De laatste Units At The Charles in Manhattan liggen voor het oprapen

De droom om te wonen in een van de meest begeerde adressen van Manhattan kan werkelijkheid worden voor de gelukkigen die snel genoeg handelen om een van de laatste vijf units in The Charles op te pikken. Dit exclusieve luxe condominium, prachtig genesteld in de prestigieuze Upper East Side, is een toonbeeld van klasse en verfijning met zijn architecturaal opmerkelijke gevel en top-tier voorzieningen.

Het Charles biedt aan zijn bewoners het summum van stedelijke luxe. Elke woonunit in dit statige gebouw heeft een eigen privé-liftlanding, waardoor bewoners rechtstreeks naar hun ruime huis van meer dan 3.000 vierkante meter kunnen. Deze ontzagwekkende ruimte is slechts het begin van wat de appartementen zo bijzonder maakt.

De interieurs van de appartementen zijn een toonbeeld van luxe. Ontworpen door Ismael Leyva Architects, reflecteren ze een verfijnde elegantie die zeldzaam is, zelfs in een stad als New York. De statige woonruimtes, uiteenlopend in design met op maat gemaakte schuifdeuren en verwarmde witte eikenhouten vloeren, stralen een ongeëvenaarde grandeur uit. De luxe strekt zich uit tot marmeren spabaden van Bianco Dolomiti, waar bewoners kunnen ontspannen in een bad dat niet zou misstaan in een vijfsterrenresort.

De kookeilanden en Corian-werkbladen van de ruime woonkeukens, compleet met wijnopslag en aangrenzende wasruimtes, zouden zelfs de meest ervaren chef-koks versteld doen staan. En met hoogwaardige Sub-Zero- en Miele-apparaten is de keuken niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook uitermate functioneel en gebruiksvriendelijk.

Het hart van elke woning, de hoofdslaapkamer, creëert een vluchthaven van de energieke stad. Een speciale zithoek en een riante badkamer met watervalbad en wastafel completeren de ruimte om een privésanctuarium te vormen waaruit men de stad aan kan.

Buiten de vier muren van hun appartementen, genieten bewoners van The Charles van toegang tot het state-of-the-art fitnesscentrum en de speelkamer van maar liefst 1.000 vierkante meter – perfect voor zowel ontspanning als actieve bezigheden. Voor degenen die extra opbergruimte nodig hebben, is er genoeg privéopslagruimte beschikbaar.

Veiligheid en service zijn van het hoogste niveau in The Charles, met een 24-uurs conciërge, een portier en een live-in resident manager om aan alle behoeften van de bewoners te voldoen. Het geavanceerde beveiligingssysteem van het gebouw zorgt voor een veilige en beveiligde omgeving, waardoor bewoners met een gerust hart kunnen leven in een van de meest bruisende steden ter wereld.

De locatie van The Charles in de Upper East Side is ongeëvenaard. Dichtbij beroemde musea, luxe winkels en exclusieve eetgelegenheden, biedt het de ideale mix van cultuur, shopping en culinaire hoogstandjes. Voor gezinnen zijn er vooraanstaande onderwijsinstellingen, en parken zoals Central Park bieden ruimte voor ontspanning en recreatie.

Met de prijzen van de vier-slaapkamer appartementen variërend van €6,5 miljoen tot €9,8 miljoen, reflecteert dit de exclusiviteit en het onvergelijkbare niveau van luxe die The Charles te bieden heeft. Het is een levensstijl die de meest veeleisende kopers aanspreekt.

Nu er nog maar vijf appartementen beschikbaar zijn, is dit het moment om toe te slaan en een stukje exclusiviteit te bemachtigen. The Charles vertegenwoordigt niet alleen een huis, het belichaamt een manier van leven waar luxe, comfort en gemak samengaan om de perfecte thuisbasis te creëren in het hart van Manhattan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...