Dit Franse kasteel van $72 miljoen is luxueus

Dit Franse kasteel van $72 miljoen is luxueus

Op slechts een steenworp afstand van het Beverly Hills Hotel ligt dit prachtige huis in Franse kasteelstijl aan 901 North Alpine Drive en kost slechts €72 miljoen om te bezitten. Het is gloednieuw, met meer dan 28.000 vierkante meter woonruimte die zelfs perfect is voor royalty's en keizers.

Dit herenhuis lijkt gemakkelijk de ideale plek voor high-society stijldansen en campagnefeestjes na het diner. Marmeren trappen, plafonds versierd met bladgoud en een gapend dakraam zijn slechts enkele van de verbazingwekkende designelementen van het kasteel. Het weelderige landgoed heeft een eigen balzaal, evenals een keuken van 1.400 vierkante meter met zes ovens, twee eilanden en vier gootstenen.

Gasten vermaken was nog nooit zo eenvoudig, en indruk op hen maken is een gemakkelijk bereikbaar doel, terwijl zeldzame jaargangen in de kelder met 1.000 flessen perfect gekoeld blijven en wachten om te ademen. Als u een rustige avond wenst, houd er dan rekening mee dat het kasteel ook een filmzaal, een fitnessruimte, een speelkamer en een binnenzwembad in Griekse stijl met een prachtige hot tub omgeven door stenen zuilen heeft.

Zes slaapkamers zijn beschikbaar voor bewoners boven, terwijl er nog twee te vinden zijn in de vertrekken van de dienstmeisjes en drie in het zelfstandige pension van het 1,5 hectare grote landgoed. Het is veilig om te zeggen dat iedereen het Crestron-automatiseringssysteem zal waarderen, dat de slimme technologie regelt die in het hele pand is geïnstalleerd.

Frank Valentino van Park Lane Design Group bedacht het landgoed aanvankelijk, dat uiteindelijk prachtig werd afgewerkt door de Franse ontwerper Robert Salice.