Weelderig Frans Kasteel-achtig landgoed te koop in Beverly Hills

Op een steenworp afstand van het befaamde Beverly Hills Hotel, bevindt zich een adembenemend landhuis in Franse kasteelstijl, gelegen aan de 901 North Alpine Drive. Voor een prijskaartje van €72 miljoen kunt u dit gloednieuwe optrekje de uwe noemen. Het landhuis beslaat ruim 28.000 vierkante meter aan woonruimte en is perfect geschikt voor royals en hooggeplaatste personen.

Het herenhuis straalt grandeur uit en is ideaal voor high-society dansavonden en chique feesten na het diner. Enkele opvallende ontwerpelementen zijn marmeren trappen, bladgoud versierde plafonds en een imposant dakraam. Het luxueuze landgoed beschikt over een eigen balzaal en een 1.400 vierkante meter grote keuken, uitgerust met zes ovens, twee kookeilanden en vier spoelbakken.

Gasten vermaken en imponeren is een fluitje van een cent in dit landhuis, mede dankzij de wijnkelder waar 1.000 zeldzame flessen wijn onder perfecte omstandigheden bewaard blijven. Voor een rustigere avond biedt het kasteel een bioscoop, fitnessruimte, speelkamer en een Grieks-stijl binnenzwembad met een prachtige hot tub omringd door stenen zuilen.

Het landgoed telt zes slaapkamers voor de bewoners, met nog eens twee slaapkamers in de personeelsvertrekken en drie in het vrijstaande gastenverblijf op het 1,5 hectare grote terrein. Het geavanceerde Crestron-automatiseringssysteem, dat de slimme technologie in het hele pand regelt, zal door iedereen gewaardeerd worden.

Frank Valentino van Park Lane Design Group is verantwoordelijk voor het oorspronkelijke ontwerp van het landgoed, terwijl de Franse ontwerper Robert Salice de prachtige afwerking voor zijn rekening nam.

Het majestueuze landhuis is omgeven door prachtig aangelegde tuinen die bijdragen aan de grandeur van het geheel. Deze buitenruimtes zijn perfect voor ontspannen wandelingen, zomerse tuinfeesten en intieme bijeenkomsten met vrienden en familie. Daarnaast is er een prachtige fontein die als centraal punt dient en bijdraagt aan de sfeer van het landgoed.

Voor de autoliefhebbers is er een ruime garage die plaats biedt aan meerdere luxewagens en sportauto's. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen voor gasten, waardoor het organiseren van evenementen nog eenvoudiger wordt.

De beveiliging van het landhuis is van het hoogste niveau, met geavanceerde beveiligingssystemen en camera's die de bewoners en hun eigendommen te allen tijde beschermen. Daarnaast is er een staf van professionele medewerkers die zorgt voor het dagelijkse beheer en onderhoud van het landgoed, zodat de bewoners zich kunnen concentreren op het genieten van hun luxe levensstijl.

Dit opmerkelijke Franse kasteel-achtige landhuis in Beverly Hills is een zeldzaam juweeltje in de wereld van high-end vastgoed. Het weelderige interieur, de prachtige tuinen en de indrukwekkende voorzieningen maken het tot een van de meest begeerde woningen in de omgeving. Met zijn unieke charme, elegantie en ongeëvenaarde luxe is dit landgoed de perfecte plek voor wie op zoek is naar een exclusief toevluchtsoord in het hart van een van de meest prestigieuze buurten ter wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...