Benetti publiceert nieuwe details over hun B.Yond 37m-project

De getalenteerde ontwerpers van Benetti Yachts werken aan een nieuw, baanbrekend project: de B.Yond 37m. Dit indrukwekkende jacht is het eerste model in het Benetti Expedition-assortiment, gericht op het bieden van een laag brandstofverbruik en een verminderde impact op het milieu. Om dit te bereiken, werkt de Italiaanse scheepswerf samen met het Siemens Marine Global Competence Centre en maakt gebruik van het SISHIP EcoProp-systeem om brandstofverbruik te verminderen.

De B.Yond 37m is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als luxe en beschikt over vijf dekken die elk een aparte functie vervullen. De woonvertrekken voor de eigenaar, bemanning en gasten bevinden zich op het hoofd- en benedendek. De eigenaarssuite is gelegen in de boeg, terwijl er vier gastenhutten zijn, waarvan twee achtersteven passagiershutten een eigen terras hebben. De bemanning heeft vier hutten tot hun beschikking, met een aparte suite voor de kapitein.

Het bovendek van de B.Yond 37m biedt een ruime woonkamer met een hoofdsalon, een binneneethoek en een buitenlounge met eethoek. Het jacht heeft ook een wieldek met een glazen schuiflounge, hydromassagebad en een zonnedek met eettafel in de buitenlucht en een ligweide.

Aan boord is er geen gebrek aan ontspanningsmogelijkheden, aangezien het jacht plaats biedt aan waterspeelgoed zoals twee jetski's, een tender van 6,5 meter en 4,2 meter. Bovendien beschikt de B.Yond over een strandclub, sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Wat betreft prestaties, kan de B.Yond 37m een maximale snelheid van 14 knopen (26 km/u) bereiken en heeft een indrukwekkend bereik van 5.000 zeemijl (9.260 km) bij een kruissnelheid van 10 knopen (18,5 km/u). Met deze combinatie van innovatie, comfort en milieuvriendelijkheid is de B.Yond 37m een uitstekende keuze voor de milieubewuste jachteigenaar die op zoek is naar een luxe en avontuurlijke vaarervaring.

Naast de uitstekende prestaties en het milieuvriendelijke ontwerp biedt de B.Yond 37m een scala aan voorzieningen en faciliteiten die een onvergetelijke ervaring garanderen. De focus op het combineren van luxe en avontuur maakt het jacht perfect voor zowel ontspannende cruises als spannende expedities.

De beachclub aan boord, die directe toegang tot het water biedt, is ideaal voor gasten die van zonnebaden, zwemmen of het gebruik van waterspeelgoed houden. De nabijgelegen sauna en de volledig uitgeruste fitnessruimte zorgen ervoor dat gasten in vorm blijven en zich kunnen ontspannen na een dag vol activiteiten op het water.

Het interieur van de B.Yond 37m is net zo indrukwekkend als de buitenkant, met een elegant ontwerp en hoogwaardige materialen die bijdragen aan een luxueuze en comfortabele sfeer. Het jacht biedt voldoende ruimte om gezellig samen te zijn en te dineren, zowel binnen als buiten.

De geavanceerde technologie aan boord zorgt voor een soepele en stille vaarervaring, waardoor gasten optimaal kunnen genieten van de omgeving zonder afleidende geluiden. Bovendien is het jacht uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatieapparatuur, waardoor de kapitein en bemanning altijd in contact blijven en op de hoogte zijn van de laatste weersomstandigheden en route-informatie.

De B.Yond 37m is een innovatief en milieuvriendelijk luxejacht dat zowel avontuurlijke als ontspannende reizen mogelijk maakt zonder in te leveren op comfort en voorzieningen. Met zijn indrukwekkende prestaties, luxe interieur en focus op duurzaamheid, biedt de B.Yond 37m een unieke ervaring voor de moderne en milieubewuste jachteigenaar.

Over Benetti Yachts

Benetti Yachts is een gerenommeerde Italiaanse scheepswerf die bekend staat om haar luxe, op maat gemaakte motorjachten. Opgericht in 1873 door Lorenzo Benetti in Viareggio, heeft het bedrijf zich sindsdien ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande spelers in de jachtindustrie. Benetti is onderdeel van de Azimut-Benetti Group, die in 1985 werd opgericht na de overname van Benetti door Azimut.

Benetti staat synoniem voor Italiaanse stijl, vakmanschap en aandacht voor detail. Hun jachten variëren in grootte van 30 tot meer dan 100 meter en staan bekend om hun elegante ontwerpen, innovatieve technologie en indrukwekkende prestaties. Benetti werkt nauw samen met bekende ontwerpers en architecten om opvallende en luxueuze jachten te creëren, waarbij klanten betrokken worden bij elke stap van het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat elk jacht perfect is afgestemd op hun wensen en behoeften.

Het bedrijf heeft drie scheepswerven in Italië: in Viareggio, Livorno en Fano. Deze scheepswerven zijn uitgerust met de nieuwste technologie en faciliteiten om aan de hoge eisen van de klanten te voldoen en te zorgen voor de bouw van kwalitatief hoogwaardige jachten. Benetti heeft door de jaren heen talrijke prijzen en onderscheidingen gewonnen voor hun jachten, wat hun reputatie als een van de beste jachtbouwers ter wereld versterkt.

Naast het bouwen van prachtige jachten, biedt Benetti ook uitgebreide after-sales ondersteuning en onderhoudsdiensten aan haar klanten. Dit zorgt ervoor dat de jachten altijd in perfecte staat verkeren en dat de eigenaren en gasten onbezorgd kunnen genieten van hun tijd aan boord.

Met meer dan een eeuw ervaring en een toewijding aan innovatie en klanttevredenheid blijft Benetti Yachts een leider in de wereld van luxe jachtbouw en zet het de traditie voort van het creëren van enkele van de meest indrukwekkende en begeerde jachten op zee.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...