat ideaal is voor de meest veeleisende kopers.

Naast de eerder genoemde voorzieningen, biedt het landgoed ook een moderne, volledig uitgeruste keuken, een wijnkelder, een buitenkeuken en ruime terrassen voor buitenleven en entertainment. Hierdoor is het de perfecte plek om te genieten van het aangename klimaat en de verbluffende natuurlijke schoonheid van Hawaï.

Het interieurontwerp van het landgoed is een mix van traditionele Hawaiiaanse elementen en eigentijdse stijl. Dit is terug te zien in de hoogwaardige materialen, zoals inheems hardhout en lavasteen, gecombineerd met moderne afwerkingen en technologieën. Het pand is ontworpen om naadloos op te gaan in de omgeving en biedt tegelijkertijd een luxueuze en comfortabele woonervaring.

Dit unieke Hawaiiaanse landgoed biedt niet alleen een ongeëvenaarde levensstijl en adembenemende uitzichten, maar ook een solide investeringsmogelijkheid. De vastgoedmarkt op Hawaï staat bekend om zijn stabiliteit en aantrekkelijke waardeontwikkeling. Hierdoor kan dit landgoed zowel een ideale thuisbasis zijn als een gewaardeerd bezit voor de toekomst.

Het mag duidelijk zijn dat dit uitzonderlijke landgoed een once-in-a-lifetime kans is voor de gelukkige koper. Met zijn ongeëvenaarde luxe, indrukwekkende voorzieningen en onovertroffen locatie biedt het een droomleven op het paradijselijke Big Island van Hawaï.

Over Big Island Hawaï

Big Island, officieel bekend als het eiland Hawaï, is het grootste en jongste eiland van de Hawaïaanse archipel. Het eiland beslaat een oppervlakte van ongeveer 10.430 km² en is daarmee groter dan alle andere eilanden van de archipel bij elkaar. Big Island staat bekend om zijn unieke en gevarieerde landschappen, die variëren van weelderige regenwouden en prachtige watervallen tot ruige lavavelden en besneeuwde bergtoppen.

Het eiland is de thuisbasis van vijf schildvulkanen, waaronder de actieve vulkanen Kilauea en Mauna Loa. Kilauea, gelegen in het Hawai'i Volcanoes National Park, is een van de meest actieve vulkanen ter wereld en een belangrijke toeristische trekpleister. Mauna Loa, de grootste vulkaan op aarde qua volume en oppervlakte, is een andere populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Big Island heeft een divers klimaat, variërend van tropisch regenwoud in het oosten (Hilo) tot drogere, zonnigere gebieden in het westen (Kailua-Kona). De biodiversiteit en het unieke ecosysteem trekken natuurliefhebbers en wetenschappers aan die de flora en fauna van het eiland bestuderen.

De rijke Hawaïaanse cultuur en geschiedenis zijn ook prominent aanwezig op het eiland. Pu'uhonua o Honaunau National Historical Park, Waipi'o Valley en het koninklijke complex van Kealakekua Bay zijn enkele van de historische bezienswaardigheden die bezoekers kunnen verkennen.

Big Island is een populaire bestemming voor toeristen, met tal van resorts, hotels en privéwoningen die een breed scala aan voorzieningen en activiteiten bieden. Enkele bekende activiteiten zijn snorkelen en duiken in het heldere water van de Kona-kust, sterrenkijken op de top van Mauna Kea, surfen, golfen en genieten van lokale producten zoals Kona-koffie en macadamianoten.

Big Island is dan ook een fascinerende bestemming met een indrukwekkende diversiteit aan landschappen, activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Het eiland biedt bezoekers een unieke kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van Hawaï.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...