Volato breidt vloot uit voor topervaring privéluchtvaart

Volato, een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van mede-eigendom en kaartvluchten in de private jet sector, heeft onlangs aangekondigd dat het zijn vloot uitbreidt met nieuwe HondaJet Elite S-toestellen. Deze uitbreiding is een duidelijke indicatie van het bedrijfsengagement om onovertroffen ervaringen in de privéluchtvaart aan te bieden. Met deze stappen zet Volato in op de groeiende vraag naar luxueuze en efficiënte reisopties.

De aankondiging benadrukt de toewijding van Volato om een premium service te leveren. De HondaJet Elite S-vliegtuigen staan bekend om hun innovatieve ontwerp, brandstofefficiëntie en comfortabele cabines. De integratie van deze vliegtuigen in de vloot van Volato betekent dat passagiers van nog meer luxe en efficiëntie kunnen genieten tijdens hun reizen.

Volato'svlootuitbreiding komt op een moment waarop de vraag naar privéjets toeneemt. Mensen zoeken naar veiligere en meer exclusieve manieren om te reizen, vooral gezien de wereldwijde pandemie en de daaruit voortvloeiende behoefte aan meer privacy en sociale afstand. Privévluchten bieden een aantrekkelijk alternatief voor commercieel luchtverkeer door klanten meer controle, gemak en tijdsefficiëntie te bieden.

Het bedrijf maakt ook bekend dat de nieuwe HondaJet Elite S-toestellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën. Dit zorgt ervoor dat passagiers niet alleen in stijl maar ook met het grootste comfort reizen. Deze toestellen hebben bijvoorbeeld een ruime cabine en een privétoilet, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van luxe. Bovendien is het geluidsniveau in de cabine significant lager dan bij traditionele jets, wat passagiers in staat stelt om gedurende de vlucht te werken of te ontspannen zonder ongemak.

Verder heeft Volato een uniek bedrijfsmodel ontwikkeld, waarbij ze zich richten op de verkoop van mede-eigendom van hun vliegtuigen. Dit is een kosteneffectieve manier voor individuen en bedrijven om de voordelen van privévliegen te ervaren zonder de volledige kosten van het bezit. Daarnaast biedt Volato charterdiensten aan, wat klanten de mogelijkheid biedt om privévliegtuigen te huren voor specifieke reizen zonder een lange termijn investering.

Nick Cooper, medeoprichter van Volato, geeft aan dat dit model zowel voor het milieu als voor de klant gunstig is. Door de efficiëntie van de HondaJet Elite S, gecombineerd met het concurrentievoordeel van mede-eigendom, kan Volato een service leveren die duurzamer en voordeliger is dan traditionele charterdiensten.

Om de ervaring van hun klanten te optimaliseren, legt Volato de lat hoog wat betreft klantenservice en -ondersteuning. Klanten hebben een persoonlijk contactpunt bij Volato dat 24/7 beschikbaar is om te helpen bij het plannen van vluchten, het beantwoorden van vragen en het garanderen van een naadloze ervaringscyclus van begin tot eind.

In de wereld van privévliegtuigen is de vlootuitbreiding van Volato een strategische zet die goed past binnen de trend van op maat gemaakte reisoplossingen. Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar gepersonaliseerde, comfortabele en flexibele reisopties, en met de toevoeging van de HondaJet Elite S-toestellen, positioneert Volato zich als een toonaangevende speler in deze snelgroeiende markt.

Het klantgerichte karakter van Volato, samen met hun streven naar uitmuntendheid op het gebied van technologie en service, zorgt ervoor dat het bedrijf een sterke positie inneemt in de privéluchtvaartsector. Terwijl ze verder gaan met uitbreiden en innoveren, richt Volato zich op het leveren van een luxe, efficiënte en milieuvriendelijke manier van reizen die hen onderscheidt van concurrenten.

De privéluchtvaartindustrie blijft groeien en evolueren, aangedreven door klanten die bereid zijn te betalen voor gemak, snelheid en privacy. Met de uitbreiding van zijn vloot en een focus op kwalitatieve service blijft Volato toegewijd om tegemoet te komen aan de eisen van de moderne reiziger, en versterkt daarmee zijn positie als een vooraanstaand bedrijf in de wereld van privévliegtuigen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...