Romantisch uitje in Rancho Pescadero - luxe resort aan een idyllisch strand in Baja - Mexico

Ontdek het ultieme romantische uitje in Rancho Pescadero, gelegen op een prachtig 3 km lang strand op slechts een uur rijden ten noorden van Cabo San Lucas in Baja, Mexico. Dit luxe resort, geopend in november 2009, bevindt zich op slechts 10 km ten zuiden van Todos Santos en biedt zijn gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring met uitstekende diensten en ultramoderne accommodatie.

Rancho Pescadero heeft 27 suites, waarvan de meeste een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan bieden. De suites zijn ontworpen met een luxueuze combinatie van natuurlijke elementen en moderne accenten, wat zorgt voor een diepe rust. Gasten kunnen zich onderdompelen in activiteiten zoals yoga, bergwandelen langs de Sierras, surfen en genieten van verfrissende cocktails.

Het gastronomische restaurant van het resort serveert heerlijke gerechten uit de hele wereld, waarbij de focus ligt op traditionele brouwsels met ingrediënten afkomstig uit een straal van 20 mijl (ongeveer 32 km). Naast een tuin en een buitenkeuken voor privé-evenementen, is er een 2.000 vierkante meter groot yoga-paviljoen met uitzicht op de oceaan.

Gasten kunnen ontspannen in de Tres Hermanas Spa, waar ze kunnen genieten van traditionele Maya-sauna's en behandelingen met zelfgekweekte kruiden. De ruime suites zijn voorzien van romantische gedrapeerde bedden, traditioneel Oaxacaans aardewerk, handgeweven tapijten, verzonken baden en mozaïekdouches. Van november tot maart kunnen gasten tijdens het walvisseizoen genieten van walvisstaarten, spuiten en flippers in het open water.

Het resort beschikt over bubbelbaden, twee zwembaden en een breed scala aan aquafun-uitrusting, zoals vistuig, boogieboards, surfplanken en fietsen. Rancho Pescadero'seigenaar, Lisa Harper, benadrukt dat het resort 'echt is wat je het wilt maken' en streeft ernaar om elke gast een persoonlijke vakantie-ervaring te bieden.

Naast de reeds genoemde voorzieningen en activiteiten, biedt Rancho Pescadero tal van andere mogelijkheden om uw verblijf nog aangenamer te maken. Of u nu de lokale cultuur wilt verkennen, wilt deelnemen aan avontuurlijke activiteiten of simpelweg wilt ontspannen en genieten van het prachtige landschap, het resort biedt voor elk wat wils.

Gasten kunnen deelnemen aan begeleide wandelingen en fietstochten om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te verkennen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het lokale zeeleven, kunnen ze kiezen voor snorkelen of duiken in de heldere wateren van de Stille Oceaan. Daarnaast kunnen gasten ook leren over de rijke geschiedenis en cultuur van Baja, Mexico door het bezoeken van nabijgelegen historische bezienswaardigheden en traditionele dorpen.

Het resort biedt ook diverse workshops en lessen, zoals kooklessen waar gasten de lokale keuken kunnen leren bereiden met verse ingrediënten van de nabijgelegen boerderijen en visserijen. Kunstliefhebbers kunnen deelnemen aan kunstworkshops om hun creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Rancho Pescadero streeft ernaar om een milieuvriendelijke en duurzame vakantie-ervaring te bieden. Het resort maakt gebruik van zonne-energie en milieuvriendelijke bouwmaterialen en praktijken om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het behoud van het lokale ecosysteem en het ondersteunen van de omliggende gemeenschappen.

Kortom, Rancho Pescadero biedt een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring die de perfecte balans vindt tussen luxe, avontuur en ontspanning in een adembenemende omgeving. Met gepersonaliseerde diensten en een breed scala aan activiteiten en voorzieningen is het de ideale bestemming voor een romantisch uitje of een ontsnapping aan de dagelijkse routine.

Restaurants en bars:

  • Gastronomisch restaurant: Een verfijnd restaurant waar internationale en traditionele Mexicaanse gerechten worden geserveerd, bereid met verse ingrediënten van lokale boerderijen en visserijen.
  • Buitenkeuken: Een openlucht kookruimte voor privé-evenementen en kooklessen, waar gasten de fijne kneepjes van de lokale keuken kunnen leren.
  • Cocktailbar: Een sfeervolle bar waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails, lokale bieren en een selectie van de beste wijnen.


Accommodatie:

  • Oceaanzicht suites: Luxueuze en ruime suites met adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan, voorzien van romantische gedrapeerde bedden, traditioneel Oaxacaans aardewerk en handgeweven tapijten.
  • Tuinzicht suites: Comfortabele suites met uitzicht op de weelderige tuinen van het resort, ingericht met natuurlijke materialen en lokale ambachten.
  • Privédakterrassen: Sommige suites bieden privédakterrassen met ligbedden, ideaal voor zonnebaden en sterrenkijken.


Andere faciliteiten:

  • Tres Hermanas Spa: Een luxe spa waar gasten kunnen genieten van ontspannende behandelingen, waaronder een traditionele Maya-sauna en zelfgekweekte kruiden.
  • Yogapaviljoen: Een 2000 vierkante meter paviljoen met uitzicht op de oceaan, waar gasten yogalessen kunnen volgen en genieten van de rustgevende omgeving.
  • Zwembaden: Twee prachtige zwembaden, omgeven door ligbedden en schaduwrijke plekjes om te ontspannen en te genieten van het warme Mexicaanse klimaat.
  • Strandfaciliteiten: Ligbedden en hangmatten aan het strand, zodat gasten optimaal kunnen profiteren van het prachtige 3 kilometer lange stuk zandstrand.
  • Activiteitencentrum: Een centrum waar gasten terecht kunnen voor informatie over lokale activiteiten, zoals wandelen, fietsen, snorkelen en duiken.
  • Aquafunt-uitrusting: Vistuig, boogieboards, surfplanken en fietsen, beschikbaar voor gasten om te gebruiken tijdens hun verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...