Ontdek de Bombardier Global 7500 - topklasse Privé Jet reizen

Op 40000 voet hoogte, in een interieur bekleed met fijn leer en kunst, terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd bereid in een volledig uitgeruste keuken aan boord van je eigen prive vliegtuig. Dit is geen luchtspiegeling, maar de realiteit voor de eigenaren van de Bombardier Global 7500, een meesterwerk van de Canadese vliegtuigbouwer Bombardier. Het toestel is een toonbeeld van kwaliteit en vakmanschap, en combineert topsnelheid, bereik en comfort in een luxe pakket dat zijn gelijke niet kent.

De Global 7500, voorheen bekend als de Global 7000, is het summum van privé-jet reizen. Met een basisprijs van rond de $73 miljoen, is dit toestel zeker niet bedoeld voor de gemiddelde reiziger. Maar voor wie het kan betalen, biedt de Global 7500 een ongeëvenaarde ervaring die elke cent waard is.

Geboren uit de stal van Bombardier, een bedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren '40 van de vorige eeuw, belichaamt de Global 7500 de ethos van het merk in zijn puurste vorm. Bij Bombardier draait alles om innovatie en kwaliteit, en dit is nergens beter te zien dan bij de Global 7500.

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, wordt duidelijk dat de Global 7500 gemaakt is met aandacht voor detail en oog voor luxe. De cabine kan worden aangepast aan persoonlijke smaken en stijlen, met een scala aan materialen en designopties om uit te kiezen. Maar de ware kracht van dit vliegtuig ligt in zijn prestaties.

De Global 7500 is de langst reikende business jet ter wereld, met een ongeëvenaard bereik van 7.700 zeemijl (14.260 kilometer). Deze indrukwekkende afstand wordt mogelijk gemaakt door twee krachtige General Electric Passport motoren die samen maar liefst 33.700 lbs stuwkracht leveren. Hiermee kan het toestel non-stop vluchten maken van New York naar Hongkong of van Sydney naar Londen, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Ondanks zijn grootte en vermogen, heeft de Global 7500 een verrassend efficiënt brandstofverbruik. Dit komt door de geavanceerde aerodynamica en lichtgewicht constructie, waaronder een vleugelontwerp dat uniek is in de industrie.

Het luxueuze interieur, de topsnelheid en het lange bereik zijn slechts het begin van wat de Global 7500 te bieden heeft. Bombardier weet dat service en garantie niet onderdoen voor de kwaliteit van het product zelf. Daarom biedt het bedrijf uitgebreide ondersteuning en onderhoudspakketten aan zijn klanten, inclusief toegang tot een uitgebreid netwerk van servicecentra over de hele wereld.

Als het gaat om onderhoud en verzorging, maakt Bombardier het eenvoudig voor eigenaren om hun investering in topconditie te houden. De Global 7500 is ontworpen met een reeks makkelijk bereikbare onderhoudspunten en vanwege zijn robuuste constructie is de verwachte levensduur van het toestel zeer lang.

Wat de investeringswaarde betreft, heeft de Global 7500 bewezen een solide keuze te zijn. Ondanks zijn hoge aanschafprijs, kan dit toestel zijn waarde goed behouden dankzij de sterke vraag op de markt voor privéjets. Bovendien kan het bezit van een dergelijk vliegtuig aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen opleveren, vooral voor bedrijven en personen die vaak lange afstanden moeten reizen.

De levering van een Global 7500 gebeurt op een gepersonaliseerde manier, passend bij de exclusiviteit van het product. Elke jet wordt verpakt en getransporteerd met de grootste zorg, klaar om te worden onthuld aan zijn nieuwe eigenaar.

Al met al is de Business Jet Bombardier Global 7500 een uitzonderlijk product dat het toppunt van luxe, prestaties en service belichaamt. Het is meer dan alleen een manier om van punt A naar punt B te komen - het is een uitdrukking van stijl, prestige en vrijheid.

 

- Ontdek de Bombardier Global 7500: Topklasse Privé Jet Reizen
- Neem een kijkje in de luxe wereld van prive jet reizen met de Bombardier Global 7500, de ultieme combinatie van comfort, prestaties en service.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...