Ultieme luxe - Savannah Superyacht nu te Koop

Wanneer het gaat om ultieme luxe en ingenieuze ontwerpen, staat het Savannah superyacht op eenzame hoogte. Dit prestigieuze jacht is nu beschikbaar voor aankoop, waarmee een zeldzame kans wordt geboden aan liefhebbers van maritieme pracht om een waar meesterwerk te bemachtigen. De Savannah, die met recht de trots van haar vloot genoemd kan worden, heeft sinds haar lancering golven gemaakt in de wereld van superjachten en blijft trendsetter in de industrie.

De Savannah is niet alleen indrukwekkend qua uiterlijk maar ook een toonbeeld van technologische vooruitgang. Dit superjacht, met een lengte van 83,5 meter, werd gebouwd door Feadship, de gerenommeerde Nederlandse scheepsbouwer, en gelanceerd in 2015. Het is 'swerelds eerste hybride motor-superjacht, wat betekent dat het zowel door traditionele dieselmotoren als door elektromotoren wordt aangedreven. Deze innovatieve aandrijvingswijze resulteert in een efficiëntere en milieuvriendelijkere vaarervaring.

Wat de Savannah onderscheidt van andere jachten is haar kenmerkende 'Breathe' filosofie. Deze filosofie omvat niet alleen het hybride voortstuwingssysteem maar ook een dynamisch rompontwerp, de toepassing van geavanceerde technologieën, en een algehele focus op duurzaamheid. Samen zorgen deze elementen voor een unieke en futuristische benadering van luxe jachtontwerp en -gebruik.

Het interieur van het jacht is even indrukwekkend en laat een ongekende luxe zien. Savannah biedt plaats aan maximaal twaalf gasten in zes weelderige suites, waaronder een schitterende master suite. De inrichting is het werk van Cristina Gherardi Design, die erom bekend staat elegante en tijdloze ruimtes te creëren die toch een warm en uitnodigend karakter hebben. Elk aspect van het interieur is nauwgezet overwogen, waarbij natuurlijke materialen en texturen zorgen voor een organisch en harmonieus geheel. Van rijke houtsoorten en marmer tot op maat gemaakte meubels en kunstwerken, elk detail draagt bij aan de algehele grandeur.

Naast het prachtige interieur biedt de Savannah ook tal van buitenruimtes voor ontspanning en entertainment. Een van de hoogtepunten is het 9 meter lange zwembad, dat bijna zweeft boven het oceaanoppervlak en zorgt voor een adembenemende ervaring. Er is ook een uitgebreide beach club, compleet met een onderwater observatielounge die gasten een blik onder de golven biedt, een unieke eigenschap die zelden wordt gezien op andere superjachten.

Voor degene die graag gasten ontvangen, is de Savannah uitgerust met state-of-the-art audiovisuele middelen en ruime dekgebieden om elk sociaal evenement tot een succes te maken. Van galadiners onder de sterren tot exclusieve feesten, dit jacht heeft alle voorzieningen om iedere gelegenheid speciaal te maken.

De prestaties van de Savannah zijn ook noemenswaardig. Met een topsnelheid van circa 16 knopen en een kruissnelheid van 14 knopen, combineert ze snelheid met soepelheid. Dankzij het hybride systeem kan het jacht ook op elektrische kracht varen, wat resulteert in een stillere en schonere vaarervaring – ideaal voor het verkennen van afgelegen baaien of nachtelijke avonturen.

De vraagprijs voor dit uitmuntende stukje nautische geschiedenis blijft op aanvraag beschikbaar voor serieuze gegadigden. Het kopen van de Savannah is meer dan het verwerven van een superjacht; het is investeren in een symbool van innovatie en exclusiviteit.

De verkoop van de Savannah komt op een moment waarop de markt voor superjachten bloeiend is, ondanks de economische uitdagingen wereldwijd. Rijken en welgestelden zien jachten als een investering in hun levensstijl, die vrijheid en privacy biedt die maar weinig andere luxe kunnen bieden. Daarnaast is er een toenemende belangstelling voor ecovriendelijke en duurzame opties binnen de jachtindustrie, waardoor de Savannah met haar hybride mogelijkheden nog aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

De aanschaf van een superjacht zoals de Savannah vertegenwoordigt niet alleen een passie voor zeilavonturen maar ook een engagement voor excellentie en duurzaamheid. Zij die het geluk hebben om aan boord te stappen van de Savannah, zullen zich bevinden op de voorhoede van nautische luxe en kunnen rekenen op een ongeëvenaarde ervaring die de standaard zet voor toekomstige superjachten.

 

- Wat is het bijzondere aan de aandrijving van het Savannah superyacht? Het Savannah superyacht is 'swerelds eerste hybride motor-superjacht, aangedreven door zowel traditionele dieselmotoren als door elektromotoren.
- Hoeveel gasten kan de Savannah accommoderen en wie heeft het interieur ontworpen? De Savannah kan maximaal twaalf gasten herbergen in zes suites, inclusief een master suite, en het interieur is ontworpen door Cristina Gherardi Design.
- Noem twee unieke kenmerken van het Savannah superyacht. Twee unieke kenmerken zijn het 9 meter lange zwevende zwembad en de onderwater observatielounge in de beach club.
- Wat is het voordeel van het hybride systeem voor het varen met de Savannah? Het hybride systeem stelt het jacht in staat om op elektrische kracht te varen, wat resulteert in een stillere en schonere vaarervaring.
- Waarom is de Savannah met haar hybride mogelijkheden aantrekkelijk voor potentiële kopers? De toenemende belangstelling voor ecovriendelijke en duurzame opties binnen de jachtindustrie maakt de Savannah aantrekkelijk, omdat zij hybride mogelijkheden biedt die efficiënter en milieuvriendelijker zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.