Kevin Kaseff markeert levering van 100ste TBM 960 vliegtuig

Kevin Kaseff, een prominente figuur in de wereld van de zakenluchtvaart, heeft onlangs een opmerkelijke mijlpaal bereikt met de levering van het honderdste TBM 960 vliegtuig. Dit model is een geavanceerde versie van de reeds prestigieuze TBM-familie van Daher, bekend om zijn krachtige turbopropvliegtuigen die zowel snelheid als efficiency bieden.

Kaseff, die bekend staat om zijn passie voor vliegen en uitgebreide ervaring met verschillende vliegtuigmodellen, heeft met genoegen zijn nieuwe TBM 960 in ontvangst genomen. Deze bijzondere gelegenheid werd gevierd op het hoofdkwartier van Daher Aircraft in Tarbes, Frankrijk, waar het vliegtuig ook werd geproduceerd. De overhandiging van de sleutels was niet alleen een persoonlijk hoogtepunt voor Kaseff, maar ook een belangrijk moment voor Daher, aangezien zij hun 1000e TBM sinds de lancering van dit vliegtuigtype in de jaren '90 hebben afgeleverd.

De TBM 960 vertegenwoordigt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vliegtuigtechniek en design. Het beschikt over het Garmin G3000 avionica suite, dat piloten voorziet van geavanceerde navigatie-, communicatie- en monitoringfuncties op drie hoge-resolutie touchscreens. Bovendien, biedt het HomeSafe™ noodlandingssysteem, een geïntegreerd systeem dat automatisch kan landen in noodsituaties, een extra laag van veiligheid. Dit systeem is van onschatbare waarde bij onvoorziene omstandigheden, zoals wanneer een piloot niet in staat is het toestel te besturen.

Aan boord van de TBM 960 is er veel aandacht besteed aan het comfort van passagiers. Het vliegtuig heeft een luxe cabine die voorzien is van ledverlichting, geavanceerde airconditioning en verwarmde stoelen, waardoor het reizen op grote hoogtes aangenaam wordt gemaakt. De cabine heeft ook een verbeterd geluidsisolatiesysteem om het geluidsniveau tijdens de vlucht te verminderen, wat bijdraagt aan een serene vliegervaring.

Met betrekking tot de prestaties, is de TBM 960 uitgerust met een krachtige Pratt & Whitney PT6A-66XT turbopropmotor die zorgt voor een combinatie van snelheid en zuinigheid. Deze motor stelt het vliegtuig in staat om snelheden te bereiken van meer dan 610 kilometer per uur en vliegbereiken van 3.200 kilometer zonder tussenstops. Dit maakt het vliegtuig uitermate geschikt voor zowel korte als lange afstanden en benadrukt de veelzijdigheid van de TBM-familie.

De trots en opwinding van Kaseff bij het in ontvangst nemen van dit bijzondere vliegtuig is een reflectie van zijn liefde voor de luchtvaart en zijn vertrouwen in de TBM 960 als een toonaangevend model in de moderne vliegtuigindustrie. Zijn keuze voor de TBM 960 onderstreept zijn waardering voor de betrouwbaarheid, prestaties en het comfort die de TBM-vliegtuigen bieden.

Daher'sstreven naar innovatie en hun toewijding aan het leveren van superieur vliegtuigontwerp wordt weerspiegeld in de TBM 960. De combinatie van geavanceerde technologieën en luxueus comfort maakt het een begeerd vliegtuig voor zowel ervaren als nieuwe piloten die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde vliegervaring.

Het bereiken van de mijlpaal van de 100ste levering is ook een getuigenis van de duurzaamheid en het succes van het TBM-programma. De aanhoudende populariteit en vraag naar deze vliegtuigen illustreren de waarde die ze toevoegen aan de wereld van de general aviation. Voor enthousiastelingen en vakmensen in de luchtvaart, zoals Kevin Kaseff, is de TBM 960 niet alleen een voertuig om van punt A naar punt B te komen, maar een symbool van technologische vooruitgang, efficiëntie en pure vliegpassie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...