La Belle - een doorbraak in superjacht ontwerp door Lidia Bersani

La Belle, het grensverleggende superjachtconcept van Lidia Bersani Luxury Design, doorbreekt traditionele normen en creëert een nieuwe definitie van luxe op zee. Gevestigd in Monaco, heeft het designstudio een visionair statement gemaakt met dit indrukwekkende project, waarbij het stereotiepe beeld van zeilen als een door mannen gedomineerde activiteit volledig wordt uitgedaagd.

Met haar imposante lengte van 80 meter is La Belle een ware blikvanger. Maar het is niet alleen de buitenkant die de aandacht trekt; het interieur biedt een wereld van weelde en verfijning.

Bij het betreden van het jacht wordt men direct overweldigd door een overvloed aan luxe details. Gouden mozaïeken, parelmoer, Swarovski-kristallen, edelstenen, onyx en prachtige houten meubels creëren een sfeer van grandeur en elegantie. Het kleurenpalet, gedomineerd door wit, ivoor en goud, draagt bij aan de tijdloze schoonheid van het interieur. Zes luxueuze hutten bieden onderdak aan maximaal 12 gasten, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om het hoogste niveau van comfort en privacy te garanderen.

La Belle gaat echter verder dan alleen esthetiek. Het jacht beschikt over een uitgebreid scala aan luxe voorzieningen die gasten een ongeëvenaarde ervaring bieden. Een weelderige spa met hydromassagebad, sauna, hamam, infraroodsauna, een sneeuwruimte en ijsfonteinen nodigen uit tot ultieme ontspanning en verjonging. Voor degenen die actief willen blijven, is er een kleine maar goed uitgeruste fitnessruimte, compleet met een buitenjacuzzi. Een bibliotheek met een gezellige open haard, een discotheek en zelfs een bioscoop zorgen voor eindeloos entertainment aan boord.

De buitenruimtes van La Belle zijn even indrukwekkend. Gasten kunnen genieten van loungen, zonnebaden en de verkwikkende zeewind op de verschillende buitendekken. En voor degenen die de voorkeur geven aan een spectaculaire aankomst en vertrek, is er een helikopterplatform beschikbaar, waardoor een gevoel van exclusiviteit en moeiteloze mobiliteit wordt gecreëerd.

Met La Belle heeft Lidia Bersani Luxury Design niet alleen een prachtig superjacht gecreëerd, maar ook een statement gemaakt dat gendergelijkheid en vrouwelijke elegantie geen grenzen kennen. Het jacht vormt een inspiratiebron voor een nieuwe generatie avonturiers die de zeeën willen verkennen met stijl, luxe en finesse. La Belle belichaamt de evolutie van het superjachtlandschap en definieert de normen opnieuw door gedurfde visie en verfijnd design.

Over Lidia Bersani

Lidia Bersani is een gerenommeerde Italiaanse ontwerper en oprichter van Lidia Bersani Luxury Design. Ze staat bekend om haar unieke en opvallende ontwerpen op het gebied van luxe jachten, interieurs en lifestyle-producten. Met haar passie voor elegantie, esthetiek en verfijning heeft Lidia Bersani een internationale reputatie opgebouwd als een visionair in de wereld van luxe design.

Haar ontwerpstijl wordt gekenmerkt door een combinatie van artistieke flair, vakmanschap en innovatieve ideeën. Lidia Bersani heeft een scherp oog voor detail en streeft naar perfectie in elk aspect van haar ontwerpen. Ze gebruikt hoogwaardige materialen en creëert harmonieuze ruimtes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Met Lidia Bersani Luxury Design heeft ze vele opmerkelijke projecten gerealiseerd, waaronder superjachten, luxe interieurs van residenties en hotels, en op maat gemaakte lifestyle-producten. Haar werk heeft internationale erkenning gekregen en heeft de aandacht getrokken van veeleisende klanten over de hele wereld.

Lidia Bersani blijft innoveren en inspireren met haar creatieve visie en toewijding aan luxe design. Ze heeft de normen verlegd en nieuwe maatstaven gezet voor exclusiviteit, elegantie en luxe in de wereld van design. Haar naam is synoniem geworden met verfijning en tijdloze schoonheid.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...