De laatste Units At The Charles in Manhattan liggen voor het oprapen

Een droomwoning in The Charles, gelegen in de prestigieuze Upper East Side van Manhattan, is slechts voor een select aantal mensen weggelegd, vooral nu er nog maar vijf beschikbare appartementen zijn. Dit luxe condominium bestaat uit 27 woningen, verdeeld over 31 verdiepingen, en valt op door de opvallende gevel die aan de basis taps toeloopt. Elk appartement in het gebouw beschikt over een privé-liftlanding en meer dan 3.000 vierkante meter woonruimte.

Eigenaren van een appartement in The Charles genieten van luxe voorzieningen zoals marmeren spabaden van Bianco Dolomiti, torenhoge plafonds met kamerhoge ramen en ruime woonkeukens met hoogwaardige Sub-Zero- en Miele-apparaten. Het ontwerp van het gebouw is verzorgd door Ismael Leyva Architects. De prijzen van de beschikbare appartementen met vier slaapkamers en badkamers variëren tussen €6,5 en €9,8 miljoen.

De woonkamers verschillen per appartement, met op maat gemaakte schuifdeuren en verwarmde witte eikenhouten vloeren. De royale keukens zijn voorzien van kookeilanden, Corian-werkbladen, wijnopslag en aangrenzende wasruimtes. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen zithoek en een ruime badkamer met een watervalbad en wastafel.

Alsof deze voorzieningen nog niet luxueus genoeg zijn, hebben bewoners toegang tot het 1.000 vierkante meter grote fitnesscentrum en de speelkamer van The Charles, evenals voldoende privéopslagruimte. Het gebouw biedt hiermee het beste van het beste voor wie op zoek is naar exclusieve woningen in het hart van Manhattan.

Bewoners van The Charles kunnen ook genieten van een ongeëvenaard niveau van veiligheid en service. Het gebouw beschikt over een 24-uurs conciërge, een portier en een live-in resident manager die zorgdragen voor de behoeften van de bewoners. Er is tevens een geavanceerd beveiligingssysteem met camera's en beveiligingspersoneel om de veiligheid van de bewoners en hun bezittingen te waarborgen.

De uitstekende locatie van The Charles in de Upper East Side zorgt voor gemakkelijke toegang tot de vele voorzieningen en attracties van Manhattan. Bewoners bevinden zich op loopafstand van wereldberoemde musea zoals het Metropolitan Museum of Art en het Solomon R. Guggenheim Museum, evenals luxe winkels, exclusieve boetieks en voortreffelijke eetgelegenheden.

Voor gezinnen zijn er uitstekende onderwijsinstellingen in de buurt, zoals prestigieuze privéscholen en gerenommeerde universiteiten. Daarnaast zijn er tal van parken en groene ruimtes in de omgeving, zoals Central Park en Carl Schurz Park, ideaal voor ontspanning, sport en recreatie.

The Charles biedt een unieke levensstijl waar luxe, comfort en locatie samenkomen om de perfecte thuisbasis te creëren voor de meest veeleisende kopers. Met slechts vijf appartementen over, is dit een zeldzame kans om een stukje van de exclusieve Manhattan-lifestyle te bemachtigen. Als u op zoek bent naar een woning die stijl, elegantie en een ongeëvenaard niveau van voorzieningen combineert, dan is een appartement in The Charles precies wat u zoekt.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...