Mercedes-AMG en Cigarette Racing onthullen de Racing 50 Marauder S GT Concept-boot

Mercedes-AMG en Cigarette Racing hebben opnieuw hun krachten gebundeld na het succes van de Cigarette Racing Speed Boat, geïnspireerd op de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. Dit keer hebben ze de adembenemende Racing 50 Marauder S GT Concept-boot ontworpen.

Deze opmerkelijke boot is gemodelleerd naar de Mercedes AMG GT S en heeft een verbluffende matzwarte buitenkant met opvallende gele SolarBeam-elementen. Het interieur is voorzien van een vergelijkbare zwart-gele combinatie en pronkt met AMG-tags, Bluetooth-connectiviteit, vier schermen met hoge resolutie, Garmin sigarettennavigatie en een hoogwaardig audiosysteem.

Met behulp van geavanceerde technieken en materialen is deze boot met een lengte van 15 meter en een breedte van 2,4 meter ongeveer 454 kg lichter dan de standaard Marauder, waardoor hij ongeveer 6.441 kg weegt.

De krachtige Mercury Racing-motoren met dubbele turbocompressor geven de boot de mogelijkheid om een topsnelheid van 217 km/u te bereiken.

De Racing 50 Marauder S GT Concept-boot werd tentoongesteld tijdens de Miami Boat Show en heeft al een koper gevonden voor een indrukwekkend bedrag van €1,2 miljoen. Dit toont de exclusiviteit en het verlangen naar deze unieke watermachine.

Bovendien heeft de Racing 50 Marauder S GT Concept-boot nog enkele andere opmerkelijke kenmerken die het tot een echt luxe vaartuig maken. Het beschikt over een geavanceerd controlesysteem dat zorgt voor een soepele en responsieve besturing, waardoor de ervaring op het water ongeëvenaard is.

De boot is ook uitgerust met hoogwaardige navigatieapparatuur, waaronder een GPS-systeem van Garmin, om ervoor te zorgen dat de bestuurder altijd precies weet waar hij zich bevindt. Dit is vooral handig bij het verkennen van grote waterwegen of het varen op open zee.

Om het comfort van de passagiers te garanderen, heeft de Racing 50 Marauder S GT Concept-boot ruime zitplaatsen en is voorzien van hoogwaardige bekleding. Het interieur is tot in de puntjes afgewerkt, met oog voor detail en luxe materialen die het gevoel van exclusiviteit versterken.

De samenwerking tussen Mercedes-AMG en Cigarette Racing heeft geleid tot een unieke en begerenswaardige boot die de harten van watersportliefhebbers sneller doet kloppen. Het is een samensmelting van elegantie, kracht en technologische innovatie, waardoor de Racing 50 Marauder S GT Concept-boot een echte blikvanger is op het water.

Deze exclusieve boot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevolle investering. Met een prijskaartje van €1,2 miljoen vertegenwoordigt het een zeldzaam stukje vakmanschap en luxe. Het is een statussymbool voor degenen die streven naar de ultieme ervaring op het water en geen compromissen willen sluiten als het gaat om prestaties en stijl.

Als eerbetoon aan de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-AMG en Cigarette Racing, zal de Racing 50 Marauder S GT Concept-boot ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten in de maritieme wereld. Met zijn ongeëvenaarde ontwerp en opwindende prestaties zet deze boot nieuwe maatstaven voor wat mogelijk is op het gebied van luxe jachtbouw.

 • Lengte: 15 meter
 • Breedte: 2,4 meter
 • Gewicht: Ongeveer 6.441 kg
 • Exterieur: Matzwart met gele SolarBeam-elementen
 • Interieur: Zwart-gele combinatie, voorzien van hoogwaardige bekleding
 • Opvallende kenmerken: AMG-tags, Bluetooth-connectiviteit
 • Navigatie: Garmin sigarettennavigatie, GPS-systeem
 • Schermen: Vier schermen met hoge resolutie
 • Geluidssysteem: High-end audiosysteem
 • Besturing: Geavanceerd controlesysteem voor soepele en responsieve besturing
 • Motoren: Mercury Racing-motoren met dubbele turbocompressor
 • Topsnelheid: 217 km/u (omgerekend van mph)
 • Tentoonstelling: Miami Boat Show
 • Verkoopprijs: €1,2 miljoen


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...