Design geïnspireerde villa's van Lamborghini in Dubai zijn volledig uitverkocht

Een ontwikkeling van 40 villa's met zes slaapkamers in Dubai Hills, de Verenigde Arabische Emiraten, ontwikkeld door Emaar Properties en geïnspireerd door Automobili Lamborghini, is volledig uitverkocht. Onmiddelijk een succes voor Automobili Lamborghini gezien het zijn eerste stap is in de vastgoedarena.

De nieuwe ontwikkeling van Dubai Hills Vista, die tegen 2026 voltooid moet zijn, bestaat uit vrijstaande villa's met meerdere verdiepingen en uitgestrekte tuinen in een omheinde gemeenschap, elk met privézwembaden en meerdere parkeerplaatsen: de futuristische en elegante architectuur wordt aangevuld met interieurs geïnspireerd op de Lamborghini super sportwagen ontwerp. Villa-eigenaren kunnen kiezen uit vier verschillende villatypes met de mogelijkheid om hun nieuwe huizen in te richten met op Automobili Lamborghini geïnspireerde meubels. Gelegen op slechts 20 minuten van Dubai International Airport en Downtown Dubai, maakt de ontwikkeling van Dubai Hills Vista deel uit van Emaar's Dubai Hills Estate.

Elke villa biedt uitzicht vanaf de privélounges op het dak van de privé 18-holes par-72 golfbaan en de skyline van Burj Khalifa. Het uitgestrekte landschapspark van de omheinde Dubai Hills Estate-gemeenschap omvat tennis- en basketbalvelden, fitnesspaden en picknickplaatsen, die het beste van het landelijke leven combineren met de toegankelijkheid van de zaken- en vrijetijdsdistricten van Dubai.

"De ontwikkeling van Dubai Hills Vista is elegant, compromisloos, luxe leven op het hoogste niveau, dat weerspiegelt de Lamborghini-principes van benchmarking van design, kwaliteit en exclusiviteit", zegt Federico Foschini, Chief Marketing en Sales Officer van Automobili Lamborghini. "Veertig veeleisende vastgoedinvesteerders hebben gekozen voor een villa in Dubai Hills Vista, bevoorrecht met verfijnde interieurs geïnspireerd op het merk Automobili Lamborghini die de essentie ervan in het dagelijks leven brengen."

De villa's van Dubai Hills Vista zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om een modern en luxueus leven te bieden aan de bewoners. Elk van de 40 villa's is gebouwd met de hoogste kwaliteit afwerkingen en materialen, waaronder marmer, hout, glas en staal, en beschikt over een eigentijds ontwerp met strakke lijnen en elegante contouren.

Elke villa is ruim opgezet met zes slaapkamers, een privézwembad en meerdere parkeerplaatsen. De villa's bieden ook toegang tot verschillende faciliteiten, zoals een fitnesscentrum, een spa, tennisbanen en basketbalvelden. Er is ook een 18-holes golfbaan voor de bewoners om te genieten van een partijtje golf.

De villa's zijn beschikbaar in vier verschillende typen, elk met hun eigen unieke kenmerken en afwerkingen. Bewoners hebben ook de mogelijkheid om hun villa's aan te passen en te decoreren met op Automobili Lamborghini geïnspireerde meubels, waardoor de woningen nog exclusiever worden.

De ontwikkeling van Dubai Hills Vista maakt deel uit van Emaar's Dubai Hills Estate, een groeiende gemeenschap in het hart van Dubai met een mix van residentiële, commerciële en recreatieve faciliteiten. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Dubai, waaronder het winkelcentrum Dubai Mall en de iconische Burj Khalifa.

De ontwikkeling van Dubai Hills Vista is een nieuw hoogtepunt voor Automobili Lamborghini, die zich voor het eerst in de vastgoedmarkt begeeft. Het bedrijf is verheugd dat het zijn stijl en design kan uitbreiden naar de wereld van luxe vastgoed en blijft zich inzetten om de meest exclusieve en innovatieve producten aan te bieden aan zijn klanten over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...