Weelderig Frans Kasteel-achtig landgoed te koop in Beverly Hills

In het hart van het legendarische Beverly Hills, omringd door de aura van luxe en prestige, staat een monumentaal optrekje dat de essentie van Franse weelde vertegenwoordigt. Dit Franse kasteel-achtige landhuis is geen alledaags huis, maar een symbool van pure grandeur en exclusiviteit. Als men droomt van een leven als royals of hooggeplaatste personen, dan is dit gloednieuwe landgoed aan 901 North Alpine Drive een verwezenlijking van die droom.

Met een prijskaartje van €72 miljoen is deze residentie een toonbeeld van klasse en verfijning. Verspreid over maar liefst 28.000 vierkante meter woonoppervlak, maakt het landhuis indruk met zijn grootschaligheid en de aandacht voor detail waarmee het is ontworpen. Denk hierbij aan prachtig aangelegde tuinen waarin men zich in een oase van rust kan terugtrekken en omringd wordt door het betoverende geluid van kabbelend water uit een sierlijke fontein.

De grandeur van het herenhuis wordt al snel duidelijk bij binnenkomst: marmeren trappen leiden naar rijkelijk versierde ruimtes waarin bladgoud en ingewikkelde plafonddecoraties de boventoon voeren. Een imposant dakraam zorgt voor een natuurlijke lichtinval die de atmosfeer in huis letterlijk en figuurlijk verlicht. Met een eigen balzaal als decor staat het landhuis garant voor high-society dansavonden en chique bijeenkomsten die gasten naar een andere wereld transporteren.

De keuken is een waar paradijs voor culinaire creatievelingen, met zijn 1.400 vierkante meter, zes ovens, twee kookeilanden en vier spoelbakken. Het is een plek waar gastronomische meesterwerken tot leven komen. En voor de wijnliefhebbers? Er is een uitgebreide wijnkelder waarin 1.000 zeldzame wijnflessen rusten, wachtend om ontkurkt te worden tijdens speciale gelegenheden.

Als men behoefte heeft aan een rustigere avond, biedt het landgoed talloze mogelijkheden voor ontspanning en amusement. Verlies jezelf in een film in de privébioscoop, werk aan je fysieke gezondheid in de moderne fitnessruimte, geniet van een spelletje in de speelkamer, of laat de zorgen van je afglijden in het Grieks-stijl binnenzwembad met een prachtige hot tub, omgeven door stenen zuilen.

Het landgoed biedt meer dan voldoende ruimte voor bewoners en gasten, met in totaal zes slaapkamers voor de bewoners, twee in de personeelsvertrekken en nog eens drie in een afzonderlijk gastenverblijf. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om comfort en luxe uit te stralen en het geavanceerde Crestron-automatiseringssysteem maakt het leven hier nog aangenamer en gemakkelijker.

Voor de autoliefhebber biedt de ruime garage plaats aan diverse luxewagens en sportauto's, terwijl een overvloed aan extra parkeerplaatsen het een ideale locatie maakt voor het hosten van grootse evenementen.

De hoge mate van veiligheid en privacy wordt gewaarborgd door state-of-the-art beveiligingssystemen en een team van professioneel personeel dat zich inzet voor het behoud en beheer van het landgoed. Dit alles geeft de bewoners de vrijheid om te genieten van hun exclusieve levensstijl zonder zorgen.

Ontworpen door Frank Valentino van Park Lane Design Group en verfijnd door de Franse ontwerper Robert Salice, staat dit Franse kasteel-achtige landhuis in Beverly Hills symbool voor de ultieme luxe woonervaring. Het weelderige interieur en de idyllische buitenruimtes maken het tot een van de meest begeerde panden in de omgeving en een uniek juweel in de high-end vastgoedmarkt.

Wie op zoek is naar een exclusief toevluchtsoord in het hart van een van 'swerelds meest prestigieuze buurten, vindt in dit majestueuze landhuis de perfecte blend van charme, elegantie en ongeëvenaarde luxe. Een woning niet alleen als huis, maar als een statement van klasse en een leven in grandeur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...