Airbus ACH130 Aston Martin edition – luxe & prestaties

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition helikopter is een opvallend nieuw product van Airbus Corporate Helicopters (ACH), met een frisse reeks externe kleurstellingen en cabine-interieurs.

Gepresenteerd op Heli Expo 2023, weerspiegelt de vernieuwde selectie van kleurenschema'sen afwerkingen de nieuwste inzichten van het ontwerpteam van Aston Martin, toegepast op hun ultra-luxe sportwagens.

Frederic Lemos, hoofd van Airbus Corporate Helicopters, zei: 'Onze samenwerking met Aston Martin is vanaf het begin zeer vruchtbaar geweest en nu hebben onze klanten de kans om te profiteren van de continue creativiteit die altijd kenmerkend is geweest voor hun productie van luxe auto's.'

Cathal Loughnane, directeur Partnerships bij Aston Martin, zei: 'Airbus en Aston Martin vormen een unieke samenwerking, die al de verbluffende ACH130 Aston Martin Edition helikopter heeft gecreëerd. Ons ontwerpteam heeft nu veel ervaring in het toepassen van zijn autodesigntechnieken op andere mediums, van luxe appartementen tot fijne whisky's en motorfietsen tot helikopters. De extra kleurstellingen en interieurs voor de ACH130 Aston Martin Edition zijn gemaakt om de essentie van beide merken te vangen en ik denk dat je het ermee eens zult zijn dat ze er ongelooflijk uitzien.'

De vernieuwing omvat een spectrum van opvallende externe schema'sdie een verscheidenheid aan stemmingen en smaken illustreren, samengevoegd met klassieke interieurs in complementaire gedempte tonen en nieuwe gewatteerde details. Externe kleuren variëren van een tijdloze grijstint tot een ingetogen donker karmozijnrood tot een zeer opvallend groen.

Deze stap markeert de eerste update van de ACH130 Aston Martin Edition sinds de lancering in januari 2020, die sindsdien wereldwijd een opmerkelijk verkoopsucces heeft bewezen.

De opvallende en stijlvolle helikopter is een speciale versie van de ACH130 met een reeks interieur- en exterieurontwerpen gemaakt door Aston Martin en toegepast door bekwame ambachtslieden bij Airbus Helicopters in het VK in Oxford. Dit heeft de verbeelding van helikoptereigenaren die het plezier van het besturen van luxe sportwagens waarderen, betoverd. De originele externe en interne ontwerpaanbiedingen zijn nog steeds beschikbaar en de helikopter kan worden gezien op stand C2803.

Het verfijnde ontwerp combineert het vakmanschap en de kwaliteit van het geliefde luxemerk Aston Martin met de verfijning van Airbus' meest avontuurlijke helikopter. De helikopter wordt gebouwd volgens de toonaangevende normen van Airbus, waaronder een innovatief glazen cockpitontwerp voor meer zichtbaarheid en comfortabelere vluchten. Het beschikt over een krachtige Turbomeca Arrano 1A-motor om een betrouwbare, stille en eenvoudige bediening te garanderen, terwijl de mooie lijnen en subtiele textuur van het exterieurontwerp het luxueuze karakter benadrukken.

Met de moderne technologie van Airbus, waaronder een uiterst efficiënte aerodynamische stabiliteit, geavanceerde luchtvaartsystemen en geavanceerde navigatietools, wordt de Airbus ACH130 een betrouwbaar toestel voor elke commerciële of particuliere vlucht. De helikopter biedt een maximale kruissnelheid van 130 knopen, terwijl het maximale bereik 1.395 mijl bedraagt.

Als het gaat om exclusiviteit en service, biedt de Airbus ACH130 Aston Martin Edition een unieke ervaring. Klanten kunnen hun helikopter personaliseren met gepersonaliseerde Aston Martin-interieurs en -exterieurs, samen met een exclusief Black Pack-pakket dat onlangs is aangekondigd. Dit omvat speciale luchtdruk en schakelaars, exclusieve vloermatten, verlichting, zittingen en vele andere opties.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is ook verkrijgbaar met een breed scala aan service- en onderhoudsopties, waardoor klanten nog meer geruststelling hebben dat hun product jarenlang zal worden onderhouden. Als klanten ooit problemen ondervinden, kunnen ze altijd rekenen op de excellente service van Airbus die aan hun behoeften voldoet.

Prestaties, stijl en veiligheid: het is gemakkelijk te zien waarom de Airbus ACH130 Aston Martin Edition in Belgen zo populair is. Met het beste in verfijnd vliegtuigengineering en een breed scala aan exclusieve en duurzame opties, biedt de Airbus ACH130 Aston Martin Edition een ultieme vliegervaring voor iedereen die de lucht wil domineren.

De schoonheid zit in elk detail, getekend op de expertise van gepassioneerde specialisten. Stap in een interieur dat is ontworpen door een team dat ervaring heeft met het brengen van luxe in elke omgeving. Het oog en talent voor ontwerp worden aangevuld door de vaardigheden van vakmensen, die de mooiste iconen tot leven brengen. Handgemaakt in Engeland. De ACH130 Aston Martin Edition is een weerspiegeling van de obsessie met verwennerij en aandacht voor detail. De zekerheid van weten dat uw vliegtuig met de hand is geschilderd, met de expertise en aandacht voor detail die Airbus-technici aan elke opdracht, elke triomf van artistiek vakmanschap brengen.

 

- Airbus ACH130 Aston Martin Edition – Luxe, Prestaties en Veiligheid in de Lucht.
- Ontdek de Airbus ACH130 Aston Martin Edition, de ultieme helikopter voor klanten die luxe, prestigieuze prestaties en veiligheid belangrijk vinden. Geniet van geavanceerde technologie, persoonlijke opties en service.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...